Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(pukita999 @ 2008 04 02, 15:01)
Paryziaus madu namuose dirba vien Kaunieciai.....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bet ziuriu kaunietes neblogus reitingus daro pardavinedamos sukneles visame pasaulyje lotuliukas.gif
Bet pasirodo kaikurioms Vilniaus damoms Cymbeline yra kompanija be skonio... unsure.gif Blyn, reikes vaziuot jauciu i Vilniaus Gariunus pasidairyti... jauciu alex@andra sako - alex@andra zino kur naujausios mados... bigsmile.gif varom kartu?? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2008 04 02, 15:04)
Ša, bobyns  mad.gif

apie nuoperuotus organus ir kilmę aiškinkitės kitur bash.gif

angel_not.gif dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 04 02, 12:07)
Bet ziuriu kaunietes neblogus reitingus daro pardavinedamos sukneles visame pasaulyje  lotuliukas.gif
Bet pasirodo kaikurioms Vilniaus damoms Cymbeline yra kompanija be skonio...  unsure.gif Blyn, reikes vaziuot jauciu i Vilniaus Gariunus pasidairyti... jauciu alex@andra sako  - alex@andra zino kur naujausios mados... bigsmile.gif varom kartu?? mirksiukas.gif
Papildyta:
angel_not.gif  dirol.gif

Su tavim pasirasau eit net ir i Gariunus friends.gif Gariunai gi Vilniaus paziba, tikras europietiskas skonis.....pirksiu ruzavus naktinius, kur nuo papu plateja ir busiu madinga nuotaka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Ir man atrodo, kad ta aleksandra tai ne kas kitais kaip piktoji gnida Markize, lygiai tas pats braizas ir kazkokios nepaaiskinamos nuoskaudos Kauno atzvilgiu smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 04 02, 15:11)
Su tavim pasirasau eit net ir i Gariunus  friends.gif  Gariunai gi Vilniaus paziba, tikras europietiskas skonis.....pirksiu ruzavus naktinius, kur nuo papu plateja ir busiu madinga nuotaka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oh Yes! pirksim vienodus... Kad tiktume prie likusiu Gariunu mergaiciu... biggrin.gif Ok. Baigiam Off Topic, tegu ji pasiunta... Jau ir taip ziuriu raso puse valandos...nauju keiksmazodziu klausia mamos turbut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 04 02, 14:01)
Ne nu cia ziauru sakyciau... Proto nulis. Tu bent jauti ka tu kalbi ar nelabai?? doh.gif  Cia ne as viena kauniete esu, yra paneliu ir dar is mazesniu miestu ir ju skonis dar tiketina, nepalyginamai geresnis uz tavo bus. Bet ka cia su tavim diskutuoti... Kokios tau vaikeli dar vestuves? Subresk gal pirmiausia is paskui mamu forumuose lankykis...
Kaip sakoma, visokiu yra visokiu reikia... lotuliukas.gif

ne nu kokiu bobu nuopushu buna doh.gif doh.gif
nu baisi man tavo ta suknele baisi negi nedaeina bash.gif - visiskai neskoninga ir vulgari.

Papildyta:
[quote=DKNight,2008 04 02, 14:14]
lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oh Yes! pirksim vienodus... Kad tiktume prie likusiu Gariunu mergaiciu... biggrin.gif Ok. Baigiam Off Topic, tegu ji pasiunta... Jau ir taip ziuriu raso puse valandos...nauju keiksmazodziu klausia mamos turbut lotuliukas.gif
[/quote

nepasiusiu, nebijok. mirksiukas.gif
ir tikrai noreciau tau asmeniskai greiciau atrasyti, bet matai, as dar ir dirbu blink.gif

anyway, kaip kazkas cia buvo pasakes, del blogo skonio nesigincijama happy.gif
Atsakyti
na lavinam skoni toliau nail.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nu jau nu jau blink.gif
O as cia prie ko??? blink.gif Kuom as kalta, kad jusu kaunietiskas skonis ne man vienai uzkliuvo ax.gif
Nu bet kaip kazkam cia tie kompleksai trugdo gyventi, kad mane dar iki siol pamena blink.gif biggrin.gif

Nu bet nejaugi taip sunku pripazinti, kad turi tas Kaunas gana specifini stiliuka ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Markizze: 02 balandžio 2008 - 14:14
QUOTE(DKNight @ 2008 04 02, 13:43)
na lavinam skoni toliau  nail.gif

user posted image

nemoku as atskirti tu nuotrauku, zodziu, man sita - NEREALI wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskytia: 02 balandžio 2008 - 14:06
Cia i trumpuju kolekcija mirksiukas.gif
user posted imageuser posted image

Papildyta:
dar viena tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Markizze @ 2008 04 02, 12:53)
Nu jau nu jau  blink.gif
O as cia prie ko???  blink.gif  Kuom as kalta, kad jusu kaunietiskas skonis ne man vienai uzkliuvo  ax.gif 
Nu bet kaip kazkam cia tie kompleksai trugdo gyventi, kad mane dar iki siol pamena  blink.gif  biggrin.gif

Nu bet nejaugi taip sunku pripazinti, kad turi tas Kaunas gana specifini stiliuka ir tiek.

Tai, kad man atrodo cia tu labai skundeisi kitoj temutej, kad DKnight tau jau net kosmaruose sapnuojasi ir prie manes pastovei kabiniesi, tai vat sakyciau ir susimastyk moteriske kas cia kokius kompleksus turi ir po naujais nikais slepiasi mirksiukas.gif
O del Kauno skonio tai nereikia perdeti, cia tas pats kad as pradeciau teigti jog visos Vilnietes tik Gariunuose apranga perka ir pasirede vaiksto mirksiukas.gif
Atsiprasau iskart kad vel cia isejo off topic poster_offtopic.gif angel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukita999: 02 balandžio 2008 - 15:10
QUOTE(diamaja @ 2008 04 02, 14:43)
Cia i trumpuju kolekcija  mirksiukas.gif

Papildyta:
dar viena tongue.gif

trecia nieko suknele thumbup.gif tik man tie skeciai doh.gif

kuo toliau tuo labiau galvoju, kad trumpos suknytes noriu wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskytia: 02 balandžio 2008 - 15:17
QUOTE(pukita999 @ 2008 04 02, 15:05)
Tai, kad man atrodo cia tu labai skundeisi kitoj temutej, kad DKnight tau jau net kosmaruose sapnuojasi ir prie manes pastovei kabiniesi, tai vat sakyciau ir susimastyk moteriske kas cia kokius kompleksus turi ir po naujais nikais slepiasi  mirksiukas.gif
O del Kauno skonio tai nereikia perdeti, cia tas pats kad as pradeciau teigti jog visos Vilnietes tik Gariunuose apranga perka ir pasirede vaiksto  mirksiukas.gif
Atsiprasau iskart kad vel cia isejo off topic  poster_offtopic.gif  angel.gif

Gariunuose beje irgi normaliu daiktu galima rasti (bent pries pora metu, kiek pamenu) ax.gif

ir apskritai, baikit mergos draskytis doh.gif kaip visada tos pacios isivelia i rietenas doh.gif
Atsakyti
man tinka ilgis tik virs keliu arba iki blauzdu vidurio... tas siek tiek zemiau keliu visiskai kazkaip netinka...raumenys ant blauzdu nuo sporto pasidare, ir neisnyksta niekaip... doh.gif
bet siaip sios suknytes tai labai fainos...
Atsakyti