Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

sveikutes busimos nuotakos radau suknute viena 4u.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
[quote=muesli,2007 09 11, 13:43]
sveikute, prisijungiaun ir as. Mano vestuves pries nujus metus. tai as irgi ieskau sukneles, kad priekis butu trumpas o nugaroj uodega. Tai kur tu skambinai ir ka radai? As tai radau Kaune, Danguoles salone yra prancuziska balta is neriniu. Bet man per maza. nezinau ar ims taisyti.Lauksiu. g.gif
Papildyta:

mano vestuves jau atsoktos, turejau tokia suknele, kurios Milioke iesko (o dabar, pasirodo, ir tu). As savo nuomavausi is Bohemos, ji dabr vitrinoj yra pastatyta, tai vis kai parvaziuoju, pasiziuriu....
Atsakyti

user posted image
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 09 12, 17:08)

jetau, kas čia per siaubas blink.gif blink.gif doh.gif
trumpa vestuvinė suknelė? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lialia:) @ 2007 09 11, 17:56)
sveikutes busimos nuotakos radau suknute viena  4u.gif

user posted image

kai uždengi galva tai visai nieko hihihi.gif

klaikesnės šukuosenos nesu mačius doh.gif doh.gif blink.gif
Atsakyti
as va katik atsokau savo vestuves smile.gif mano suknele buvo iki keliu.as ne sekundeles nepasigailejau del tokio sprendimo thumbup.gif jauciausi tokia romantiska ir paprasta,laksciau sau basa po pieva biggrin.gif kai tik turesiu kompakat butinai ikelsiu,nes modely cia ir nusiziurejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 09 13, 07:56)
as va katik atsokau savo vestuves smile.gif mano suknele buvo iki keliu.as ne sekundeles nepasigailejau del tokio sprendimo thumbup.gif jauciausi tokia romantiska ir paprasta,laksciau sau basa po pieva biggrin.gif kai tik turesiu kompakat butinai ikelsiu,nes modely cia ir nusiziurejau smile.gif

o mums gali parodyt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 09 13, 07:56)

laukiam nuotraukeliu 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
kompakta jau turiu,bet bijau kad kai cia kelsiu bus labai didele,gal kas gali tinkamo dydzio padaryt ir patalpint cia g.gif atsiusciau i email 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 09 22, 13:11)
kompakta jau turiu,bet bijau kad kai cia kelsiu bus labai didele,gal kas gali tinkamo dydzio padaryt ir patalpint cia g.gif atsiusciau i email 4u.gif

atsiusk man i dembickyte@yahoo.com ir tau ja sumazinsiu bei idesiu cia 4u.gif
Atsakyti
Paslaptingosios suknele wub.gif
Atsakyti