Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(aleks@ndra @ 2008 03 31, 19:59)

nors vienas zmogus graziu nuotrauku ideda  thumbup.gif  thumbup.gif

O rodos radau "bendraskonę" ar kaip čia dabar pavadint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 03 31, 08:03)
Vadinamuosius peep-toe batelius, kaip pas Liepą  ax.gif  Arba basutes, bet kad nebūtų užsegimo per kulkšnį iš priekio  smile.gif  ir griežtai ne nesveikai smailianosiams bateliams, net tokio tipo suknelė su jais labai banaliai atrodys  doh.gif

smailianosiai-neeeea,per kulksni-irgi neeeee schmoll.gif .prie maniskes kaip pas liepa gal neblogai but,arba vasariniai ilgi
Atsakyti
QUOTE(dratux @ 2008 03 31, 23:42)
smailianosiai-neeeea,per kulksni-irgi neeeee schmoll.gif .prie maniskes kaip pas liepa gal neblogai but,arba vasariniai ilgi

O tai kaip aš parašiau? blink.gif Vasariniai ilgi prie tos suknelės bus varjetė šokėjų maskaradas cool.gif
o bet tačiau Jūsų teisė rinktis, tikrai nebėgsiu numauti netinkančių batų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 04 01, 08:05)
O tai kaip aš parašiau?  blink.gif  Vasariniai ilgi prie tos suknelės bus varjetė šokėjų maskaradas  cool.gif 
o bet tačiau Jūsų teisė rinktis, tikrai nebėgsiu numauti netinkančių batų  biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 03 26, 19:12)
neerzinkit pukulio  biggrin.gif
man graziaus si...
user posted image

sita maciau 'gyvai' - nepatiko schmoll.gif (sesuo vestuvems rengiasi , nori tik trumpos sukneles)

user posted image

nusipirko sita , sleifas atsisega thumbup.gif

Atsakyti
mano suknele ta duber 851,bet kaip minejau zymiai graziau ant manes atrodo smile.gif o ta su sleifu ilgu matavaus ,bet man netiko visai,o siaip ir nelb patiko.
prie mano sukneles tai sake,kad tiktu batai,na...ar suvarstomos basutes iki keliu,ar bateliai ilgi vasariniai,na su tinkleliu,ar pan.bet tikrai dar nezinau kokius rinksiuos g.gif
Atsakyti
pati nuotaka tik jau nejauna
user posted image

Atsakyti
QUOTE(aleks@ndra @ 2008 03 31, 21:59)

argumentu prasom lotuliukas.gif ar kaime tokios nemadingos pas jus? bigsmile.gif
Atsakyti
dar Cymbeline, Paryzietiskai - Kaunietiskos mados lotuliukas.gif gal vistik kam patiks
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 04 01, 19:04)
dar Cymbeline, Paryzietiskai - Kaunietiskos mados  lotuliukas.gif  gal vistik kam patiks
user posted image

Šita gerooookai subtilesnė už prieš tai dėtus variantus su uodega, man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 04 01, 21:37)
Šita gerooookai subtilesnė už prieš tai dėtus variantus su uodega, man patinka  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 04 01, 20:37)
Šita gerooookai subtilesnė už prieš tai dėtus variantus su uodega, man patinka  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti