Gal kasnors mate si sekmadieni laida, kai Oliveris kepe vista duonos tesloje tokioje?
Is ko ta tesla padaryta nepamenu
QUOTE(Bransha @ 2007 11 15, 00:18)
Gal kasnors mate si sekmadieni laida, kai Oliveris kepe vista duonos tesloje tokioje?
Is ko ta tesla padaryta nepamenu
Is ko ta tesla padaryta nepamenu
Nemaciau. Bet mano knygoj apie toki patiekala raso Gal tas pats? Paziuresiu vakare, kas ten apie tesla parasyta
QUOTE(rytoj @ 2007 11 15, 11:30)
Nemaciau. Bet mano knygoj apie toki patiekala raso Gal tas pats? Paziuresiu vakare, kas ten apie tesla parasyta
aciuu, but faijna!
oj šį savatgalį kaip tik praleidau šią laidą. bet dažniausiai jas žiūriu. Lauksiu vištos recepto
2 kg vištą ištrynė grūstu rozmarinu, juod, pipirais, druska ir česnakais. Į vidų įkišo pavirtą citriną ir subadyta. Padarė pačią paprasčiausią tešlą : miltai, vanduo, kiaušinis, druska. Jčą iškočiojo maždaug 0.5 cm storio. Į vidurį padėjo vištą . Padarė kaip voką, kad nebūtų skylių ir kepė 125 C temperatūroje 2 valandas. Tiesa į tešla darant įbėrė pankolio sėklų. Manau tiktų ir kmynų. Tiesa, prieš kepant suvyniotą vištą padėjo ant sulenkto laikrščio , jei sulčių ir išbėgtų laikraštis sugertų ir gabenti patogiau. Na aš dėčiau ant sulankstytų popierinių rankšluoščių.
QUOTE(tavi @ 2007 11 15, 12:44)
2 kg vištą ištrynė grūstu rozmarinu, juod, pipirais, druska ir česnakais. Į vidų įkišo pavirtą citriną ir subadyta. Padarė pačią paprasčiausią tešlą : miltai, vanduo, kiaušinis, druska. Jčą iškočiojo maždaug 0.5 cm storio. Į vidurį padėjo vištą . Padarė kaip voką, kad nebūtų skylių ir kepė 125 C temperatūroje 2 valandas. Tiesa į tešla darant įbėrė pankolio sėklų. Manau tiktų ir kmynų. Tiesa, prieš kepant suvyniotą vištą padėjo ant sulenkto laikrščio , jei sulčių ir išbėgtų laikraštis sugertų ir gabenti patogiau. Na aš dėčiau ant sulankstytų popierinių rankšluoščių.
aciu tavi
labai noriu pabandyt si receptuka, intriguoja tas kepimas tesloje
QUOTE(Bransha @ 2007 11 15, 23:06)
Turetu gautis bevek kaip troskinta. Ruosiuos sestadieni daryti
QUOTE(tavi @ 2007 11 15, 12:44)
2 kg vištą ištrynė grūstu rozmarinu, juod, pipirais, druska ir česnakais. Į vidų įkišo pavirtą citriną ir subadyta. Padarė pačią paprasčiausią tešlą : miltai, vanduo, kiaušinis, druska. Jčą iškočiojo maždaug 0.5 cm storio. Į vidurį padėjo vištą . Padarė kaip voką, kad nebūtų skylių ir kepė 125 C temperatūroje 2 valandas. Tiesa į tešla darant įbėrė pankolio sėklų. Manau tiktų ir kmynų. Tiesa, prieš kepant suvyniotą vištą padėjo ant sulenkto laikrščio , jei sulčių ir išbėgtų laikraštis sugertų ir gabenti patogiau. Na aš dėčiau ant sulankstytų popierinių rankšluoščių.
jei neklystu tai sugrudo ne rozmarina, o salavija su neluptu cesnaku, druska ir pipirais
sugrudo šalaviją o į tešlą įdėjo dar ir pankolio sėklų
Žiūrėjau ir aš šiandien. Jau kelintą kartą matau, kad Oliveris naudoja laikraščius. Man tai kažkaip keista Ar neišsiskiria kokių nuodingų medžiagų iš tų laikraštinių dažų nuo karščio?
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 11 17, 19:35)
Žiūrėjau ir aš šiandien. Jau kelintą kartą matau, kad Oliveris naudoja laikraščius. Man tai kažkaip keista Ar neišsiskiria kokių nuodingų medžiagų iš tų laikraštinių dažų nuo karščio?
Butent toks klausimas ir man iskilo, juk ten tiek svino
O ar tikrai į tešlą dėjo kiaušinį ? Žiūrėjau ir neatsimenu , ir jei kuri jau išbandėte papasakokit prašau, kaip pavyko ?