Įkraunama...
Įkraunama...

Jamie Oliver receptų gerbėjoms

Sveikos, tik ka prisijungiau prie Supermamos.lt, nelabai cia dar susigaudau, bet tikiuos kad susigaudysiu. Perskaiciau nuo pradziu si foruma ir maciau kad kazkas turi J. Oliver knyga kompiuteryje, labai noreciau ja pasinaudot, tad jei kas turit ir nesunku gal galetumet ja atsiust? Mano el.p. ziulgint@ism.lt
Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikutės,

kaip fainiai, kad yra daugiau Oliverio gerbėjų mirksiukas.gif

dariau kažkada pagal jį kiaulienos kulninę su makaronais.nu super gavosi.bet dabar neatsimenu kiek ir ko dėjau.Neužsirašiau tada ir viskas išgaravo.

Perskaičiau visą temą ir tikrai šiandien bandysiu ka nors pagaminti 4u.gif

P.S. O jūs pastebėjot, kad jis beveik nieko nenuplauna parsinęšęs iš turgaus g.gif
Man tai kažkaip nehigieniškai atrodo.Įdomu jis ir savo restorane taip gamina?neplaudamas daržovių?
Atsakyti
QUOTE(Peliuks @ 2008 02 25, 16:21)

P.S. O jūs pastebėjot, kad jis beveik nieko nenuplauna parsinęšęs iš turgaus  g.gif
Man tai kažkaip nehigieniškai atrodo.Įdomu jis ir savo restorane taip gamina?neplaudamas daržovių?



Pastebėjau, kad neplauna daržovių. Bet čia laida, manau būna nuplautos. Negaišta brangaus eterio laiko tokiems dalykams.
Kita vertus, ką gali žinoti su tais anglais. Kaip mano sesė sako - "dirty English" lotuliukas.gif .
Bet vis tiek, man jo receptai yra super.
Atsakyti
Oliverio knyga jau knygynuose. Su Knygų klubo kortele- 70,70lt.
Atsakyti
QUOTE(Verba @ 2008 02 28, 23:49)
Oliverio knyga jau knygynuose. Su Knygų klubo kortele- 70,70lt.

As kazko nerandu... Gal galetum prasau ideti kokia nuoroda ax.gif
Atsakyti
oliveris
Atsakyti
Labas,
Gal kas galetu atsiusti j. Oliverio knygos el. varianta?

O kiap jums tas Lietuviskas knygos variantas? As nusipirkau naujausia (anglu kalba), mokejau 130 Lt, bet dar nieko negaminau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Verba @ 2008 02 28, 23:49)
Oliverio knyga jau knygynuose. Su Knygų klubo kortele- 70,70lt.

Vaqgos knygyne 85Lt doh.gif kaip tik šiandien mačiau.
Atsakyti
QUOTE(Betse @ 2008 03 01, 17:16)
Vaqgos knygyne 85Lt  doh.gif  kaip tik šiandien mačiau.

Baltu lanku knygyne - 81 LT su centais, pigiau nei vagos, bet vistiek doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 01 kovo 2008 - 17:31
O kas nors vartėt knygą? Jinai verta tiek pinigų ar ne? g.gif Bansysiu šią savaitę ir aš iki knygyno nusigauti, reiks pažiūrėti ax.gif Labai norisi, ber kažin ar verta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2008 03 02, 16:38)
O kas nors vartėt knygą? Jinai verta tiek pinigų ar ne? g.gif Bansysiu šią savaitę ir aš iki knygyno nusigauti, reiks pažiūrėti ax.gif Labai norisi, ber kažin ar verta? 4u.gif

Aš varčiau, tai kažko kito tikėjausi. Fotografijos ne itin, ir šiaip ten ne tradicinė receptų knygą. Daug be prasmės nuotraukų įdėta - dukros, turguose visokiuose. Nelabai man kažkaip pasirodė g.gif Skaityt tai neskaičiau aišku. Gal antrą kartą pervertus kitaip pasirodys. Bet kol kas nepirkau smile.gif
Atsakyti
Troškinti ėrienos (kiaulienos) kulniukai

Išbandžiau šį receptą šiandien ir kaip visada likau sužavėta skonio thumbup.gif . Labai skanu ir sotu...Taigi:

Reikia:

4 ėrienos kulniukų (aš naudojau kiaulienos blush2.gif );
1 v.š. miltų
raudonėlio, aitriosios paprikos, druskos, šviežiai maltų pipirų;
1 didelės morkos,
3 salierų stiebų (aš vėlgi nusižengiau ir naudojau šaknį);
2 nedidelių svogūnų;
1 taurės vyno;
2 šakelių rozmarino (ar džiovinto rozmarino);
2-3 v.š. vyno acto;
1 didelės skardinės konservuotų pomidorų.
Aliejaus.
Bulvių košei produktų.

Kulniukus (nulupus odą) apvoliojame miltų, raudonėlio, aitriosios paprikos, druskos ir pipirų mišinyje. Tuomet ant lėtos ugnies apkepame kulniukus iš visų pusių, kad gražiai apskrustų. Išimame kulniukus, dedame paprastai pjaustytas daržoves, rozmariną ir pakepiname. Kai jau svogūnai suminkštėja, pilame actą, užverdame. Tada pilame vyno - užverdame. Tuomet pilame smulkintus pomidorus, dar truputį pakaitiname.
Supilame padažą į troškinimo puodą, sudedame kulniukus - jie turi būti apsemti iki pusės. Uždengiame ir kišame į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę. Troškiname apie 1,5- 2 val, kol mėsa lengvai nusiims nuo kaulo.

Valgome su bulvių koše rolleyes.gif

wub.gif Oliveriui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnužė: 02 kovo 2008 - 23:37