Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(Ridikute @ 2008 07 02, 02:50)
user posted image

Įdomus variantas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 07 07, 13:51)
na suknelė tai superinė man labai labai patiko 4u.gif  4u.gif  4u.gif  o dabar žadi ją pasilikti r pardavinėsi? biggrin.gif

na, dar neapsisprendziau blush2.gif kolkas kaba spintoje smile.gif as nieko pries jei ji pas mane taip ir liktu, o va mb labiau suinteresuotas parduoti biggrin.gif
Atsakyti
na aišku tada.. 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(tigrriuke @ 2008 07 04, 17:44)
o cia sukneles pavirsius nertas ar man tik taip atrodo? Ir siuveja taip padarys? g.gif tuomet super siuveja radai thumbup.gif

Originale gal ir nertas, bet yra gatavu medziagu, taciau rastu pasirinkimas pas mus labai menkas, todel teko pasirinkti tiesiog panasia medziagele. Svarbiausia kad sukneles ideja atitinka originala smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2008 07 07, 12:23)
sveikos,

na, mano vestuves jau praejo, taigi galiu pasirodyti savo suknute, kuria pasiuti padejo sm biggrin.gif

prasau merginu, kurioms ji nepatiks, nekomentuoti  mirksiukas.gif noriu pasilikti tik gerus prisiminimus  ax.gif

na suknyte labai labai labai grazi mirksiukas.gif
as vel sugrizau pie savo noro - detis trumpa suknyte tadien (nes buvau nuklydus i priesinga puse;))
Beje, is kur tokius batelius gavai???
Atsakyti
QUOTE(drrruta @ 2008 07 08, 07:31)
na suknyte labai labai labai grazi  mirksiukas.gif
as vel sugrizau pie savo noro - detis trumpa suknyte tadien (nes buvau nuklydus i priesinga puse;))
Beje, is kur tokius batelius gavai???

aciu 4u.gif
zinok ir as visai nesigailiu, kad trumpa pasirinkau bigsmile.gif jei atsukciau laika atgal, nieko nekeisciau sukneleje, labai patogu buvo ir visiems patiko ax.gif
o batelius pirkau UK 'Wallis' parduotuveje mirksiukas.gif
Atsakyti
krevete6, nereali suknele thumbup.gif . As uzsiimu pirma vieta eileje jei kartais netycia sugalvotum ja parduoti biggrin.gif

idesiu ir as keleta foto (tas kurios ne baltos spalvos reikia isivaizduoti baltos spalvos) :
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2008 07 08, 10:29)
krevete6, nereali suknele  thumbup.gif . As uzsiimu pirma vieta eileje jei kartais netycia sugalvotum ja parduoti biggrin.gif

lotuliukas.gif sutariam biggrin.gif

jei parduosiu, tai anksciausiai kita vasara, na, kad bent nesikartotu sios vasaros nuotakos biggrin.gif tik vat, kad as ja truputi pagadinau, bet, manau, sutaisomai ir tokioj nelabai pastebimoje vietoje ax.gif cia informacija i prieki lotuliukas.gif
Atsakyti
ikelciau as kaip su sava atrodau,bet nemoku sumazint foto
Atsakyti
stai cia manoji suknelenebepatinka ji man taip kaip is pradziu, bet jau ka darysi 4u.gif cia as
Papildyta:
nu as tai nemoksa doh.gif jezus,sorry ,kad taip... doh.gif
netvarkingai ta suknele cia uzdeta,ir ant krutines kazkaip sitoj nekaip atrodo
Atsakyti
Smilga, o suknele pirkai, kad negali pasikeisti, jei nebepatinka? Ir kodel nebepatinka? Kokios dabar noretum? smile.gif
Atsakyti