Įkraunama...
Įkraunama...

Jamie Oliver receptų gerbėjoms

Sveikos bigsmile.gif

Norejau paklaust gal kas yra uzrases receptus kotletuku, kur atvirsaus buvo detas mocarelos ir parmezano suriai, noreciau tikslesnio recepto, siaip pamacius is galvos uzsirasiau, bet noreciau pasitikslint blush2.gif Ir dar ta pacia diena po kotletuku jis gamino tokias skanias bandeles bigsmile.gif Net dabar kai jas prisimenu seiles nutista biggrin.gif Pasidalinkit jei kas turit uzsirase situs du receptukus. Buciau be galo dekinga blush2.gif bigsmile.gif
Papildyta:
Jei yra el. variantas knygos, gal galima butu ir man blush2.gif bigsmile.gif
svetik@zebra.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 02 kovo 2008 - 23:40
QUOTE(astute_k @ 2008 03 02, 17:38)
O kas nors vartėt knygą? Jinai verta tiek pinigų ar ne? g.gif Bansysiu šią savaitę ir aš iki knygyno nusigauti, reiks pažiūrėti ax.gif Labai norisi, ber kažin ar verta? 4u.gif

as turiu sitos knygos angliska varianta- na man tai nieko- kazin kaip vertimas, nes daugeliu atveju,tai buna labai netike. Bet kad cia ne naujausia jo knyga unsure.gif . Turiu ir dar daug naujasne,bet irgi angliskai ax.gif Na dabar net galvoju is kur man gauti skeneri- galeciau jums imesti g.gif . Oj dar turiu straipsniu apie ji is airisku zurnalu doh.gif - nu bliamba reikia skenerio unsure.gif
Atsakyti
va sita knyga irgi turiu tai ji man daug geresne http://www.jamieoliv...cook_with_jamie
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskius: 03 kovo 2008 - 00:57
QUOTE(meskius @ 2008 03 03, 01:34)
as turiu sitos knygos angliska varianta- na man tai nieko- kazin kaip vertimas, nes daugeliu atveju,tai buna labai netike.  Bet  kad cia ne naujausia jo knyga unsure.gif . Turiu ir dar daug naujasne,bet irgi angliskai ax.gif Na dabar net galvoju is kur man gauti skeneri- galeciau jums imesti g.gif . Oj dar turiu straipsniu apie ji is airisku zurnalu doh.gif - nu bliamba reikia skenerio unsure.gif

Kai aš angliškai nė bum bum, blush2.gif tai labai laukiau lietuviškos knygos 4u.gif Bet jei ten mažai nuotraukų, tai... g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

kuklus klausimas: kur gavote kulniukų? blush2.gif jų būna pirkti maximoj? kažkaip neteko matyti... ax.gif o pabandyti noriu, nes labai jau skaniai skamba tas receptukas....

p.s. išsiunčiau knygas kas prašėt - tikiuos pasisemsit idėjų, išbandysit ir parašysit... nes pati kaip tai nerandu laiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesasim @ 2008 03 03, 13:52)
p.s. išsiunčiau knygas kas prašėt - tikiuos pasisemsit idėjų, išbandysit ir parašysit... nes pati kaip tai nerandu laiko doh.gif

aciu, kad atsiuntei aciuks.gif
Bet man su anglu kalba sunkoka, reiks pasikankint doh.gif Kad bent turinys butu lietuviskai arba rusiskai, jau patikusius receptus tada kaip nors isversciau blush2.gif
Bet vistiek aciu 4u.gif
Atsakyti
Jei galit, atsiuskit ir man internetini varianta Neringoot@yaho.com
dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2008 03 03, 16:24)
Jei galit, atsiuskit ir man internetini varianta Neringoot@yaho.com
dekoju  4u.gif

issiunciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesasim @ 2008 03 03, 13:52)
sveikos 4u.gif

kuklus klausimas: kur gavote kulniukų?  blush2.gif jų būna pirkti maximoj? kažkaip neteko matyti... ax.gif  o pabandyti noriu, nes labai jau skaniai skamba tas receptukas....

Radau "Norfoje". Kitur pastaruoju metu nemačiau. Nebent galima karką pirkti ir pjaustyti smulkesniais gabaliukais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2008 03 03, 15:48)
issiunciau 4u.gif

Sveikos 4u.gif

Esu ir aš Jamie Oliver gerbėja smile.gif
Gal galėčiau ir aš knygą gauti? Būčiau labai dėkinga smile.gif

editos.k@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Fluffy @ 2008 03 03, 20:52)
Sveikos 4u.gif

Esu ir aš Jamie Oliver gerbėja smile.gif
Gal galėčiau ir aš knygą gauti? Būčiau labai dėkinga smile.gif