Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(maziulele @ 2007 09 22, 19:59)
Paslaptingosios suknele wub.gif

labai labai labai thumbup.gif thumbup.gif
man tokiu kojyciu ir as buciau trumpute pasirinkus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 09 22, 21:59)
Paslaptingosios suknele wub.gif

labai gražu wub.gif
Atsakyti
Paslaptingoji, super bigsmile.gif labai labai grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 09 22, 22:32)
labai labai labai  thumbup.gif  thumbup.gif 
man tokiu kojyciu ir as buciau trumpute pasirinkus  wub.gif

QUOTE(tyli_tyla @ 2007 09 22, 23:23)
labai gražu  wub.gif

QUOTE(besyte @ 2007 09 23, 16:11)
Paslaptingoji, super bigsmile.gif labai labai grazu mirksiukas.gif

malonu kad patiko smile.gif
kas del kojyciu ax.gif tai dar kart isitikinu kad svarbu rast tau tinkanti ilgy ir modely ir tada ka nereikia pasleps o ka reikia paryskins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 09 14, 12:20)

Nu cia tai ne kas g.gif . Man asmeniskai graziau yra ilga suknele ar bent nugaroje ilgejanti. Puosniau atrodo ir siaip labiau tinka tokiai ypatingai proga. Bet kam patinka tai patinka, del skonio nesigincijama. Tik jei daromos tradicines vestuves su kruva vyresnio amziaus giminaiciu, is drauges patirties zinau, kyla galybe apkalbu, kaip tipo negrazu yra trumpa suknele, labai nemalonu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 09 24, 10:35)
malonu kad patiko smile.gif
kas del kojyciu ax.gif tai dar kart isitikinu kad svarbu rast tau tinkanti ilgy ir modely ir tada ka nereikia pasleps o ka reikia paryskins ax.gif

Superine paslaptingosios suknele smile.gif
man tai dar vienas irodymas, kad romantiskai, jaunatviskai nuotakai trumpa, kukli, paprastute suknele daug labiau tinka, negu didele, pusta, su lankais, trukdanti judeti... smile.gif
Atsakyti
Išdrįsiu ir aš pasirodyti blush2.gif Manoji suknelė nebuvo trumpa, bet nebuvo ir ilga bei pūsta biggrin.gif Labai tuom džiaugiausi, nes vargo nemačiau, niekas netrukdė šokti, judėti, vaikščioti ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2007 09 30, 20:35)
Išdrįsiu ir aš pasirodyti  blush2.gif Manoji suknelė nebuvo trumpa, bet nebuvo ir ilga bei pūsta  biggrin.gif Labai tuom džiaugiausi, nes vargo nemačiau, niekas netrukdė šokti, judėti, vaikščioti  ax.gif
user posted image

Labai daili suknyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2007 09 30, 20:35)
Išdrįsiu ir aš pasirodyti  blush2.gif Manoji suknelė nebuvo trumpa, bet nebuvo ir ilga bei pūsta  biggrin.gif Labai tuom džiaugiausi, nes vargo nemačiau, niekas netrukdė šokti, judėti, vaikščioti  ax.gif
user posted image

ir batukai
Atsakyti
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 10 01, 10:52)

Su juodu dirziuku labai daili, nors ir nevestuvine.
Atsakyti
QUOTE(ZifkuteB @ 2007 10 01, 09:14)
Labai daili suknyte smile.gif

QUOTE(Kitten @ 2007 10 01, 10:27)
ir batukai

Ačiū, mergytės 4u.gif Batai atsirado pirmiau, nei suknelė biggrin.gif
Atsakyti