Įkraunama...
Įkraunama...

Jamie Oliver receptų gerbėjoms

Gal kasnors mate si sekmadieni laida, kai Oliveris kepe vista duonos tesloje tokioje?
Is ko ta tesla padaryta nepamenu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2007 11 15, 00:18)
Gal kasnors mate si sekmadieni laida, kai Oliveris kepe vista duonos tesloje tokioje?
Is ko ta tesla padaryta nepamenu  unsure.gif

Nemaciau. Bet mano knygoj apie toki patiekala raso cool.gif Gal tas pats? Paziuresiu vakare, kas ten apie tesla parasyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2007 11 15, 11:30)
Nemaciau. Bet mano knygoj apie toki patiekala raso cool.gif Gal tas pats? Paziuresiu vakare, kas ten apie tesla parasyta mirksiukas.gif

aciuu, but faijna! 4u.gif
Atsakyti
oj šį savatgalį kaip tik praleidau šią laidą. bet dažniausiai jas žiūriu. Lauksiu vištos recepto
Atsakyti
2 kg vištą ištrynė grūstu rozmarinu, juod, pipirais, druska ir česnakais. Į vidų įkišo pavirtą citriną ir subadyta. Padarė pačią paprasčiausią tešlą : miltai, vanduo, kiaušinis, druska. Jčą iškočiojo maždaug 0.5 cm storio. Į vidurį padėjo vištą . Padarė kaip voką, kad nebūtų skylių ir kepė 125 C temperatūroje 2 valandas. Tiesa į tešla darant įbėrė pankolio sėklų. Manau tiktų ir kmynų. Tiesa, prieš kepant suvyniotą vištą padėjo ant sulenkto laikrščio doh.gif , jei sulčių ir išbėgtų laikraštis sugertų ir gabenti patogiau. Na aš dėčiau ant sulankstytų popierinių rankšluoščių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 15 lapkričio 2007 - 11:46
QUOTE(tavi @ 2007 11 15, 12:44)
2 kg vištą ištrynė grūstu rozmarinu, juod, pipirais, druska ir česnakais. Į vidų įkišo pavirtą citriną ir subadyta. Padarė pačią paprasčiausią tešlą : miltai, vanduo, kiaušinis, druska. Jčą iškočiojo maždaug 0.5 cm storio. Į vidurį padėjo vištą . Padarė kaip voką, kad nebūtų skylių ir kepė 125 C temperatūroje 2 valandas. Tiesa į tešla darant įbėrė pankolio sėklų. Manau tiktų ir kmynų. Tiesa, prieš kepant suvyniotą vištą padėjo ant sulenkto laikrščio doh.gif , jei sulčių ir išbėgtų laikraštis sugertų ir gabenti patogiau. Na aš dėčiau ant sulankstytų popierinių rankšluoščių.

aciu tavi 4u.gif
labai noriu pabandyt si receptuka, intriguoja tas kepimas tesloje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2007 11 15, 23:06)
aciu tavi  4u.gif
labai noriu pabandyt si receptuka, intriguoja tas kepimas tesloje  bigsmile.gif

Turetu gautis bevek kaip troskinta. Ruosiuos sestadieni daryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2007 11 15, 12:44)
2 kg vištą ištrynė grūstu rozmarinu, juod, pipirais, druska ir česnakais. Į vidų įkišo pavirtą citriną ir subadyta. Padarė pačią paprasčiausią tešlą : miltai, vanduo, kiaušinis, druska. Jčą iškočiojo maždaug 0.5 cm storio. Į vidurį padėjo vištą . Padarė kaip voką, kad nebūtų skylių ir kepė 125 C temperatūroje 2 valandas. Tiesa į tešla darant įbėrė pankolio sėklų. Manau tiktų ir kmynų. Tiesa, prieš kepant suvyniotą vištą padėjo ant sulenkto laikrščio doh.gif , jei sulčių ir išbėgtų laikraštis sugertų ir gabenti patogiau. Na aš dėčiau ant sulankstytų popierinių rankšluoščių.


jei neklystu tai sugrudo ne rozmarina, o salavija su neluptu cesnaku, druska ir pipirais 4u.gif
Atsakyti
sugrudo šalaviją o į tešlą įdėjo dar ir pankolio sėklų
Atsakyti
Žiūrėjau ir aš šiandien. Jau kelintą kartą matau, kad Oliveris naudoja laikraščius. Man tai kažkaip keista g.gif Ar neišsiskiria kokių nuodingų medžiagų iš tų laikraštinių dažų nuo karščio? g.gif
Atsakyti
g.gif g.gif
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 11 17, 19:35)
Žiūrėjau ir aš šiandien. Jau kelintą kartą matau, kad Oliveris naudoja laikraščius. Man tai kažkaip keista  g.gif Ar neišsiskiria kokių nuodingų medžiagų iš tų laikraštinių dažų nuo karščio? g.gif

g.gif g.gif Butent toks klausimas ir man iskilo, juk ten tiek svino doh.gif doh.gif
Atsakyti
O ar tikrai į tešlą dėjo kiaušinį ? Žiūrėjau ir neatsimenu , ir jei kuri jau išbandėte papasakokit prašau, kaip pavyko ? smile.gif
Atsakyti