Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

Laukiam, laukiam biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
Savo vestuvėms visada norėjau paprastos, gal net trumpos suknelės. Bet kai nuėjau nuomotis į vieną saloną, ir paprašiau trumpos suknelės iš katalogo, ta moteris mane net aprėkė: "- kaip tu gali galvoti apie tokia suknelę, taigi tik pamergės su tokiomis eina?"
Vienu žodžiu, ji man nedavė jokios trumpos suknelės matuotis verysad.gif
Ta karta pasijutau taip blogai, tuo labiau kaip ji drista man aiskinti kokia suknele rinktis, vienu žodžiu..... neissinuomovau aš trumpos suknelės.... Pairinkau paprasta, lygią ,su skeltuku, ilga suknelę, bet jeigu susirasiu trumpą, kuri man l.patiktų, tikrai ją ir vilkėsiu.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anomis098 @ 2008 03 17, 07:56)
Savo vestuvėms visada norėjau paprastos, gal net trumpos suknelės. Bet kai nuėjau nuomotis į vieną saloną, ir paprašiau trumpos suknelės iš katalogo, ta moteris mane net aprėkė: "- kaip tu gali galvoti apie tokia suknelę, taigi tik pamergės su tokiomis eina?"
Vienu žodžiu, ji man nedavė jokios trumpos suknelės matuotis  verysad.gif
Ta karta pasijutau taip blogai, tuo labiau kaip ji drista man aiskinti kokia suknele rinktis, vienu žodžiu..... neissinuomovau aš trumpos suknelės.... Pairinkau paprasta, lygią ,su skeltuku, ilga suknelę, bet jeigu susirasiu trumpą, kuri man l.patiktų, tikrai ją ir vilkėsiu.... biggrin.gif

blink.gif o dar buna taip, kad salone neleidzia bet ko matuotis??? doh.gif lotuliukas.gif na, nezinau, tokioj situacijoj, ka buciau tai motriskei prisnekejus blink.gif

o as jau viena koja pas siuveja biggrin.gif siusiuos trumpa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2008 03 17, 11:08)
blink.gif  o dar buna taip, kad salone neleidzia bet ko matuotis??? doh.gif  lotuliukas.gif  na, nezinau, tokioj situacijoj, ka buciau tai motriskei prisnekejus blink.gif

o as jau viena koja pas siuveja biggrin.gif  siusiuos trumpa biggrin.gif

As kai sau nuomos punktuose ieskojausi trumpos sukneles, tai irgi kai kurios kreivai ziurejo smile.gif, bet kurios "placiau i pasauli" ziurincios, tai kaip tik sake, kad reikia galvoti apie sukneliu salone atnaujinima ir butent trumpu sukneliu, nes nuotaku, ieskanciu trumpu sukneliu, vis daugeja.
Atsakyti
Man šita kokia graži suknutė wub.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos, kaip manot, jeigu parsivesiau sita suknele, ar susidometu kas nors pirkimu.
user posted image
Atsakyti
stai sita:
http://www.thebridal...mages/3050b.jpg
http://www.thebridal...ages/3050bk.jpg
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2007 12 24, 05:37)

nerealios trumpos sukneles biggrin.gif
jau pati net pradejau noreti trumpos, nors is kitos puses, juk su ilga vestuvine suknele gal tik karta uzsidesi, o trumpas gali nesioti ir nesioti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zeni @ 2008 03 21, 15:30)

sorry schmoll.gif
man panašu į pirmos nakties apatinius su povo uodega (na čia mano asmeninė nuomonė 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 03 21, 15:53)
sorry  schmoll.gif
man panašu į pirmos nakties apatinius su povo uodega (na čia mano asmeninė nuomonė  4u.gif )

drinks_cheers.gif manęs tokia ir neaprengtum, pirmai nakčiai irgi biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 03 21, 16:03)
drinks_cheers.gif  manęs tokia ir neaprengtum, pirmai nakčiai irgi  biggrin.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti