Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

quote=ZifkuteB,2007 08 30, 15:35]
Sveikos, as irgi visai naujoke siame forume, bet nuolat paskaitydavau diskusijas. Ypac kai rinkausi savo vestuvine suknele smile.gif Ir deka Jusu ikeltu nuotrauku susigalvojau savo modeliuka trumpos sukneles - taigi, toks bendras aciu visoms smile.gif. O is savo puses, del trumpu sukneliu galiu pasakyti tik tiek, kad dar aukstesnems merginoms paprasciau trumpesne rasti. o kai ugis nedidelis - tai is vis problema smile.gif .
O del trumpu sukneliu paklausos - kaip sake nuomos punktu darbuotojos - ju vis daugiau nuotaku nori smile.gif
[/quote]

Na, as irgi vilkejau trumpa suknute, kuria man nupirko Amerikoje, nes nuomos punktuose as nieko tinkamo neradau, nes paieskas pradejau siu metu vasari, tai dar buvo ne sezonas. Teko pirkti. Dabar noriu parduoti ir man visi atsako, per maza. Na, taip ji yra skirta 160 cm. ugiui ir yra 36 dydzio. sad.gif(( Ir batelius turiu, ir sali ir veliuma, pauosalus.
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2007 08 30, 16:45)
Nugi gražu  bigsmile.gif

O tu siuvaisi? nes labai kokybiška atrodo, gerai pasiūta bigsmile.gif

šiaip man gražios nuotraukos ir sunkutė miela, ir man trumpos patinka, tik man pačiai labiau patinka kur paprastai tiesiai baigiasi, o ne priekis trumpesnis,  ir aš gal batelius kitus būčiau avusis blush2.gif , bet šiaip - gražu didis.gif

Suknele siuvausi, nes, kaip sakiau, mazo ugio merginoms sunkoka su nuomojamu sukneliu ilgiu smile.gif o batelius tai tokie del patogumo smile.gif, ir del to, kad tuo metu tokius tik radau smile.gif
Atsakyti
Labai grazi suknele thumbup.gif
o man iskilo klausimas ne i tema, bet vis tiek paklausiu- kaip jus prisitvirtinot papuosimus prie suolu? nes mano baznycios suolai irgi tokie, kad neuzmausi ant ju tai ir susidomejau kaip jus tai padaret? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 08 31, 09:04)
Labai grazi suknele  thumbup.gif 
o man iskilo klausimas ne i tema, bet vis tiek paklausiu- kaip jus prisitvirtinot papuosimus prie suolu? nes mano baznycios suolai irgi tokie, kad neuzmausi ant ju tai ir susidomejau kaip jus tai padaret?  g.gif  blush2.gif

Papuosimu pritvirtinimui naudojom super paprasta technika: susuki siulu gelytes ir priklijuoji lipnia juostele smile.gif tik reikia ilgiau nevystanciu gelyciu ir nedideles puokstytes, kad lipi juostele islaikytu.
Atsakyti
4u.gif gal kam patiks toks variantas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niina: 31 rugpjūčio 2007 - 10:36
Man nepatiko biggrin.gif Kazkaip si suknele man visai nevestuvine, labiau vakarine smile.gif ir labai primena uzuolaidas lotuliukas.gif
Sorry, jei kam ji grazi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Niina @ 2007 08 31, 11:35)
4u.gif gal kam patiks toks variantas

Kai vestuvine suknele ilga, daug lengviau ja "padaryti" elegantiska, puosnia. o kai trumpa, tai sunku pasiuti taip, kad butu ir sventiska, ir elegantiska, ir puosni, ir dar nuotakai tinkama smile.gif . Sitoji irgi - visai idomi, bet labiau tikru vakareliui.
Atsakyti
Gal kam tokios patiks

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 08 31, 17:40)
labai elegantiška ir daili wub.gif

Gražiai žiūrisi nuotraukoje, tačiau tikrovėje ne daug kas renkasi vestuvinę suknelę iš taftinės medžiagos, ji neturi "kritimo" ir gali netgi šiugždėti smile.gif Nors jei figūra turi trūkumų, tai labai geras variantas thumbup.gif Aplamai, tai man gražu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2007 08 31, 17:56)
Gražiai žiūrisi nuotraukoje, tačiau tikrovėje ne daug kas renkasi vestuvinę suknelę iš taftinės medžiagos, ji neturi "kritimo" ir gali netgi šiugždėti smile.gif Nors jei figūra turi trūkumų, tai labai geras variantas thumbup.gif  Aplamai, tai man gražu doh.gif

ane? gali būti smile.gif
galėtų būti ir kitokia medžiagytė. gal irgi žiūrėtųsi. man pats modelis - suknelės viršus, tas kaspinas gražiai atrodo smile.gif na ir dar ilgis suknutės liuks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli_tyla: 31 rugpjūčio 2007 - 18:21
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 08 31, 19:20)
ane? gali būti  smile.gif
galėtų būti ir kitokia medžiagytė. gal irgi žiūrėtųsi. man pats modelis - suknelės viršus, tas kaspinas gražiai atrodo  smile.gif na ir dar ilgis suknutės liuks  smile.gif

aišku gali būti ir kitokia standesnė medžiagėlė.Ilgis šis aišku labiau tiktų aukštesnėms panelėms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2007 09 01, 02:04)
aišku gali būti ir kitokia standesnė medžiagėlė.Ilgis šis aišku labiau tiktų aukštesnėms panelėms biggrin.gif

tai thumbup.gif , aš kaip tik labai aukšta blush2.gif
Atsakyti