Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

O man sita labai grazute wub.gif
Atsakyti
is kur traukiat tokiu puikiu sukneliu panos? smile.gif
ir isvis ar pas mus LT tokiu yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(annaa @ 2008 04 06, 20:53)
is kur traukiat tokiu puikiu sukneliu panos?  smile.gif
ir isvis ar pas mus LT tokiu yra?  g.gif

Mano pasiulytoji tai tiksliai yra LT 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nežinau, gal ir buvo mastau.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 06, 12:39)
acquachiara

mano suknele bus panasi siek tiek i sita, vat ir galvoju, ar detis pedkelnes, ziuriu gerai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Cia vis dedat foto is interneto..o gal realiai kas matet.....KUR ISSINUOMUOTI,NUSIPIRKTI TRUMPU VESTUVINIU SUKNELIU?????????????
Geriausiai butu Vilniuje 4u.gif
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2008 04 07, 12:46)
mano suknele bus panasi siek tiek i sita, vat ir galvoju, ar detis pedkelnes, ziuriu gerai atrodo thumbup.gif

smile.gif nu pėdkelnės trilių formuoja tokį kitoki smile.gif Tai jei gražias rasi, kodel ne smile.gif

QUOTE(jolita.martyna)
Cia vis dedat foto is interneto..o gal realiai kas matet.....KUR ISSINUOMUOTI,NUSIPIRKTI TRUMPU VESTUVINIU SUKNELIU?????????????
Aciu uz atsakymus 4u.gif

žinau kad Pronuptios kataloge bent trys yra, o ką jie turi salone iš trumpų nuomai - nežinau...

Dar galima bandyt siūtis pagal patikusias idėjas, nelygu kokio skonio suknios patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 04 07, 15:40)
Aciu uz atsakymus 4u.gif

mano buvo trumpa, nuomavausi Kaune
Atsakyti
IS Mirella kolekcijos. Galima situ suknyciu pasiteirauti salone Limarija, nes jeigu gerai atsimenu jie atsatovauja siai firmai 4u.gif
Atsakyti
user posted image
iš H&M kolekcijos. Visi normalūs žmonės turi šias pardes, o mes nea doh.gif
user posted image
va dar viena, bet šios ir neaiškinsiu iš kur atkapsčiau, užteks, kad paminėsiu kad šios suknytės kaina 5445$ doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tralaila: 08 balandžio 2008 - 06:57