Sveikos
Norejau paklaust gal kas yra uzrases receptus kotletuku, kur atvirsaus buvo detas mocarelos ir parmezano suriai, noreciau tikslesnio recepto, siaip pamacius is galvos uzsirasiau, bet noreciau pasitikslint Ir dar ta pacia diena po kotletuku jis gamino tokias skanias bandeles Net dabar kai jas prisimenu seiles nutista Pasidalinkit jei kas turit uzsirase situs du receptukus. Buciau be galo dekinga
Papildyta:
Jei yra el. variantas knygos, gal galima butu ir man
svetik@zebra.lt
QUOTE(astute_k @ 2008 03 02, 17:38)
O kas nors vartėt knygą? Jinai verta tiek pinigų ar ne? Bansysiu šią savaitę ir aš iki knygyno nusigauti, reiks pažiūrėti Labai norisi, ber kažin ar verta?
as turiu sitos knygos angliska varianta- na man tai nieko- kazin kaip vertimas, nes daugeliu atveju,tai buna labai netike. Bet kad cia ne naujausia jo knyga . Turiu ir dar daug naujasne,bet irgi angliskai Na dabar net galvoju is kur man gauti skeneri- galeciau jums imesti . Oj dar turiu straipsniu apie ji is airisku zurnalu - nu bliamba reikia skenerio
va sita knyga irgi turiu tai ji man daug geresne http://www.jamieoliv...cook_with_jamie
QUOTE(meskius @ 2008 03 03, 01:34)
as turiu sitos knygos angliska varianta- na man tai nieko- kazin kaip vertimas, nes daugeliu atveju,tai buna labai netike. Bet kad cia ne naujausia jo knyga . Turiu ir dar daug naujasne,bet irgi angliskai Na dabar net galvoju is kur man gauti skeneri- galeciau jums imesti . Oj dar turiu straipsniu apie ji is airisku zurnalu - nu bliamba reikia skenerio
Kai aš angliškai nė bum bum, tai labai laukiau lietuviškos knygos Bet jei ten mažai nuotraukų, tai...
sveikos
kuklus klausimas: kur gavote kulniukų? jų būna pirkti maximoj? kažkaip neteko matyti... o pabandyti noriu, nes labai jau skaniai skamba tas receptukas....
p.s. išsiunčiau knygas kas prašėt - tikiuos pasisemsit idėjų, išbandysit ir parašysit... nes pati kaip tai nerandu laiko
kuklus klausimas: kur gavote kulniukų? jų būna pirkti maximoj? kažkaip neteko matyti... o pabandyti noriu, nes labai jau skaniai skamba tas receptukas....
p.s. išsiunčiau knygas kas prašėt - tikiuos pasisemsit idėjų, išbandysit ir parašysit... nes pati kaip tai nerandu laiko
QUOTE(inesasim @ 2008 03 03, 13:52)
aciu, kad atsiuntei
Bet man su anglu kalba sunkoka, reiks pasikankint Kad bent turinys butu lietuviskai arba rusiskai, jau patikusius receptus tada kaip nors isversciau
Bet vistiek aciu
Jei galit, atsiuskit ir man internetini varianta Neringoot@yaho.com
dekoju
dekoju
QUOTE(Tiga @ 2008 03 03, 16:24)
issiunciau
QUOTE(inesasim @ 2008 03 03, 13:52)
sveikos
Radau "Norfoje". Kitur pastaruoju metu nemačiau. Nebent galima karką pirkti ir pjaustyti smulkesniais gabaliukais
QUOTE(Svetikas @ 2008 03 03, 15:48)
issiunciau
Sveikos
Esu ir aš Jamie Oliver gerbėja
Gal galėčiau ir aš knygą gauti? Būčiau labai dėkinga
editos.k@gmail.com
QUOTE(Fluffy @ 2008 03 03, 20:52)
Sveikos
Gal galėčiau ir aš knygą gauti? Būčiau labai dėkinga
editos.k@gmail.com