Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(pukita999 @ 2008 04 02, 16:05)
Tai, kad man atrodo cia tu labai skundeisi kitoj temutej, kad DKnight tau jau net kosmaruose sapnuojasi ir prie manes pastovei kabiniesi, tai vat sakyciau ir susimastyk moteriske kas cia kokius kompleksus turi ir po naujais nikais slepiasi  mirksiukas.gif
O del Kauno skonio tai nereikia perdeti, cia tas pats kad as pradeciau teigti jog visos Vilnietes tik Gariunuose apranga perka ir pasirede vaiksto  mirksiukas.gif
Atsiprasau iskart kad vel cia isejo off topic  poster_offtopic.gif  angel.gif

Jeigu nori ka nors man pasakyti asmeniskai - rasyk A.Z.
Baik tu viena karta tersti visas temas, kur moderatore ziuri as nesuprantu biggrin.gif Duociau as tau pora ispejimu ir apsiramintum greitai biggrin.gif Moteriske laugh.gif

O jeigu i tema del tu sukneliu del kuriu gincas kilo, nu tai tragiskos tragiskos jos, ka cia ir kalbeti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Markizze @ 2008 04 02, 14:59)
Jeigu nori ka nors man pasakyti asmeniskai - rasyk A.Z.
Baik tu viena karta tersti visas temas, kur moderatore ziuri as nesuprantu  biggrin.gif  Duociau as tau pora ispejimu ir apsiramintum greitai  biggrin.gif  Moteriske  laugh.gif

O jeigu i tema del tu sukneliu del kuriu gincas kilo, nu tai tragiskos tragiskos jos, ka cia ir kalbeti  unsure.gif

Markize gal ne tau apie tersima kalbeti, nes pati ne kitaip elgiesi. Su moderatorem negasding, jau seniai visi zino, kad esi stukace mirksiukas.gif
Jeigu suknele nepatinka taip ir sakyk, kad suknele nepatinka, jeigu nepatinka miestas tai taip ir aiskink kad tau nepatinka kazkoks miestas, bet baik viena karta nusisneketi ir izeidineti Kaune gyvenancias merginas, tuo labiau kai pati nei madose nei trupucio nesigaudai. Tikiuosi busi bent kazkiek subrendus ir apmastysi, kaip mazvaikiskai kalbi kai lygini kazkoki skoni su miestu, suprasciau nebent jeigu butum kokia pradiniu klasiu mergaite. Palinkesiu tau suaugti ir tai buvo mano paskutinis postas tau, nes su mazais vaikais nera tikslo kazka net sneketi. Sekmes brendime 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na ka tesiam temele, pikciurnu komentaru neprasysiu, jeigu nepatinka sukneles tai ir neziurekit mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
o štai 2008 metų Platinum for Priscilla of Boston kolekcijos suknytė
user posted image
kažkaip juozuką primena smile.gif
user posted image

o kalbant apie miestų stiliaus suvokimo ypatybes, tai va radau grožį, kurio nei vilniui, nei kaunui nei balbieriškiui neperspjauti. Lietuvaitės dar aukštosios mados ekspertės palyginus su šia nuotaka lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tralaila: 02 balandžio 2008 - 21:48
pagavo įkvėpimas rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
paskutinė faina smile.gif ir dar ta retro smile.gif
Atsakyti
tralaila, as keleta psl atgal buvau sudejus sukneles is tavo idetuju jau mirksiukas.gif
pukita999 grazutes irgi wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 04 02, 21:30)
Na ka tesiam temele, pikciurnu komentaru neprasysiu, jeigu nepatinka sukneles tai ir neziurekit  mirksiukas.gif

graaaaazios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2008 04 01, 09:05)
O tai kaip aš parašiau?  blink.gif  Vasariniai ilgi prie tos suknelės bus varjetė šokėjų maskaradas  cool.gif 
o bet tačiau Jūsų teisė rinktis, tikrai nebėgsiu numauti netinkančių batų  biggrin.gif

mano ne ta,tik kazkas panasaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2008 04 02, 21:40)
user posted image
kažkaip juozuką primena  smile.gif

siaip tai nereali wub.gif
tik gaila tokiu grazuciu suknyciu ner nuomoj verysad.gif vadinasi lieka siutis arba siustis internetu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 04 03, 00:03)
tralaila, as keleta psl atgal buvau sudejus sukneles is tavo idetuju jau mirksiukas.gif
pukita999 grazutes irgi  wub.gif  thumbup.gif

nu ot aš žioplas daiktas, juk ir žiūrėjau, kad nesikartot, ale matot kaip būna.. žiūri į knygą ir mato špygą.
Atsiprašau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2008 04 02, 23:13)
pagavo įkvėpimas  rolleyes.gif
user posted image

Kokia graži ir paprasta man šita suknytė wub.gif Kaip aš mėgstu tokias wub.gif
Atsakyti

Sita nereali...... wub.gif wub.gif wub.gif

Merginos ar matet kur nuomuose trumpu suknyciu 4u.gif labai ieskau panasios rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(tralaila @ 2008 04 02, 20:40)
o štai 2008 metų Platinum for Priscilla of Boston kolekcijos suknytė
user posted image
729b787c-by-archangeli.jpg[/img]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 03 balandžio 2008 - 14:13