Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(jurgutsiukas @ 2008 06 01, 17:19)
sita labai grazi bet kad figuryte jau turi buti ledine  blush2.gif

na kokia ta ledine figutyte,pati suknele liekna figura padarys ledine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almita @ 2008 06 01, 13:33)

grazi 4u.gif daug trumpu vestuviniu sukneliu yra thumbup.gif bet as noriu su ilga jug tikrai teki pirmakart(tikekimes ir paskutini doh.gif )ir noris but kitokiai nei bet kada wub.gif o trumpa gali bet kuria kita diena ar proga apsimauti blush2.gif
Papildyta:
jai as rinkciaus is trumpu,tai noreciau kasko panasaus i sia 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Mano vestuvių suknutė irgi buvo paprastutė, balta ir trumpa. Su ja gerai jaučiausi ir likau patenkinta biggrin.gif Nors gal ne visi suprato, kodel tokia diena nenorejau ilgos pūstos sukneles....
Atsakyti
[quote=Daiva77,2008 06 04, 20:36]
Mano vestuvių suknutė irgi buvo paprastutė, balta ir trumpa. Su ja gerai jaučiausi ir likau patenkinta biggrin.gif Nors gal ne visi suprato, kodel tokia diena nenorejau ilgos pūstos sukneles....

na as nuomos punkte rinkausi iš dvieju man patikusiu sukneliu;trumpos ir tokios kur kojos matysis, bet gale ilgas šleifas....ir issinuomavau pastarąja...nors labai noreciau ir trumpos... doh.gif bet salone mane nuramino, kad galesiu apsigalvoti jei trumpa suknele nebus ta diena isnuomuota ax.gif tad ir dabar vis pasuku galva ka daryti, ech, but idealiausias variantas oficialiaja dali atbuti su ta ''puosnesne, ilgesne''suknele, o gryzus uzsideti trumpa, butu idomu ir patogu thumbup.gif tik kad pinigeliai nesimeto... doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Megany: 05 birželio 2008 - 07:43
[quote=Megany,2008 06 05, 08:42]
[quote=Daiva77,2008 06 04, 20:36]

na as nuomos punkte rinkausi iš dvieju man patikusiu sukneliu;trumpos ir tokios kur kojos matysis, bet gale ilgas šleifas....ir issinuomavau pastarąja...nors labai noreciau ir trumpos... doh.gif bet salone mane nuramino, kad galesiu apsigalvoti jei trumpa suknele nebus ta diena isnuomuota ax.gif tad ir dabar vis pasuku galva ka daryti, ech, but idealiausias variantas oficialiaja dali atbuti su ta ''puosnesne, ilgesne''suknele, o gryzus uzsideti trumpa, butu idomu ir patogu thumbup.gif tik kad pinigeliai nesimeto... doh.gif

user posted image
[/quote]

kokiam cia salone radai trumpu suknuciu ????
Atsakyti
gražu tos trumpos suknytės, ir man teko kelias matyti salone.... bet kaip sakant pasilikau ties klasika ir ilgą pasirinkau... gerai čia pasakyta kad finansai leistų tai ir aš tada imčiau dvi... 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif grazute
Atsakyti
super suknytė,bet rankinukas dar labiau patinka...
Atsakyti
Labai grazus lankelis, kazin Lt toki pavyktu susirasti ? bigsmile.gif
Atsakyti
Pabandysiu ir as savo atradimais pasidalinti smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigris: 13 birželio 2008 - 17:28
http://img168.images...image=22jc8.jpg

Suknyte 4u.gif
Atsakyti