ir man ir man prasau issiuskit dovile@gazeta.pl
aciu is anksto
QUOTE(doovka @ 2008 03 08, 02:50)
issiunciau
Sveikos
matau svetikas labai draugiška, su visom dalinasi internetine knyga. Ir aš labai norėčiau paprašyti jurgita.r@splius.lt Ačiū labai
matau svetikas labai draugiška, su visom dalinasi internetine knyga. Ir aš labai norėčiau paprašyti jurgita.r@splius.lt Ačiū labai
QUOTE(Ugnužė @ 2008 03 03, 17:07)
Radau "Norfoje". Kitur pastaruoju metu nemačiau. Nebent galima karką pirkti ir pjaustyti smulkesniais gabaliukais
ieškosim
QUOTE(Sedula @ 2008 03 07, 10:49)
O gal kas užsirašėt kaip gamino tą sriubą su porais ir avinžirniais?
dar trečiadienį galvoju reik užsirašyti kol nepamiršau - jug taip paprasta - o šiandien ir nebepamenu.... bet jei rodys kartojima tai bent MB pasodinsiu - lai rašo
QUOTE(poeme @ 2008 03 08, 09:49)
Sveikos
matau svetikas labai draugiška, su visom dalinasi internetine knyga. Ir aš labai norėčiau paprašyti jurgita.r@splius.lt Ačiū labai
matau svetikas labai draugiška, su visom dalinasi internetine knyga. Ir aš labai norėčiau paprašyti jurgita.r@splius.lt Ačiū labai
išsiunčiau, bet kitų merginų noriu paprašyti...
gal galit rašyti į AŽ...toms kas turi - manau tikrai pasidalins... o tai dabar du lapai vien adresų, kaip pažinčių skiltyje o bent jau aš laukiu receptų
ir dar
Va ir aš jau senokai, bet dariau:
KUS-KUSAS MAROKIETIŠKAI
Kuskuso kruopas užpilti šiltu vandeniu. Smulkiai supjaustyti svogūną, čili pipirą ir česnaką. Viska apkepti keptuvėje su šlakeliu alyvuogių aliejaus ant silpnos ugnies.
Paruošti prieskonius į grūstuvę sudėti druską, kmynus, pankolių vaisius, kalendros grūdelių ir cinamono. Viską sugrūsti ir šiais prieskoniais pagardinti kepamus svogūnus, česnakus ir čili. Tada sudėti ant viršaus kus-kusą, ard viršaus smulkintų kalendros lapų
Tada ant viršaus dedame jūros gėrybes (nežinau ar gerai užsirašiau pavadinimus , bet tai būtų :saulažuvė, jūrų velnias, moliuskai ar kita švelnaus skonio žuvis, gerai pasisavinanti kvapus) apšlakstome aliejumi, pabarstome pipirais, uždedame per puse perpjautą citriną ir uždengiame ŠLAPIU LAIKRAŠČIU (arba folija)
Čia buvo originalus receptas... aš truputi pakeičiau... dėjau gerai išvalytą čili ir visiškai neturėjau žuvies, tai suvartojom krevetes
Skanu, įdomu, paįvairinom kasdieninį kus-kusą, bet ... buvo aštru... kas man nelabai kitą kartą dėčiau mažiau čili, nors MB patiko..
tikiuos pabandysit ir jus
QUOTE(poeme @ 2008 03 08, 10:49)
Sveikos
matau svetikas labai draugiška, su visom dalinasi internetine knyga. Ir aš labai norėčiau paprašyti jurgita.r@splius.lt Ačiū labai
matau svetikas labai draugiška, su visom dalinasi internetine knyga. Ir aš labai norėčiau paprašyti jurgita.r@splius.lt Ačiū labai
jau issiunte tau ir be manes
QUOTE(inesasim @ 2008 03 08, 13:16)
gal galit rašyti į AŽ...toms kas turi - manau tikrai pasidalins... o tai dabar du lapai vien adresų, kaip pažinčių skiltyje o bent jau aš laukiu receptų
atsiprasau
QUOTE(inesasim @ 2008 03 08, 12:16)
KUS-KUSAS MAROKIETIŠKAI
Kuskuso kruopas užpilti šiltu vandeniu. Smulkiai supjaustyti svogūną, čili pipirą ir česnaką. Viska apkepti keptuvėje su šlakeliu alyvuogių aliejaus ant silpnos ugnies.
Paruošti prieskonius į grūstuvę sudėti druską, kmynus, pankolių vaisius, kalendros grūdelių ir cinamono. Viską sugrūsti ir šiais prieskoniais pagardinti kepamus svogūnus, česnakus ir čili. Tada sudėti ant viršaus kus-kusą, ard viršaus smulkintų kalendros lapų
Tada ant viršaus dedame jūros gėrybes (nežinau ar gerai užsirašiau pavadinimus , bet tai būtų :saulažuvė, jūrų velnias, moliuskai ar kita švelnaus skonio žuvis, gerai pasisavinanti kvapus) apšlakstome aliejumi, pabarstome pipirais, uždedame per puse perpjautą citriną ir uždengiame ŠLAPIU LAIKRAŠČIU (arba folija)
Čia buvo originalus receptas... aš truputi pakeičiau... dėjau gerai išvalytą čili ir visiškai neturėjau žuvies, tai suvartojom krevetes
Skanu, įdomu, paįvairinom kasdieninį kus-kusą, bet ... buvo aštru... kas man nelabai kitą kartą dėčiau mažiau čili, nors MB patiko..
tikiuos pabandysit ir jus
Kuskuso kruopas užpilti šiltu vandeniu. Smulkiai supjaustyti svogūną, čili pipirą ir česnaką. Viska apkepti keptuvėje su šlakeliu alyvuogių aliejaus ant silpnos ugnies.
