Įkraunama...
Įkraunama...

Jamie Oliver receptų gerbėjoms

QUOTE(tavi @ 2007 09 10, 12:35)
Pas mus negausi tokių ingredientų kaip cintrinžolė, tamariskų pastos, džiovintų laimų. Be tų ingredientų nevertą ir receptą rašyti.

citrinzoliu yra maximoj tamarisku pasta yra bent jau vilniuje basanaviciaus gatveje
prieskoniu parduotuvej o dz.laimu nzn.gal toj pacioj parduotuvej yra.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2007 11 18, 01:05)
O ar tikrai į tešlą dėjo kiaušinį ? Žiūrėjau ir neatsimenu , ir jei kuri jau išbandėte papasakokit prašau, kaip pavyko ? smile.gif

Nedėjo kiaušinių: buvo tik miltai, vanduo ir pankolio sėklos.
Atsakyti
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 11 18, 01:58)
Nedėjo kiaušinių: buvo tik miltai, vanduo ir pankolio sėklos.

o kaip pankolio seklos. Ar yra pas mus pirkti? Gal jos kitaip vadinasi pas mus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2007 11 18, 12:36)
o kaip pankolio seklos. Ar yra pas mus pirkti? Gal jos kitaip vadinasi pas mus?  g.gif

vaistinėse būna pankolių sėklų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 11 18, 13:01)
vaistinėse būna pankolių sėklų  4u.gif

oij geras bigsmile.gif niekada nesugalvociau ten ieskot... lotuliukas.gif teks! thumbup.gif aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bransha: 18 lapkričio 2007 - 12:22
Jo , panos kiausinio nedejoi. Tiesa vista jau dariau. Kaip ir sakiau gaunasi kaip ir troskinta, tik pati mesa sultingesne. Skanu. Dejau kmynus. Nemegstu anyziaus. Pankolis turi silpna anyzini prieskoni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 18 lapkričio 2007 - 17:59
as irgi dariau savaitgali. Vista labai gerai pavyko. O tesla kietoka isejo. Tokia, kaip sausas skrebutis tose vietose, kur neteko riebalo. Hm, gal daryti mieline, kad minkstesne butu?
Atsakyti
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2007 11 19, 10:32)
as irgi dariau savaitgali. Vista labai gerai pavyko. O tesla kietoka isejo. Tokia, kaip sausas skrebutis tose vietose, kur neteko riebalo. Hm, gal daryti mieline, kad minkstesne butu?

Mano knygoh (Return of the Naked Chef) parasyta, kad tos teslos kaip tik nereikia valgyti - ji tik kaip toks savotiskas troskintuvas mastau.gif
Atsakyti
Laidoje dar sakė, kad tą iškepusią tešlą galima mažais gabaliukais susmulkinti ir dėti į salotas vietoj skrebučių. O kaip jums patiko paskutinės laidos Minestrone sriuba ir tas troškinys su aviena? O tie uogų-jogurto saldainiai labai man thumbup.gif , reiks gaminti vasarą ax.gif
Atsakyti
Mane tai sriuba,kur vakar gamino,lb suzavejo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnužė @ 2007 11 19, 12:17)
Laidoje dar sakė, kad tą iškepusią tešlą galima mažais gabaliukais susmulkinti ir dėti į salotas vietoj skrebučių. O kaip jums patiko paskutinės laidos Minestrone sriuba ir tas troškinys su aviena? O tie uogų-jogurto saldainiai labai man  thumbup.gif , reiks gaminti vasarą  ax.gif

Viskas normaliai būtų, jei tas troškinys nebūtų skirtas vaikui g.gif Maniškiai tikrai nevalgytų su tiek čili pipirų schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 11 19, 13:21)
Viskas normaliai būtų, jei tas troškinys nebūtų skirtas vaikui g.gif Maniškiai tikrai nevalgytų su tiek čili pipirų schmoll.gif  biggrin.gif

Aš ir žiūrėjau ar ta mergytė valgys tą troškinį. Būtų juokinga jeigu nevalgytų tongue.gif
Šiaip mes turbūt nepratę tiek daug čilio naudoti.
Atsakyti