Įkraunama...
Įkraunama...

Jamie Oliver receptų gerbėjoms

ir man ir man prasau issiuskit dovile@gazeta.pl
aciu is anksto ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doovka @ 2008 03 08, 02:50)
ir man ir man prasau issiuskit dovile@gazeta.pl
aciu is anksto ax.gif  4u.gif

issiunciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
matau svetikas labai draugiška, su visom dalinasi internetine knyga. Ir aš labai norėčiau paprašyti blush2.gif jurgita.r@splius.lt Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnužė @ 2008 03 03, 17:07)
Radau "Norfoje". Kitur pastaruoju metu nemačiau. Nebent galima karką pirkti ir pjaustyti smulkesniais gabaliukais  mirksiukas.gif


4u.gif ieškosim

QUOTE(Sedula @ 2008 03 07, 10:49)
O gal kas užsirašėt kaip gamino tą sriubą su porais ir avinžirniais?


doh.gif dar trečiadienį galvoju reik užsirašyti kol nepamiršau - jug taip paprasta - o šiandien ir nebepamenu.... blush2.gif bet jei rodys kartojima tai bent MB pasodinsiu - lai rašo biggrin.gif

QUOTE(poeme @ 2008 03 08, 09:49)
Sveikos  4u.gif
matau svetikas labai draugiška, su visom dalinasi internetine knyga. Ir aš labai norėčiau paprašyti  blush2.gif jurgita.r@splius.lt Ačiū labai  4u.gif


išsiunčiau, bet kitų merginų noriu paprašyti... ax.gif

gal galit rašyti į AŽ...toms kas turi - manau tikrai pasidalins... o tai dabar du lapai vien adresų, kaip pažinčių skiltyje lotuliukas.gif o bent jau aš laukiu receptų tongue.gif

ir dar

Va ir aš jau senokai, bet dariau:
KUS-KUSAS MAROKIETIŠKAI

Kuskuso kruopas užpilti šiltu vandeniu. Smulkiai supjaustyti svogūną, čili pipirą ir česnaką. Viska apkepti keptuvėje su šlakeliu alyvuogių aliejaus ant silpnos ugnies.

Paruošti prieskonius į grūstuvę sudėti druską, kmynus, pankolių vaisius, kalendros grūdelių ir cinamono. Viską sugrūsti ir šiais prieskoniais pagardinti kepamus svogūnus, česnakus ir čili. Tada sudėti ant viršaus kus-kusą, ard viršaus smulkintų kalendros lapų

Tada ant viršaus dedame jūros gėrybes (nežinau ar gerai užsirašiau pavadinimus tongue.gif , bet tai būtų :saulažuvė, jūrų velnias, moliuskai „ar kita švelnaus skonio žuvis, gerai pasisavinanti kvapus“) apšlakstome aliejumi, pabarstome pipirais, uždedame per puse perpjautą citriną ir uždengiame ŠLAPIU LAIKRAŠČIU (arba folija)

Čia buvo originalus receptas... aš truputi pakeičiau... dėjau gerai išvalytą čili ir visiškai neturėjau žuvies, tai suvartojom krevetes tongue.gif

Skanu, įdomu, paįvairinom kasdieninį kus-kusą, bet ... buvo aštru... kas man nelabai – kitą kartą dėčiau mažiau čili, nors MB patiko.. thumbup.gif

tikiuos pabandysit ir jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2008 03 08, 10:49)
Sveikos  4u.gif
matau svetikas labai draugiška, su visom dalinasi internetine knyga. Ir aš labai norėčiau paprašyti  blush2.gif jurgita.r@splius.lt Ačiū labai  4u.gif

blush2.gif jau issiunte tau ir be manes blush2.gif
QUOTE(inesasim @ 2008 03 08, 13:16)
gal galit rašyti į AŽ...toms kas turi - manau tikrai pasidalins... o tai dabar du lapai vien adresų, kaip pažinčių skiltyje  lotuliukas.gif  o bent jau aš laukiu receptų  tongue.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif atsiprasau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesasim @ 2008 03 08, 12:16)
KUS-KUSAS MAROKIETIŠKAI

Kuskuso kruopas užpilti šiltu vandeniu. Smulkiai supjaustyti svogūną, čili pipirą ir česnaką. Viska apkepti keptuvėje su šlakeliu alyvuogių aliejaus ant silpnos ugnies.

