Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

na manau anytai daug kas nepatinka ne tik suknelių ilgiai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 05 03, 17:26)
moralinio  smile.gif  o tai nepatiks kam nors jos suknelė, tai pradės akis draskyti  doh.gif

Man dzin ką kas pasakys apie mano suknelę - su ja ir jaučiausi, ir atrodžiau tikrai gerai, nuotraukose taip pat bigsmile.gif Nepasiruošiau viešai publikuotis, o ir šiaip geros idėjos gaila, bo dabar buvau originali ir nepakartojama biggrin.gif
Atsakyti
na tai super tada.
Atsakyti
Cymbeline 2008

Yra nemažai trumpų suknyčių, bet tokios ... g.gif.. savotiškos unsure.gif
Na, bet gal kas idėjų pasisems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zapukė @ 2008 05 12, 22:20)
Cymbeline 2008

Yra nemažai trumpų suknyčių, bet tokios ...  g.gif.. savotiškos  unsure.gif
Na, bet gal kas idėjų pasisems  4u.gif

Aha, savotiškai į "blatnus" naktinius panašios laugh.gif Mano supratimu, pirmiausiai tos suknios per trumpos, paskui apvilktos manekenėms, kurioms jos netinka, ir dar su tai kvietkais ant galvos doh.gif bateliai su gera idėja, bet atrodo schmoll.gif
Atsakyti
vel is naujo perziurejau visas trumpas sukneles ieskodama tokios informacijos, kokius batelius derinti, ar reikia nuometo ir pedkelniu ar kojiniu prie mano sukneles. Pastebejau, kad mazai kur merginos uzsidejusios kokias nors kojines, batelius rinksiuos uzdarus, kadangi busiu su perlais (iskilmingiau bus ax.gif ), o vat nuometa irgi kur retai uztikau prie trumpos sukneles g.gif

kaip jus, merginos, darote su siais priedais? ka desites, ko ne (kojines (spalva), nuometas ir kokie bateliai)? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krevete6: 21 gegužės 2008 - 21:13
Man is esmes Cymbeline su tom savo perdetom kvarbatkom nepatinka doh.gif schmoll.gif
o cia tai isvis issityciojimas is trumpu sukniu verysad.gif
Papildyta:
Krevete,

Na as tai isvis dar sukneles net neturiu smile.gif bet jau zinau kokia ir pas ka siusiuos ir zinau, kad pasius per menesi, tai dar tvarkau kitus svarbiausius reikalus..t.y. pati svarbiausia - vieta ir zmogu skaiciu wink.gif
Poto iskart jau bus sukne ir ziedai..
O del priedu, tai man prie trumpos (jeigu ji kazkuo isskirtine), nieko nereik..sukuosenos, pora papuosalu ir tiek...pedkelnes irgi priklauso nuo to kokx bus oras.Bus karsta, tikrai nesidesiu (juolabiau basutes bus pas man beveik uzdaru priekiu)..salta - desiuos..

O nuometas man isvis netikslingas...
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2008 05 21, 22:12)
vel is naujo perziurejau visas trumpas sukneles ieskodama tokios informacijos, kokius batelius derinti, ar reikia nuometo ir pedkelniu ar kojiniu prie mano sukneles. Pastebejau, kad mazai kur merginos uzsidejusios kokias nors kojines, batelius rinksiuos uzdarus, kadangi busiu su perlais (iskilmingiau bus ax.gif ), o vat nuometa irgi kur retai uztikau prie trumpos sukneles g.gif

kaip jus, merginos, darote su siais priedais? ka desites, ko ne (kojines (spalva), nuometas ir kokie bateliai)? 4u.gif

Mano suknelė buvo pieno spalvos, pėdkelnes dėjausi tiesiog šviesiausios kūno spalvos kokias tik radau (yra Goldenpoint parduotuvėse, firmos nepamenu, bet 10 denų vadinamos priklijuojamos ir tikrai labai šviesios, bet ne baltos, pakuotė tokia žaliai mėlyna), nes aš ir šiaip baltos odos, nuotraukose atrodo tikrai gerai smile.gif bateliai buvo tokios pat spalvos kaip suknelė laiveliai ant kulniuko su prakirptu priekiu ax.gif aš irgi puošiausi perlais rolleyes.gif nuometas man prie trumpos suknelės keistai atrodytų schmoll.gif nebent daryti variantą, kur skrybėlaitė su šinjonu, ar kaip jis ten vadinasi rolleyes.gif tokiu atveju įsivaizduoju neįmantraus kirpimo, siaurą suknelę ax.gif

Dar galiu pasiūlyti rinktis ryškių spalvų puokštę - gaunasi gražus akcentas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 05 22, 09:13)
Mano suknelė buvo pieno spalvos, pėdkelnes dėjausi tiesiog šviesiausios kūno spalvos kokias tik radau (yra Goldenpoint parduotuvėse, firmos nepamenu, bet 10 denų vadinamos priklijuojamos ir tikrai labai šviesios, bet ne baltos, pakuotė tokia žaliai mėlyna), nes aš ir šiaip baltos odos, nuotraukose atrodo tikrai gerai smile.gif  bateliai buvo tokios pat spalvos kaip suknelė laiveliai ant kulniuko su prakirptu priekiu  ax.gif  aš irgi puošiausi perlais  rolleyes.gif  nuometas man prie trumpos suknelės keistai atrodytų  schmoll.gif  nebent daryti variantą, kur skrybėlaitė su šinjonu, ar kaip jis ten vadinasi  rolleyes.gif  tokiu atveju įsivaizduoju neįmantraus kirpimo, siaurą suknelę  ax.gif

