Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daiva77 @ 2008 06 14, 13:50)

wub.gif mano vestuvine suknute wub.gif tik as dar svarkeli buvau uzsidejus wub.gif
Atsakyti
Manoji suknele bus tokia:
user posted image

Tik realiai kaip ji prastmaniai atrodo "ant manes" galesiu parodyti tik po keliu savaiciu smile.gif
Atsakyti
Wilidza, super suknute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilidza @ 2008 07 03, 12:59)
Manoji suknele bus tokia:
user posted image

Tik realiai kaip ji prastmaniai atrodo "ant manes" galesiu parodyti tik po keliu savaiciu smile.gif

laaabai grazu ir stilinga! thumbup.gif
Atsakyti
Wilidza, super suknele thumbup.gif O tu ja siuniesi ar pirkti kazkur radai?
Atsakyti
QUOTE(tigrriuke @ 2008 07 04, 12:01)
Wilidza, super suknele thumbup.gif  O tu ja siuniesi ar pirkti kazkur radai?

Atrodo, kad tokia paprasta, kad buciau emusi ir nusipirkusi smile.gif Taciau ne, teko siutis.
Atsakyti
QUOTE(Wilidza @ 2008 07 04, 14:18)
Atrodo, kad tokia paprasta, kad buciau emusi ir nusipirkusi smile.gif Taciau ne, teko siutis.

o cia sukneles pavirsius nertas ar man tik taip atrodo? Ir siuveja taip padarys? g.gif tuomet super siuveja radai thumbup.gif
Atsakyti
Sita Langorios/Wilidzos suknele ir man labai patiko bigsmile.gif

Dar keletas, reikia gi ta tema kaip nors pribaikt biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
sveikos,

na, mano vestuves jau praejo, taigi galiu pasirodyti savo suknute, kuria pasiuti padejo sm biggrin.gif

prasau merginu, kurioms ji nepatiks, nekomentuoti mirksiukas.gif noriu pasilikti tik gerus prisiminimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2008 07 07, 14:23)
sveikos,

na, mano vestuves jau praejo, taigi galiu pasirodyti savo suknute, kuria pasiuti padejo sm biggrin.gif

prasau merginu, kurioms ji nepatiks, nekomentuoti  mirksiukas.gif noriu pasilikti tik gerus prisiminimus  ax.gif

Labai labai daili suknele wub.gif
Atsakyti
na suknelė tai superinė man labai labai patiko 4u.gif 4u.gif 4u.gif o dabar žadi ją pasilikti r pardavinėsi? biggrin.gif
Atsakyti