Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(Smilga222 @ 2008 07 10, 17:39)
stai cia manoji suknelenebepatinka ji man taip kaip is pradziu, bet jau ka darysi 4u.gif cia as
Papildyta:
nu as tai nemoksa doh.gif jezus,sorry ,kad taip... doh.gif
netvarkingai ta suknele cia uzdeta,ir ant krutines kazkaip sitoj nekaip atrodo

Smagi thumbup.gif man primena fejos suknele is Disnejiniu multiku! O, ir Mikimauzas antram plane thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2008 07 07, 12:23)
sveikos,

na, mano vestuves jau praejo, taigi galiu pasirodyti savo suknute, kuria pasiuti padejo sm biggrin.gif

Labai gražiai ir subtiliai žiūrisi... ypač kojos biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Gal kam patiks ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Man labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryžius. @ 2008 07 18, 10:42)
Gal kam patiks  ax.gif

user posted image

o sita tai superine wub.gif ir tos pirstinaites priduoda cinkelio wub.gif
Atsakyti
Tikrai faina sita paskutine bigsmile.gif idomu ar galima ja kur isigyti Lietuvoje, o gal pasisiuti, nes vestuves jau greitaiiiiii wub.gif
Papildyta:
o is kur cia sios suknytes? gal kokiam salone yra, noreciau pasimatuoti biggrin.gif
Atsakyti
AS tekejau su visiskai trumpa smile.gif Man jau atsibode tie visi tortai, norejau kazkokios kitokios g.gif Aisku reiksmes turejo tai, kad tekejau ketvirtadieni, itin dideles sventes nedareme, taciau suknele tikrai atrode puosniai thumbup.gif
Jei kam idomu, galesiu imest foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teira: 06 rugpjūčio 2008 - 12:41
butu labai faina pamatyti tavo suknele, nes nekenciu tortiniu ir noriu trumpos. jau kaip ir apsisprendziau ko noriu, bet dar ieskausi idomiu ideju. nes vestuves irgi nebus dideles ir ilgos smile.gif
Papildyta:
o gal tu turi savo suknele?(pvz. pardavimui biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(oncee @ 2008 08 06, 14:50)
butu labai faina pamatyti tavo suknele, nes nekenciu tortiniu ir noriu trumpos. jau kaip ir apsisprendziau ko noriu, bet dar ieskausi idomiu ideju. nes vestuves irgi nebus dideles ir ilgos smile.gif
Papildyta:
o gal tu turi savo suknele?(pvz. pardavimui biggrin.gif )

Ziuriu tik kad neturiu normalios foto sitam kompe, cia kazkaip nelabai ji kaip atrodo, na bet bendras vaizdas turetu matytis smile.gif Suknele nuomavausi smile.gif
user posted image
Atsakyti
fainute tokia smile.gif tesiu toliau paieskas, gal kas tures parduoti rolleyes.gif mano svajoniu suknyte, nes salonuose niekuo negali padeti... trumpu jie neturi, tik uzsakyti gali, o as noriu pasimatuoti . . .
Atsakyti
QUOTE(oncee @ 2008 08 06, 15:36)
fainute tokia smile.gif  tesiu toliau paieskas, gal kas tures parduoti  rolleyes.gif  mano svajoniu suknyte, nes salonuose niekuo negali padeti... trumpu jie neturi, tik uzsakyti gali, o as noriu pasimatuoti . . .

Yra ir nuomose, tik labiau paieskot reikia, ir aisku pasirinkimas ne toks kaip ilgu ax.gif , as juk irgi nuomavausi smile.gif Sekmes renkantis 4u.gif
Atsakyti