Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(viktory @ 2008 05 03, 09:39)
o kokio pasiruošimo tam reikia...  biggrin.gif

moralinio smile.gif o tai nepatiks kam nors jos suknelė, tai pradės akis draskyti doh.gif
Atsakyti
user posted imagewub.gif wub.gifuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redmoonde: 03 gegužės 2008 - 18:12
radau skelbimuose ax.gif jei pati neturėčiau, tai išties susigundyčiau... jau įsivaizduoju ją.... wub.gif
trumpa suknutė
Atsakyti
na manau nezaidziu as tai kažkaip issakau tik savo nuomone ir savo skonio niekam nekišu .. juk negalima užsipulti žmogaus jei jam patinka tai kas kitam nepatinka... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 05 04, 20:39)
na manau nezaidziu as tai kažkaip issakau tik savo nuomone ir savo skonio niekam nekišu .. juk negalima užsipulti žmogaus jei jam patinka tai kas kitam nepatinka...  biggrin.gif

čia ne tau taikiau mirksiukas.gif apskritai parašiau. nes jau tokių yra buvę atvejų su toms suknelėm, kad... doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
na pritariu kad būna ir nedraugiškų pasisakymų bet kaip sakant ištverti galima... biggrin.gif 4u.gif na jau kaip tu nori, gali ir nerodyti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 05 04, 21:13)
na pritariu kad būna ir nedraugiškų pasisakymų bet kaip sakant ištverti galima...  biggrin.gif  4u.gif  na jau kaip tu nori, gali ir nerodyti...  biggrin.gif

čia juk ne aš bijojau suknelę rodyti, tik atsakiau už tą merginą biggrin.gif mano suknelę jau visos matė šimtą kartų visose temose blush2.gif
Atsakyti
ikeliu savaja smile.gif
(na ne visai "vestuvine" - skirta persirengimui vakare,po 12)
jos ilgis - vos zemiau keliu
pirkau madmuazelej, vcup

[attachmentid=141590]
Atsakyti
QUOTE(mg* @ 2008 05 05, 11:43)
ikeliu savaja smile.gif
(na ne visai "vestuvine" - skirta persirengimui vakare,po 12)
jos ilgis - vos zemiau keliu
pirkau madmuazelej, vcup

[attachmentid=141590]

dailutė thumbup.gif manau, ja apsirengsi ne tik vestuvėse, bet ir daugeliu kitų progų mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi patiko bigsmile.gif
Atsakyti
aga wub.gif
Atsakyti
na visokiu gi nuomoniu buna,bet man grazu trumpa suknele vestuvine,ir patogiau.bent jau maza galimybe ,kad antra tokia sutiksi.na jei jau kukli labai tai ir as nesideciau.nors pazystu moteri kuri i savo vestuves ejo su paprasta balta linine suknele.svarbiausia isimylet suknele wub.gif na man taip ir atsitiko smile.gif kas mate fotkes mano sukneles ,tai gyre,sake isskirtine,na cia turbut ilgi omenyje turejo.tik anytai nepatiko biggrin.gif
Atsakyti