Dar galiu pasiūlyti rinktis ryškių spalvų puokštę - gaunasi gražus akcentas  smile.gif

skrybelaite man irgi liptu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudre7 @ 2008 05 22, 06:00)
Man is esmes Cymbeline su tom savo perdetom kvarbatkom nepatinka  doh.gif  schmoll.gif
o cia tai isvis issityciojimas is trumpu sukniu  verysad.gif
Papildyta:
Krevete,

Na as tai isvis dar sukneles net neturiu smile.gif  bet jau zinau kokia ir pas ka siusiuos ir zinau, kad pasius per menesi, tai dar tvarkau kitus svarbiausius reikalus..t.y. pati svarbiausia - vieta ir zmogu skaiciu wink.gif
Poto iskart jau bus sukne ir ziedai..
O del priedu, tai man prie trumpos (jeigu ji kazkuo isskirtine), nieko nereik..sukuosenos, pora papuosalu ir tiek...pedkelnes irgi priklauso nuo to kokx bus oras.Bus karsta, tikrai nesidesiu (juolabiau basutes bus pas man beveik uzdaru priekiu)..salta - desiuos..

O nuometas man isvis netikslingas...

o jei pedkelnes desies, tai kokios spalvos? smile.gif
siaip suknele mano gana parasta, trumpa (iki keliu), po apacia silkas, ant virsaus gipiuras... virsuje korsetas, apacioje siek tiek papusta bus, bet sukne vientisa ax.gif truputi nuzemintu liemeniu, bet per pati liemeni bus plona juostele su labai mazyciu bantuku smile.gif na, jei iseis isivaizduoti, tai pagalvokite dar karteli del nuometo, beje, pats nuometas bus trumpas iki peciu, o krastukai is sukneles gipiuro bus apsiuvineti rasteliais (gelytem)... bijau perkrauti is tikruju, todel ir klausiu patarimo, aisku, dar pati paziuresiu kaip atrodys ax.gif
sukuosenos jokios imantrios nedarysiu, paprasysiu, kad kuo paprasciau tik tvarkingai susukuotu rolleyes.gif

QUOTE(prieblanda @ 2008 05 22, 07:13)
Mano suknelė buvo pieno spalvos, pėdkelnes dėjausi tiesiog šviesiausios kūno spalvos kokias tik radau (yra Goldenpoint parduotuvėse, firmos nepamenu, bet 10 denų vadinamos priklijuojamos ir tikrai labai šviesios, bet ne baltos, pakuotė tokia žaliai mėlyna), nes aš ir šiaip baltos odos, nuotraukose atrodo tikrai gerai smile.gif  bateliai buvo tokios pat spalvos kaip suknelė laiveliai ant kulniuko su prakirptu priekiu  ax.gif  aš irgi puošiausi perlais  rolleyes.gif  nuometas man prie trumpos suknelės keistai atrodytų  schmoll.gif  nebent daryti variantą, kur skrybėlaitė su šinjonu, ar kaip jis ten vadinasi  rolleyes.gif  tokiu atveju įsivaizduoju neįmantraus kirpimo, siaurą suknelę  ax.gif

Dar galiu pasiūlyti rinktis ryškių spalvų puokštę - gaunasi gražus akcentas  smile.gif

ziuriu abidvi nubalsavote pries nuometa, net ir nuotraukose mazai kur ji pamatysi, pati del to ir suabejojau.. na, man ji vistiek siuva, tai paziuresiu kaip prie sukneles atrodys- nereikes, nesidesiu ax.gif

o puokste mano bus violetine biggrin.gif

prieblanda, o gal galima butu tave savo sukneleje pamatyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2008 05 22, 10:56)

Nežinau, dar neapsisprendžiau dėl viešinimosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2008 05 22, 10:56)
o jei pedkelnes desies, tai kokios spalvos? smile.gif
siaip suknele mano gana parasta, trumpa (iki keliu), po apacia silkas, ant virsaus gipiuras... virsuje korsetas, apacioje siek tiek papusta bus, bet sukne vientisa ax.gif  truputi nuzemintu liemeniu, bet per pati liemeni bus plona juostele su labai mazyciu bantuku smile.gif  na, jei iseis isivaizduoti, tai pagalvokite dar karteli del nuometo, beje, pats nuometas bus trumpas iki peciu, o krastukai is sukneles gipiuro bus apsiuvineti rasteliais (gelytem)... bijau perkrauti is tikruju, todel ir klausiu patarimo, aisku, dar pati paziuresiu kaip atrodys  ax.gif
sukuosenos jokios imantrios nedarysiu, paprasysiu, kad kuo paprasciau tik tvarkingai susukuotu rolleyes.gif
ziuriu abidvi nubalsavote pries nuometa, net ir nuotraukose mazai kur ji pamatysi, pati del to ir suabejojau.. na, man ji vistiek siuva, tai paziuresiu kaip prie sukneles atrodys- nereikes, nesidesiu ax.gif

o puokste mano bus violetine biggrin.gif

Na as neisivaizuoju nuometo prie tavo aprasytos suknios...
Man graziausia trumpa suknia be jo..
O jei siuniesi tai isvis liuks..uzsidesi, paziuresi, netiks ir nusiimsi drinks_cheers.gif
del pedkelniu - manyciau kuno spalvos man labiausia tiktu smile.gif

Tikrai ne baltas..
Atsakyti