Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(Kitten @ 2007 08 17, 11:53)
jei nebijai sampano spalvos, galiu pasiulyti savo suknyte-prekis iki keliu, gale ilgesne su prikabinamu sleifuku (ja nuomavausi is Bohemos)

gal turi foto? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milioke @ 2007 08 17, 12:49)
gal turi foto? mirksiukas.gif

mano pacios su ja dar ne. o kaip suknele atrode ant manekenes jau buvau ikelusi anksciau (bet labai mazyte nuotraukele). geriau ziurek ju paslapyje
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 08 14, 17:58)

Sveikutes:) as cia tarp jusu naujoke busiu ax.gif Siaip ka as manau - jei turi dailias kojas, tai kam slepti savo privalumus po pustais tortais? Trumpos sukneles- grazu, miela ir kuklu wub.gif
Atsakyti
mano vestuves spalio men, tai ieskau suknutes, kad prieki butu laabai trumpa, o gale ilga butu thumbup.gif ir baltos splavos be jokiu roziniu ar kt spalvu, tikiuosi per men rasiu ka nors panasaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milioke @ 2007 08 24, 08:14)
mano vestuves spalio men, tai ieskau suknutes, kad prieki butu laabai trumpa, o gale ilga butu thumbup.gif  ir baltos splavos be jokiu roziniu ar kt spalvu, tikiuosi per men rasiu ka nors panasaus g.gif

Mano suknute tokia ir buvo. Tik sampanine (be jokiu spalvotu detaliu). zinok, abejoju, kad balta rasi. As irgi ieskojau baltos, bet vis gi teko pasirinkti sampanine (labai sviesaus atspalvio). Atrode super (nebuvau visiskai idegusi, o kunas atrode tamsiau uz suknele). Ir batelius turejau panasios medziagos ir tokio pat atspalvio. Tai nesigailiu nekiek.
Papildyta:
QUOTE(Milioke @ 2007 08 17, 11:36)
Sveikos,kadangi netiketai pastojau nestuke.gif , tai laukia ir greitos vestuves, tad ieskau vestuvines sukneles, gal zinote koks salonas kaune nuomoja priekyje trumpa ir gale ilgejancia suknele?laiko nera siutis, nes kita men isteku ax.gif

Milioke, ar buvai pasimatuoti sukneles? As vakar vaziavau pro sali, maciau, ji vitrinoj stovi dabar. Ech, kiek is karto prisiminimu....
Atsakyti
QUOTE(Kitten @ 2007 08 24, 08:35)
Mano suknute tokia ir buvo. Tik sampanine (be jokiu spalvotu detaliu).  zinok, abejoju, kad balta rasi. As irgi ieskojau baltos, bet vis gi teko pasirinkti sampanine (labai sviesaus atspalvio). Atrode super (nebuvau visiskai idegusi, o kunas atrode tamsiau uz suknele). Ir batelius turejau panasios medziagos ir tokio pat atspalvio. Tai nesigailiu nekiek.
Papildyta:
Milioke, ar buvai pasimatuoti sukneles? As vakar vaziavau pro sali, maciau, ji vitrinoj stovi dabar. Ech, kiek is karto prisiminimu....

kaune matei, kurioj vietoj?as dar nieko nematavau, nes nes tik praeita savaite suzinojau, kad nescia tai nuo kitos savaites pradesiu intensyviai ieskoti, na jeigu nerasiu baltos tiks ir sampanine, tik dar klausimas ar ji man tiks, nes nzn ar pilvas matysis ar ne..
Atsakyti
QUOTE(Milioke @ 2007 08 24, 08:43)
kaune matei, kurioj vietoj?as dar nieko nematavau, nes nes tik praeita savaite suzinojau, kad nescia tai nuo kitos savaites pradesiu intensyviai ieskoti, na jeigu nerasiu baltos tiks ir sampanine, tik dar klausimas ar ji man tiks, nes nzn ar pilvas matysis ar ne..

netoli pesciuju tilto Bohemos salone. O kokia tu siaip ismera nesioji?
Kas del pilvuko, tai jei uz kokio menesio tuoksites, jis dar nespes paaugti.
Sekmes paieskose!!! laikysiu kumscius uz tave.
Man mano suknele buvo nereali, tikiuosi, ir tau patiks.
Atsakyti
QUOTE(Kitten @ 2007 08 26, 20:24)
netoli pesciuju tilto Bohemos salone. O kokia tu siaip ismera nesioji?
Kas del pilvuko, tai jei uz kokio menesio tuoksites, jis dar nespes paaugti.
Sekmes paieskose!!! laikysiu kumscius uz tave.
Man mano suknele buvo nereali, tikiuosi, ir tau patiks.

siandien reiks pasiskambinti i bohemos salona, nueisiu pamatuoti biggrin.gif , o ismera mano 34-36, neproporcinga mano figura krutine didele, o klubai siauri, tai kartais sudetinga ka nors rasti pagal save schmoll.gif , na tikiuosi man tiks..
Atsakyti
QUOTE(Milioke @ 2007 08 27, 08:17)
siandien reiks pasiskambinti i bohemos salona, nueisiu pamatuoti biggrin.gif , o ismera mano 34-36, neproporcinga mano figura krutine didele, o klubai siauri, tai kartais sudetinga ka nors rasti pagal save schmoll.gif , na tikiuosi man tiks..

su krutine tau pasiseke... man tai teko isiuti kauselius, kad tureciau "ka i suknele padeti" wink.gif sekmes!
Atsakyti
sakykit ar kiekvienam salone galima rasti kazka trumpo, ar jau cia reikia pasitelkti daugiau? ax.gif nemanau, kad LT tai populiaru g.gif
Papildyta:
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 08 14, 13:54)
O cia mano suknyte  wub.gif
http://public.fotki....inesuknele.html

Tiesa sakant jau nuspresta, kad su ja eisiu antra diena, nors kai pirkau tai ji buvo skirta pirmai dienai  smile.gif

o tu salone uzsisakinejai ar kur kitur? mirksiukas.gif
Atsakyti