Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

As per savo vestuves buvau pasipuosusi trumpa vestuvine suknele thumbup.gif
Ir buvo labai patogu ax.gif

Ir nesuprantu tu nuotaku, kurios vilki karsta vasaros diena ilga vestuvine suknele... Ir nepatogu sukiotis, atsisesti, su sitiek medziagos labai karsta...
blush2.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo APELSINIUKE84: 07 rugpjūčio 2008 - 09:50
Aš jau po "veselkos" ax.gif Turėjau nusipirkusi paprastą baltą bet puošnią iki kelių siaurią suknutę iš Mosaic. Man ji labai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2008 08 07, 10:58)
Aš jau po "veselkos"  ax.gif  Turėjau nusipirkusi paprastą baltą bet puošnią iki kelių siaurią suknutę iš Mosaic. Man ji labai patiko ax.gif

Gal galetum nuotraukyte ikelt pasiziuret arba atsiusti i tigrriuke@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(tigrriuke @ 2008 08 07, 11:41)
Gal galetum nuotraukyte ikelt pasiziuret arba atsiusti i tigrriuke@gmail.com

Galiu, bet truputuka vėliau, nes dar neturiu fotkių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(APELSINIUKE84 @ 2008 08 07, 10:46)
As per savo vestuves buvau pasipuosusi trumpa vestuvine suknele  thumbup.gif 
Ir buvo labai patogu  ax.gif

Ir nesuprantu tu nuotaku, kurios vilki karsta vasaros diena ilga vestuvine suknele... Ir nepatogu sukiotis, atsisesti, su sitiek medziagos labai karsta...
  blush2.gif
4u.gif

Na kiekvieno asmeninis reikalas, bet aš nesuprantu tų merginų, kurios renkasi paprastą suknę, kurią galima nešioti bet kada ir bet kokia proga. Aš ir po 10 metų galėsiu užsidėti trumpą baltą suknę, eidama, kad ir į paprasčiausią gimtadienį smile.gif

Kaip ir sakiau, kiekvienas renkasi to, ko nori ir nereikia čia kitų suprasti, o reikia žiūrėti pirmiausia savęs mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo colliuke_: 07 rugpjūčio 2008 - 12:31
QUOTE(colliuke_ @ 2008 08 07, 13:30)
bet aš nesuprantu tų merginų, kurios renkasi paprastą suknę, kurią galima nešioti bet kada ir bet kokia proga.

Skonio reikalas mirksiukas.gif Merginos ir nesirenka tokia paprasta trikotazine suknia ant "sleiku" lotuliukas.gif Jos renkasi grazias, puosnias ir t.t.
Atsakyti
Mano vestuvine suknele ax.gif suknele cia
Atsakyti
QUOTE(APELSINIUKE84 @ 2008 08 07, 15:10)
Mano vestuvine suknele  ax.gif suknele cia

Labai graži bigsmile.gif , ypač bateliai wub.gif
Atsakyti
Dar ikeliau pora 4u.gif trumpa vestuvine suknele
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2008 08 07, 13:42)
Skonio reikalas  mirksiukas.gif Merginos ir nesirenka tokia paprasta trikotazine suknia ant "sleiku" lotuliukas.gif  Jos renkasi grazias, puosnias ir t.t.

Tai aš tą puikiai suprantu ir suprantu, kad tiesiog mergina savo dienai pasirenka tą ką nori, bet tiesiog nervuoja tokie pasisakymai, kad maždaug jei kitos renkasis kitokią, tai jau nesuprantama... smile.gif aš tik dėl to pasisakiau smile.gif nenutylėjau biggrin.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(APELSINIUKE84 @ 2008 08 07, 15:10)
Mano vestuvine suknele  ax.gif suknele cia

Labai gražiai atrodei thumbup.gif

p.s. ne visos merginos turi tokias gražoias kojas kaip tu wink.gif dar ir dėl to pasirenka ilgas sukneles smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo colliuke_: 07 rugpjūčio 2008 - 14:49
QUOTE(APELSINIUKE84 @ 2008 08 07, 15:26)

mane labai kamuojantis klausimas - ka daryt su kojom kai suknele trumpa ir dar priekis bateliu siek tiek prakirptas (kaip pas tave) - detis pedkelnes ar ne g.gif

tavo foto neiziuriu - tai prasau pasidalinti patirtim biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drrruta @ 2008 08 07, 15:59)
mane labai kamuojantis klausimas - ka daryt su kojom kai suknele trumpa ir dar priekis bateliu siek tiek prakirptas (kaip pas tave) - detis pedkelnes ar ne  g.gif

tavo foto neiziuriu - tai prasau pasidalinti patirtim  biggrin.gif  4u.gif

Jei bateliai prakirptu priekiu pedkelniu nereikia!!! Jei bateliai uzdaru galu - gali detis ax.gif
P.S. As buvau su bateliais "laiveliais" pedkelniu nesidejau, nes buvo laaabai silta rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avietytė: 07 rugpjūčio 2008 - 15:11