Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(srauni_upe @ 2008 03 26, 16:14)
Pukita, mes čia apie sukneles diskutuojam, o ne apie tavo išsišokimus. Nori koliotis, rašyk asmeninius pranešimus - kaip nors išklausysiu  smile.gif  Stačiokiški svaičiojimai prie vestuvinių suknelių labai netinka wink.gif

Na na kas prakalbo. Butent isiklausyk i savo zinute ir prisitaikyk ja sau, o dar jeigu ir kokia isvada padarysi is vis butu puiku mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 03 26, 17:18)
Na na kas prakalbo. Butent isiklausyk i savo zinute ir prisitaikyk ja sau, o dar jeigu ir kokia isvada padarysi is vis butu puiku  mirksiukas.gif  4u.gif

sakau nesusijusias su tema žinutes geriau rašyk į až, nori galiu paaiškint tiesiai šviesiai, kaip naudojamos kaboje metaforos, galiu ir tavo pasisakymus pacituot...

nėr ko tokios gražios temos teršti
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 03 26, 16:21)
sakau nesusijusias su tema žinutes geriau rašyk į až, nori galiu paaiškint tiesiai šviesiai, kaip naudojamos kaboje metaforos, galiu ir tavo pasisakymus pacituot...

nėr ko tokios gražios temos teršti

Jei jau panele tokia dora tai pasistenk temos neterst savo uzgauliojimais kitu merginu vien del to kad jos neitiko tavo bobisko stiliaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galit ABI NUSTOT RAŠYT ne į temą, tiosiog va taip vat? huh.gif

Ačiū už supratingumą aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 03 26, 17:28)
Gal galit ABI NUSTOT RAŠYT ne į temą, tiosiog va taip vat? huh.gif

Ačiū už supratingumą  aciuks.gif

nu ta proga šis tas į temą

Atsakyti
neerzinkit pukulio biggrin.gif
man graziaus si...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 03 26, 18:59)
nu ta proga šis tas į temą

Sia vasara bus labai madoj sis vestaliu/vaidiluciu stilius thumbup.gif thumbup.gif
pati dabar ieskau ka cia tokio panasaus antrai diena susiradus

na nuotraukytese gal ir nelabai matosi, cia Lolitos Lempickos modeliukai, tai man balta ilga suknele wub.gif o trumpa yra ir baltos spalvytes tik kad neradau nuotraukytes
Atsakyti
na as su tokiomis ir kaip svecias ateiciau i vestuves visai... jau isivaizduoju save ir jaunaja su vienodomis sukneles tik skirtingu spalvu..,. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 03 26, 18:12)
neerzinkit pukulio  biggrin.gif
man graziaus si...
user posted image

Aga dailute bigsmile.gif Man is vis Cymbeline sukneles labai grazios, turincios savotiska isskirtini stiliu wub.gif Gaila, kad MJ salonas siemet jau nebeprekiauja sios firmos suknelemes, mielai buciau ka nors issirinkus savo vestuvems verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 03 26, 19:15)
Sia vasara bus labai madoj sis vestaliu/vaidiluciu stilius  thumbup.gif  thumbup.gif
pati dabar ieskau ka cia tokio panasaus antrai diena susiradus

na nuotraukytese gal ir nelabai matosi, cia Lolitos Lempickos modeliukai, tai man balta ilga suknele wub.gif  o trumpa yra ir baltos spalvytes tik kad neradau nuotraukytes

ta balta taip romantiškai atrodo, kaži ar yra kur vaizdelis kai ji visa matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 03 26, 21:05)
ta balta taip romantiškai atrodo, kaži ar yra kur vaizdelis kai ji visa matosi smile.gif

ta balta as manau kad antrai dienai imsiu g.gif
pas mus antros dienos taip kaip ir nera, zodziu labai laisvas stilius o ji kartu grazi ir paprasta.

O rasti ir uzsisakyti ja galima 3suisses kataloge ax.gif
Atsakyti
Chippie antrai dienai tai thumbup.gif labai grazu turetu buti
pukita999, aha, man Cymbeline irgi labai grazios suknutes... tokios trapios atrodo...
Atsakyti