QUOTE(Mininga @ 2008 04 10, 15:59)
Akytem paganyti
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(ew_a @ 2008 04 14, 14:10)
Akytem paganyti
Papildyta:
Sveikutes
Mano vestuvine suknele irgi bus trumpa (uz keliu siek tiek).
Mano vestuvine suknele irgi bus trumpa (uz keliu siek tiek).
Sita
QUOTE(Gaudre7 @ 2008 04 09, 08:40)
kaip manot, keik kainuotu siuvimas???
be medziagos turiu omeny, nes cia tai jau zinau, kad pasirinkimas platus (ir kainos ir pacios medziagos atzvilgiu )
be medziagos turiu omeny, nes cia tai jau zinau, kad pasirinkimas platus (ir kainos ir pacios medziagos atzvilgiu )
Daug kas priklauso nuo modelio sudetingumo. Bet siaip vien uz pasiuvima Kaune kainuotu 180-300 Lt (pas mano siuveja). Girdejau, kad kitur galima ir pigiau rast - 100 Lt. Jei reikia - duosiu savo siuvejos telefona
Nereikejo nei siutis,nei siustis is internetiniu parduotuviu...nusipirkau YZZY parduotuveje superine suknute,ne visiskai balta,bet fantastiska ir kaina nedidele tik 420lt
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 04 15, 16:05)
Nereikejo nei siutis,nei siustis is internetiniu parduotuviu...nusipirkau YZZY parduotuveje superine suknute,ne visiskai balta,bet fantastiska ir kaina nedidele tik 420lt
nagi pasirodom:)
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 04 15, 16:05)
PASIRODOM
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 04 15, 15:05)
Laukiam laukiam
gaila, kad dauguma tuokiasi vasara, nera i ka dabar paziureti o jau rudeni kai pulsim visos rodytis oj laukiu nesulaukiu