Paruošti prieskonius į grūstuvę sudėti druską, kmynus, pankolių vaisius, kalendros grūdelių ir cinamono. Viską sugrūsti ir šiais prieskoniais pagardinti kepamus svogūnus, česnakus ir čili. Tada sudėti ant viršaus kus-kusą, ard viršaus smulkintų kalendros lapų

Tada ant viršaus dedame jūros gėrybes (nežinau ar gerai užsirašiau pavadinimus tongue.gif , bet tai būtų :saulažuvė, jūrų velnias, moliuskai „ar kita švelnaus skonio žuvis, gerai pasisavinanti kvapus“) apšlakstome aliejumi, pabarstome pipirais, uždedame per puse perpjautą citriną ir uždengiame ŠLAPIU LAIKRAŠČIU (arba folija)

Čia buvo originalus receptas... aš truputi pakeičiau... dėjau gerai išvalytą čili ir visiškai neturėjau žuvies, tai suvartojom krevetes tongue.gif

Skanu, įdomu, paįvairinom kasdieninį kus-kusą, bet ... buvo aštru... kas man nelabai – kitą kartą dėčiau mažiau čili, nors MB patiko.. thumbup.gif

tikiuos pabandysit ir jus  4u.gif

Dėkui už receptą, bet skaitant neaiškumų iškilo biggrin.gif
1.Po to beskaitant supratau, kad į tą VISKĄ neįeina kuskuso kruopos.
2. Ant viršaus tai kur? Lėkštėje ar keptuvėje kartu kepinti?
3. Tas pats klausimas kaip ir 2. Kiek laiko uždengus folija laikyti? Ir ką konkrečiai uždengti? Jūros gėrybes ar visą patiekalą? g.gif

Kadangi įsivaizduot gaminimoeigą pabandžiau, nelabai aišku laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2008 03 08, 12:21)
blush2.gif jau issiunte tau ir be manes blush2.gif

blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif atsiprasau blush2.gif


už ką? lotuliukas.gif daugiau tokių draugiškų ir nebereiks knygų pirkt mirksiukas.gif

išsiunčiau tau laiškutį 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Cinside @ 2008 03 08, 12:29)
Dėkui už receptą, bet skaitant neaiškumų iškilo  biggrin.gif
1.Po to beskaitant supratau, kad į tą VISKĄ neįeina kuskuso kruopos.
2. Ant viršaus tai kur? Lėkštėje ar keptuvėje kartu kepinti?
3. Tas pats klausimas kaip ir 2. Kiek laiko uždengus folija laikyti? Ir ką konkrečiai uždengti? Jūros gėrybes ar visą patiekalą?  g.gif

Kadangi įsivaizduot gaminimoeigą pabandžiau, nelabai aišku laugh.gif


niu tai kad įeina blush2.gif :

1. "Paruošti prieskonius į grūstuvę sudėti druską, kmynus, pankolių vaisius, kalendros grūdelių ir cinamono. Viską sugrūsti ir šiais prieskoniais pagardinti kepamus svogūnus, česnakus ir čili. Tada sudėti ant viršaus kus-kusą, ant viršaus smulkintų kalendros lapų..."

2. ant kepamų svogūnų... ax.gif į keptuvę...ir toliau kepti...

3. visas veiksmas vyksta keptuvėje... aš pati viską dariau puode... kadangi naudojau išvirtas ir išvalytas krevetes, tai uždengus folija troškinau gal kokia 10 min. - kol peršilo krevetės... ir uždengiau puoda...

jei dar kas neaišku lauksiu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(inesasim @ 2008 03 08, 12:39)
niu tai kad įeina  blush2.gif :

1. "Paruošti prieskonius į grūstuvę sudėti druską, kmynus, pankolių vaisius, kalendros grūdelių ir cinamono. Viską sugrūsti ir šiais prieskoniais pagardinti kepamus svogūnus, česnakus ir čili. Tada sudėti ant viršaus kus-kusą, ant viršaus smulkintų kalendros lapų..."

2. ant kepamų svogūnų... ax.gif  į keptuvę...ir toliau kepti...

3. visas veiksmas vyksta keptuvėje... aš pati viską dariau puode... kadangi naudojau išvirtas ir išvalytas krevetes, tai uždengus folija troškinau gal kokia 10 min. - kol peršilo krevetės... ir uždengiau puoda...

jei dar kas neaišku lauksiu  4u.gif

Dabar jau aišku. Labai ačiū už receptą, bandysiu ryt grįžusinamo gaminti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesasim @ 2008 03 08, 13:39)
už ką?  lotuliukas.gif daugiau tokių draugiškų ir nebereiks knygų pirkt  mirksiukas.gif

išsiunčiau tau laiškutį  4u.gif

Nu KOKS DIIIIDELIS ACIU notworthy.gif
Atsakyti
merginos, būkit malonios, ir man įmeskit knygą adresu bite@madlines.com

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
inesasim ir svetikas dar pateršiu eterį, bet labai noriu jums padekoti už knygą. Labai labai ačiū user posted image
Atsakyti
Sveikos,
kazkaip negavau tos knygos, gal gali pakartoti:)
dzintarius@gmail.com

Aciu:)
Atsakyti