Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(jolita.martyna @ 2008 04 07, 14:40)
Cia vis dedat foto is interneto..o gal realiai kas matet.....KUR ISSINUOMUOTI,NUSIPIRKTI TRUMPU VESTUVINIU SUKNELIU?????????????
Geriausiai butu Vilniuje 4u.gif

as berods visas Vilniaus pardes aplankiau - nieko neradau doh.gif visai visai
tad ketiniu siutis
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2008 04 08, 17:34)
as berods visas Vilniaus pardes aplankiau - nieko neradau  doh.gif  visai visai
tad ketiniu siutis

drinks_cheers.gif ir as nieko neradau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2008 04 08, 19:34)
as berods visas Vilniaus pardes aplankiau - nieko neradau  doh.gif  visai visai
tad ketiniu siutis

QUOTE(jolita.martyna @ 2008 04 08, 21:33)
drinks_cheers.gif ir as nieko neradau unsure.gif

kaip manot, keik kainuotu siuvimas???
be medziagos turiu omeny, nes cia tai jau zinau, kad pasirinkimas platus (ir kainos ir pacios medziagos atzvilgiu smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gaudre7 @ 2008 04 09, 08:40)
kaip manot, keik kainuotu siuvimas???
be medziagos turiu omeny, nes cia tai jau zinau, kad pasirinkimas platus (ir kainos ir pacios medziagos atzvilgiu smile.gif )

Trumpa paprasta suknelė ~800 Lt, o su daugiau pribumbasų gali pakilti ir iki 1000 Lt ax.gif bent jau mano siuvėja tokias kainas užgiedojo
Atsakyti
Sveikutes, tiesiog skaitineju jusu pamastymus ir griztu i prisiminimus. Oi kokiu dabar graziu sukneliu. Tiesiog, jei neuzpyksit, savo nuomone iterpsiu. Man, asmeniskai, trumpa suknute tinka tik jei vestuves tokios mazutes, kuklios, o jei tai didesne puota, man atrodo reikia ilgos g.gif Kazkodel ilga suteikia daugiau prabangumo ir isskirtininumo! Bet aisku, cia skonio reikalas.Visoms sekmes renkantis.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fainamama @ 2008 04 09, 09:16)
Sveikutes, tiesiog skaitineju jusu pamastymus ir griztu i prisiminimus. Oi kokiu dabar graziu sukneliu. Tiesiog, jei neuzpyksit, savo nuomone iterpsiu. Man, asmeniskai, trumpa suknute tinka tik jei vestuves tokios mazutes, kuklios, o jei tai didesne puota, man atrodo reikia ilgos g.gif Kazkodel ilga suteikia daugiau prabangumo ir isskirtininumo! Bet aisku, cia skonio reikalas.Visoms sekmes renkantis.... 4u.gif

Mano vestuvės ir bus mažos ir kuklios rolleyes.gif O kokia ten prabanga kaimo turizmo sodyboj? biggrin.gif Juk daugelis taip ir švenčia vestuves, o ilga suknelė reikalauja tam tikros aplinkos, bet mūsuose paprastai būna suknelė ir country stiliaus aplinka. Nu dar kavinė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 04 09, 05:25)
Mano vestuvės ir bus mažos ir kuklios  rolleyes.gif    O kokia ten prabanga kaimo turizmo sodyboj?  biggrin.gif  Juk daugelis taip ir švenčia vestuves, o ilga suknelė reikalauja tam tikros aplinkos, bet mūsuose paprastai būna suknelė ir country stiliaus aplinka. Nu dar kavinė  rolleyes.gif

Tai be abejo derinates prie visko. Svarbiausia, ko pati nori. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aname forume perskaiciau, kad viena panele rado sau be galo patinkancia suknute, bet drauges pasake, kad ne, sita per daug paprasta. Net pyktis pakilo. Panos, rinkites kas jums prie sirdeles. Paskui visa gyvenima vartysite albuma ir atsiminsite tai. Nekoks jausmas, jei nuolat galvosi, kad galejau kitokia suknele nuomotis. Sekmes tau! 4u.gif
Atsakyti
ei pasižiūrėkit šitą sklebimuką, gal kuri susidomėsit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fainamama @ 2008 04 09, 07:16)

mano vestuves taip pat bus nedideles, taciau prabangiame Vilniaus restorane ax.gif o suknute bus trumpa, jau ja man siuva, tikiuosi prie aplinkos tiks ax.gif stengsiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2008 04 09, 15:22)
mano vestuves taip pat bus nedideles, taciau prabangiame Vilniaus restorane ax.gif  o suknute bus trumpa, jau ja man siuva, tikiuosi prie aplinkos tiks ax.gif  stengsiuos biggrin.gif

Į katrą restoraną eisit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 04 09, 14:22)
Į katrą restoraną eisit?  blush2.gif

San Marco smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mininga: 10 balandžio 2008 - 15:02