QUOTE(Daiva77 @ 2008 06 14, 13:50)
mano vestuvine suknute tik as dar svarkeli buvau uzsidejus
Manoji suknele bus tokia:
Tik realiai kaip ji prastmaniai atrodo "ant manes" galesiu parodyti tik po keliu savaiciu
Tik realiai kaip ji prastmaniai atrodo "ant manes" galesiu parodyti tik po keliu savaiciu
Wilidza, super suknute
QUOTE(Wilidza @ 2008 07 03, 12:59)
Manoji suknele bus tokia:
laaabai grazu ir stilinga!
Wilidza, super suknele O tu ja siuniesi ar pirkti kazkur radai?
QUOTE(tigrriuke @ 2008 07 04, 12:01)
Wilidza, super suknele O tu ja siuniesi ar pirkti kazkur radai?
Atrodo, kad tokia paprasta, kad buciau emusi ir nusipirkusi Taciau ne, teko siutis.
QUOTE(Wilidza @ 2008 07 04, 14:18)
Atrodo, kad tokia paprasta, kad buciau emusi ir nusipirkusi Taciau ne, teko siutis.
o cia sukneles pavirsius nertas ar man tik taip atrodo? Ir siuveja taip padarys? tuomet super siuveja radai
Sita Langorios/Wilidzos suknele ir man labai patiko
Dar keletas, reikia gi ta tema kaip nors pribaikt
Dar keletas, reikia gi ta tema kaip nors pribaikt
sveikos,
na, mano vestuves jau praejo, taigi galiu pasirodyti savo suknute, kuria pasiuti padejo sm
prasau merginu, kurioms ji nepatiks, nekomentuoti noriu pasilikti tik gerus prisiminimus
na, mano vestuves jau praejo, taigi galiu pasirodyti savo suknute, kuria pasiuti padejo sm
prasau merginu, kurioms ji nepatiks, nekomentuoti noriu pasilikti tik gerus prisiminimus
QUOTE(krevete6 @ 2008 07 07, 14:23)
sveikos,
Labai labai daili suknele
na suknelė tai superinė man labai labai patiko o dabar žadi ją pasilikti r pardavinėsi?