Paruošti prieskonius į grūstuvę sudėti druską, kmynus, pankolių vaisius, kalendros grūdelių ir cinamono. Viską sugrūsti ir šiais prieskoniais pagardinti kepamus svogūnus, česnakus ir čili. Tada sudėti ant viršaus kus-kusą, ard viršaus smulkintų kalendros lapų
Tada ant viršaus dedame jūros gėrybes (nežinau ar gerai užsirašiau pavadinimus , bet tai būtų :saulažuvė, jūrų velnias, moliuskai ar kita švelnaus skonio žuvis, gerai pasisavinanti kvapus) apšlakstome aliejumi, pabarstome pipirais, uždedame per puse perpjautą citriną ir uždengiame ŠLAPIU LAIKRAŠČIU (arba folija)
Čia buvo originalus receptas... aš truputi pakeičiau... dėjau gerai išvalytą čili ir visiškai neturėjau žuvies, tai suvartojom krevetes
Skanu, įdomu, paįvairinom kasdieninį kus-kusą, bet ... buvo aštru... kas man nelabai kitą kartą dėčiau mažiau čili, nors MB patiko..
tikiuos pabandysit ir jus
Dėkui už receptą, bet skaitant neaiškumų iškilo
1.Po to beskaitant supratau, kad į tą VISKĄ neįeina kuskuso kruopos.
2. Ant viršaus tai kur? Lėkštėje ar keptuvėje kartu kepinti?
3. Tas pats klausimas kaip ir 2. Kiek laiko uždengus folija laikyti? Ir ką konkrečiai uždengti? Jūros gėrybes ar visą patiekalą?
Kadangi įsivaizduot gaminimoeigą pabandžiau, nelabai aišku
QUOTE(Svetikas @ 2008 03 08, 12:21)
už ką? daugiau tokių draugiškų ir nebereiks knygų pirkt
išsiunčiau tau laiškutį
Papildyta:
QUOTE(Cinside @ 2008 03 08, 12:29)
Dėkui už receptą, bet skaitant neaiškumų iškilo
1.Po to beskaitant supratau, kad į tą VISKĄ neįeina kuskuso kruopos.
2. Ant viršaus tai kur? Lėkštėje ar keptuvėje kartu kepinti?
3. Tas pats klausimas kaip ir 2. Kiek laiko uždengus folija laikyti? Ir ką konkrečiai uždengti? Jūros gėrybes ar visą patiekalą?
Kadangi įsivaizduot gaminimoeigą pabandžiau, nelabai aišku
1.Po to beskaitant supratau, kad į tą VISKĄ neįeina kuskuso kruopos.
2. Ant viršaus tai kur? Lėkštėje ar keptuvėje kartu kepinti?
3. Tas pats klausimas kaip ir 2. Kiek laiko uždengus folija laikyti? Ir ką konkrečiai uždengti? Jūros gėrybes ar visą patiekalą?
Kadangi įsivaizduot gaminimoeigą pabandžiau, nelabai aišku
niu tai kad įeina :
1. "Paruošti prieskonius į grūstuvę sudėti druską, kmynus, pankolių vaisius, kalendros grūdelių ir cinamono. Viską sugrūsti ir šiais prieskoniais pagardinti kepamus svogūnus, česnakus ir čili. Tada sudėti ant viršaus kus-kusą, ant viršaus smulkintų kalendros lapų..."
2. ant kepamų svogūnų... į keptuvę...ir toliau kepti...
3. visas veiksmas vyksta keptuvėje... aš pati viską dariau puode... kadangi naudojau išvirtas ir išvalytas krevetes, tai uždengus folija troškinau gal kokia 10 min. - kol peršilo krevetės... ir uždengiau puoda...
jei dar kas neaišku lauksiu
QUOTE(inesasim @ 2008 03 08, 12:39)
niu tai kad įeina :
1. "Paruošti prieskonius į grūstuvę sudėti druską, kmynus, pankolių vaisius, kalendros grūdelių ir cinamono. Viską sugrūsti ir šiais prieskoniais pagardinti kepamus svogūnus, česnakus ir čili. Tada sudėti ant viršaus kus-kusą, ant viršaus smulkintų kalendros lapų..."
2. ant kepamų svogūnų... į keptuvę...ir toliau kepti...
3. visas veiksmas vyksta keptuvėje... aš pati viską dariau puode... kadangi naudojau išvirtas ir išvalytas krevetes, tai uždengus folija troškinau gal kokia 10 min. - kol peršilo krevetės... ir uždengiau puoda...
jei dar kas neaišku lauksiu
1. "Paruošti prieskonius į grūstuvę sudėti druską, kmynus, pankolių vaisius, kalendros grūdelių ir cinamono. Viską sugrūsti ir šiais prieskoniais pagardinti kepamus svogūnus, česnakus ir čili. Tada sudėti ant viršaus kus-kusą, ant viršaus smulkintų kalendros lapų..."
2. ant kepamų svogūnų... į keptuvę...ir toliau kepti...
3. visas veiksmas vyksta keptuvėje... aš pati viską dariau puode... kadangi naudojau išvirtas ir išvalytas krevetes, tai uždengus folija troškinau gal kokia 10 min. - kol peršilo krevetės... ir uždengiau puoda...
jei dar kas neaišku lauksiu
Dabar jau aišku. Labai ačiū už receptą, bandysiu ryt grįžusinamo gaminti
QUOTE(inesasim @ 2008 03 08, 13:39)
Nu KOKS DIIIIDELIS ACIU
Sveikos,
kazkaip negavau tos knygos, gal gali pakartoti:)
dzintarius@gmail.com
Aciu:)
kazkaip negavau tos knygos, gal gali pakartoti:)
dzintarius@gmail.com
Aciu:)