Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

[quote=ugnuzhe,2007 08 27, 10:27]
sakykit ar kiekvienam salone galima rasti kazka trumpo, ar jau cia reikia pasitelkti daugiau? ax.gif nemanau, kad LT tai populiaru g.gif

as irgi nemanau, kad tai populiaru. bent jau Kaune as tik keliose vietose maciau trumpesnes suknutes, daugiau tu zuvyciu ir torciuku. matyt, kas ant bangos, tai ir siulo. tiesa, kai as emiau savo, buvo dar viena suknele panasi (prekis trumpas, galas ilgesnis), bet maniske labiau patiko.
Atsakyti
as siandien pasiskambinau i salona del trumpos prieki ir ilgos gale, du salonai jau turi, bet viena sampanine, ziuresim ar tokia kokios as noriu smile.gif viena mano drauge irgi isteka, tai kai jai parodziau kokios noriu sukneles, tai ji i mane pasiziurejo kaip i kvaile biggrin.gif ,as anaiptol manau kad tos tortines yra tikra seniena, standartas kaip ir tradicines vestuves biggrin.gif fui pas mane to nebus, jokio stalo, jokiu kvailu muzikantu kurie nepataiko i takta biggrin.gif , bus svedishkas stalas, tik del pramogu dar reikia pasukti galva g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milioke @ 2007 08 27, 13:27)
as siandien pasiskambinau i salona del trumpos prieki ir ilgos gale, du salonai jau turi, bet viena sampanine, ziuresim ar tokia kokios as noriu smile.gif viena mano drauge irgi isteka, tai kai jai parodziau kokios noriu sukneles, tai ji i mane pasiziurejo kaip i kvaile biggrin.gif ,as anaiptol manau kad tos tortines yra tikra seniena, standartas kaip ir tradicines vestuves biggrin.gif fui pas mane to nebus, jokio stalo, jokiu kvailu muzikantu kurie nepataiko i takta biggrin.gif , bus svedishkas stalas, tik del pramogu dar reikia pasukti galva g.gif

zinok, mano vestuves irgi buvo netradicines (maza to, kad suknele buvo netradicine, as dar ir sukuosena netradicine dariau), tai tikrai teko susilaukti kreivu zvilgsniu ir pries jas ir po. bet dzin, tikrai visiem neitiksi. mes su MB patys sau buvome graziausia ir darem taip, kaip norejom.
geras yra angliskas posakis "learn the rules and then break some". to ir linkiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitten @ 2007 08 27, 14:30)
zinok, mano vestuves irgi buvo netradicines (maza to, kad suknele buvo netradicine, as dar ir sukuosena netradicine dariau), tai tikrai teko susilaukti kreivu zvilgsniu ir pries jas ir po. bet dzin, tikrai visiem neitiksi. mes su MB patys sau buvome graziausia ir darem taip, kaip norejom. 
geras yra angliskas posakis "learn the rules and then break some". to ir linkiu wink.gif

musu svente kaip noresim taip ir svesim lotuliukas.gif , svarbiausia kad jaunimo daugiausia visi supratingi ir linksmi, o pas tave kokia muzika buvo?
Atsakyti
QUOTE(ugnuzhe @ 2007 08 27, 09:27)
sakykit ar kiekvienam salone galima rasti kazka trumpo, ar jau cia reikia pasitelkti daugiau? ax.gif  nemanau, kad LT tai populiaru g.gif
Papildyta:
o tu salone uzsisakinejai ar kur kitur? mirksiukas.gif

Pirkau cia, SM forume, temoje internetu pirktu rubu pardavimas, ten viena forumiete sau uzsake, bet po to persigalvojo ir pardavinejo dar tai suknelei neatvykus tai man ja atsiunte. smile.gif Supratau, kad suknele keliavo is Vokietijos.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli_tyla: 29 rugpjūčio 2007 - 15:13
Sveikos, as irgi visai naujoke siame forume, bet nuolat paskaitydavau diskusijas. Ypac kai rinkausi savo vestuvine suknele smile.gif Ir deka Jusu ikeltu nuotrauku susigalvojau savo modeliuka trumpos sukneles - taigi, toks bendras aciu visoms smile.gif. O is savo puses, del trumpu sukneliu galiu pasakyti tik tiek, kad dar aukstesnems merginoms paprasciau trumpesne rasti. o kai ugis nedidelis - tai is vis problema smile.gif .
O del trumpu sukneliu paklausos - kaip sake nuomos punktu darbuotojos - ju vis daugiau nuotaku nori smile.gif
Atsakyti
ZifkuteB, stai tavo suknute - labai miela, skoninga, bet... na cia tas variantas: graziai nuotakai viskas tinka rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image
p.s. foto bishk pamazinau ir bishk patvarkiau smile.gif
Atsakyti
Nugi gražu bigsmile.gif

O tu siuvaisi? nes labai kokybiška atrodo, gerai pasiūta bigsmile.gif

šiaip man gražios nuotraukos ir sunkutė miela, ir man trumpos patinka, tik man pačiai labiau patinka kur paprastai tiesiai baigiasi, o ne priekis trumpesnis, ir aš gal batelius kitus būčiau avusis blush2.gif , bet šiaip - gražu didis.gif
Atsakyti
Tekėjau vilkėdama trumpą netradicinę vestuvinę prieš daug daug metų ir niekada nesigailėjau, jei būčiau išsirinkusi kažką iš to meto "gražiausių" karbatkiuotų suknelių, tai dabar gėdinčiausi kam ir nuotraukas rodyti biggrin.gif
Tarp kitko, žinau kur yra nuomotis tokia suknelė doh.gif
Atsakyti