quote=ZifkuteB,2007 08 30, 15:35]
Sveikos, as irgi visai naujoke siame forume, bet nuolat paskaitydavau diskusijas. Ypac kai rinkausi savo vestuvine suknele Ir deka Jusu ikeltu nuotrauku susigalvojau savo modeliuka trumpos sukneles - taigi, toks bendras aciu visoms . O is savo puses, del trumpu sukneliu galiu pasakyti tik tiek, kad dar aukstesnems merginoms paprasciau trumpesne rasti. o kai ugis nedidelis - tai is vis problema .
O del trumpu sukneliu paklausos - kaip sake nuomos punktu darbuotojos - ju vis daugiau nuotaku nori
[/quote]
Na, as irgi vilkejau trumpa suknute, kuria man nupirko Amerikoje, nes nuomos punktuose as nieko tinkamo neradau, nes paieskas pradejau siu metu vasari, tai dar buvo ne sezonas. Teko pirkti. Dabar noriu parduoti ir man visi atsako, per maza. Na, taip ji yra skirta 160 cm. ugiui ir yra 36 dydzio. (( Ir batelius turiu, ir sali ir veliuma, pauosalus.
QUOTE(Ridikute @ 2007 08 30, 16:45)
Nugi gražu
O tu siuvaisi? nes labai kokybiška atrodo, gerai pasiūta
šiaip man gražios nuotraukos ir sunkutė miela, ir man trumpos patinka, tik man pačiai labiau patinka kur paprastai tiesiai baigiasi, o ne priekis trumpesnis, ir aš gal batelius kitus būčiau avusis , bet šiaip - gražu
O tu siuvaisi? nes labai kokybiška atrodo, gerai pasiūta
šiaip man gražios nuotraukos ir sunkutė miela, ir man trumpos patinka, tik man pačiai labiau patinka kur paprastai tiesiai baigiasi, o ne priekis trumpesnis, ir aš gal batelius kitus būčiau avusis , bet šiaip - gražu
Suknele siuvausi, nes, kaip sakiau, mazo ugio merginoms sunkoka su nuomojamu sukneliu ilgiu o batelius tai tokie del patogumo , ir del to, kad tuo metu tokius tik radau
Labai grazi suknele
o man iskilo klausimas ne i tema, bet vis tiek paklausiu- kaip jus prisitvirtinot papuosimus prie suolu? nes mano baznycios suolai irgi tokie, kad neuzmausi ant ju tai ir susidomejau kaip jus tai padaret?
o man iskilo klausimas ne i tema, bet vis tiek paklausiu- kaip jus prisitvirtinot papuosimus prie suolu? nes mano baznycios suolai irgi tokie, kad neuzmausi ant ju tai ir susidomejau kaip jus tai padaret?
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 08 31, 09:04)
Labai grazi suknele
Papuosimu pritvirtinimui naudojom super paprasta technika: susuki siulu gelytes ir priklijuoji lipnia juostele tik reikia ilgiau nevystanciu gelyciu ir nedideles puokstytes, kad lipi juostele islaikytu.
Man nepatiko Kazkaip si suknele man visai nevestuvine, labiau vakarine ir labai primena uzuolaidas
Sorry, jei kam ji grazi
Sorry, jei kam ji grazi
QUOTE(Niina @ 2007 08 31, 11:35)
gal kam patiks toks variantas
Kai vestuvine suknele ilga, daug lengviau ja "padaryti" elegantiska, puosnia. o kai trumpa, tai sunku pasiuti taip, kad butu ir sventiska, ir elegantiska, ir puosni, ir dar nuotakai tinkama . Sitoji irgi - visai idomi, bet labiau tikru vakareliui.
Gal kam tokios patiks
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 08 31, 17:40)
labai elegantiška ir daili
Gražiai žiūrisi nuotraukoje, tačiau tikrovėje ne daug kas renkasi vestuvinę suknelę iš taftinės medžiagos, ji neturi "kritimo" ir gali netgi šiugždėti Nors jei figūra turi trūkumų, tai labai geras variantas Aplamai, tai man gražu
QUOTE(sposa @ 2007 08 31, 17:56)
Gražiai žiūrisi nuotraukoje, tačiau tikrovėje ne daug kas renkasi vestuvinę suknelę iš taftinės medžiagos, ji neturi "kritimo" ir gali netgi šiugždėti Nors jei figūra turi trūkumų, tai labai geras variantas Aplamai, tai man gražu
ane? gali būti
galėtų būti ir kitokia medžiagytė. gal irgi žiūrėtųsi. man pats modelis - suknelės viršus, tas kaspinas gražiai atrodo na ir dar ilgis suknutės liuks
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 08 31, 19:20)
ane? gali būti
galėtų būti ir kitokia medžiagytė. gal irgi žiūrėtųsi. man pats modelis - suknelės viršus, tas kaspinas gražiai atrodo na ir dar ilgis suknutės liuks
aišku gali būti ir kitokia standesnė medžiagėlė.Ilgis šis aišku labiau tiktų aukštesnėms panelėms
QUOTE(sposa @ 2007 09 01, 02:04)
aišku gali būti ir kitokia standesnė medžiagėlė.Ilgis šis aišku labiau tiktų aukštesnėms panelėms
tai , aš kaip tik labai aukšta