Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 09 04, 11:54)

Bantoji suknele labai daili ir elegantiska.
Atsakyti
user posted image

user posted image

Atsakyti
user posted image 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliuke21: 04 rugsėjo 2007 - 21:34
QUOTE(ZifkuteB @ 2007 09 04, 12:20)
Bantoji suknele labai daili ir elegantiska.

bet nelabai vestuvine ji man atrodo... g.gif
Atsakyti
Sveikos,

pasidžiaugsiu, kad pavyko rasti suknutę, maždaug kokios ir norėjau - trumpą ir labai kuklią. Suknutė tokia prancūziška - megzta, vos vos gelsva.

Bateliai ir šukuosena taip pat bus kuklūs - man ir taip toks pasipuošimas jau labai daug smile.gif ir pompastikų nemėgstu.

Ir išvis juk šventė ne dėl suknutės - tą dieną apie ją nei nesuksiu galvos.

Sėkmės kitoms ieškant wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rmtx @ 2007 09 05, 16:01)
Sveikos,

pasidžiaugsiu, kad pavyko rasti suknutę, maždaug kokios ir norėjau - trumpą ir labai kuklią. Suknutė tokia prancūziška - megzta, vos vos gelsva.

Bateliai ir šukuosena taip pat bus kuklūs - man ir taip toks pasipuošimas jau labai daug smile.gif ir pompastikų nemėgstu.

o gal nuotraukyte turi?
Atsakyti
QUOTE(rmtx @ 2007 09 05, 16:01)
Sveikos,

Labai smagu smile.gif man irgi labiau patinka kuklios paprastos sukneles. O svente tikrai ne del sukneles smile.gif tad jeigu reiketu nuolat galvoti, kaip ilipti, kaip atsisesti, kaip sokti, tai kaip tik svente butu ne svente smile.gif
Sekmes
Butu idomu pamatyti ta prancuziskaja suknele smile.gif
Atsakyti
per google radau french dress lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
foto neturiu, bet ne tokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milioke @ 2007 08 27, 13:27)
as siandien pasiskambinau i salona del trumpos prieki ir ilgos gale, du salonai jau turi, bet viena sampanine, ziuresim ar tokia kokios as noriu smile.gif viena mano drauge irgi isteka, tai kai jai parodziau kokios noriu sukneles, tai ji i mane pasiziurejo kaip i kvaile biggrin.gif ,as anaiptol manau kad tos tortines yra tikra seniena, standartas kaip ir tradicines vestuves biggrin.gif fui pas mane to nebus, jokio stalo, jokiu kvailu muzikantu kurie nepataiko i takta biggrin.gif , bus svedishkas stalas, tik del pramogu dar reikia pasukti galva g.gif

kaip sekasi su paieskom? kazkur ilgam dingai...
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti