As per savo vestuves buvau pasipuosusi trumpa vestuvine suknele
Ir buvo labai patogu
Ir nesuprantu tu nuotaku, kurios vilki karsta vasaros diena ilga vestuvine suknele... Ir nepatogu sukiotis, atsisesti, su sitiek medziagos labai karsta...
QUOTE(Avietytė @ 2008 08 07, 10:58)
Aš jau po "veselkos" Turėjau nusipirkusi paprastą baltą bet puošnią iki kelių siaurią suknutę iš Mosaic. Man ji labai patiko
Gal galetum nuotraukyte ikelt pasiziuret arba atsiusti i tigrriuke@gmail.com
QUOTE(tigrriuke @ 2008 08 07, 11:41)
Galiu, bet truputuka vėliau, nes dar neturiu fotkių
QUOTE(APELSINIUKE84 @ 2008 08 07, 10:46)
As per savo vestuves buvau pasipuosusi trumpa vestuvine suknele
Ir buvo labai patogu
Ir nesuprantu tu nuotaku, kurios vilki karsta vasaros diena ilga vestuvine suknele... Ir nepatogu sukiotis, atsisesti, su sitiek medziagos labai karsta...
Ir buvo labai patogu
Na kiekvieno asmeninis reikalas, bet aš nesuprantu tų merginų, kurios renkasi paprastą suknę, kurią galima nešioti bet kada ir bet kokia proga. Aš ir po 10 metų galėsiu užsidėti trumpą baltą suknę, eidama, kad ir į paprasčiausią gimtadienį
Kaip ir sakiau, kiekvienas renkasi to, ko nori ir nereikia čia kitų suprasti, o reikia žiūrėti pirmiausia savęs
QUOTE(colliuke_ @ 2008 08 07, 13:30)
bet aš nesuprantu tų merginų, kurios renkasi paprastą suknę, kurią galima nešioti bet kada ir bet kokia proga.
Skonio reikalas Merginos ir nesirenka tokia paprasta trikotazine suknia ant "sleiku" Jos renkasi grazias, puosnias ir t.t.
Mano vestuvine suknele suknele cia
QUOTE(APELSINIUKE84 @ 2008 08 07, 15:10)
Labai graži , ypač bateliai
Dar ikeliau pora trumpa vestuvine suknele
QUOTE(Avietytė @ 2008 08 07, 13:42)
Skonio reikalas Merginos ir nesirenka tokia paprasta trikotazine suknia ant "sleiku" Jos renkasi grazias, puosnias ir t.t.
Tai aš tą puikiai suprantu ir suprantu, kad tiesiog mergina savo dienai pasirenka tą ką nori, bet tiesiog nervuoja tokie pasisakymai, kad maždaug jei kitos renkasis kitokią, tai jau nesuprantama... aš tik dėl to pasisakiau nenutylėjau
Papildyta:
QUOTE(APELSINIUKE84 @ 2008 08 07, 15:10)
Labai gražiai atrodei
p.s. ne visos merginos turi tokias gražoias kojas kaip tu dar ir dėl to pasirenka ilgas sukneles
QUOTE(APELSINIUKE84 @ 2008 08 07, 15:26)
mane labai kamuojantis klausimas - ka daryt su kojom kai suknele trumpa ir dar priekis bateliu siek tiek prakirptas (kaip pas tave) - detis pedkelnes ar ne
tavo foto neiziuriu - tai prasau pasidalinti patirtim
QUOTE(drrruta @ 2008 08 07, 15:59)
mane labai kamuojantis klausimas - ka daryt su kojom kai suknele trumpa ir dar priekis bateliu siek tiek prakirptas (kaip pas tave) - detis pedkelnes ar ne
Jei bateliai prakirptu priekiu pedkelniu nereikia!!! Jei bateliai uzdaru galu - gali detis
P.S. As buvau su bateliais "laiveliais" pedkelniu nesidejau, nes buvo laaabai silta