Laukiam, laukiam
Savo vestuvėms visada norėjau paprastos, gal net trumpos suknelės. Bet kai nuėjau nuomotis į vieną saloną, ir paprašiau trumpos suknelės iš katalogo, ta moteris mane net aprėkė: "- kaip tu gali galvoti apie tokia suknelę, taigi tik pamergės su tokiomis eina?"
Vienu žodžiu, ji man nedavė jokios trumpos suknelės matuotis
Ta karta pasijutau taip blogai, tuo labiau kaip ji drista man aiskinti kokia suknele rinktis, vienu žodžiu..... neissinuomovau aš trumpos suknelės.... Pairinkau paprasta, lygią ,su skeltuku, ilga suknelę, bet jeigu susirasiu trumpą, kuri man l.patiktų, tikrai ją ir vilkėsiu....
Ta karta pasijutau taip blogai, tuo labiau kaip ji drista man aiskinti kokia suknele rinktis, vienu žodžiu..... neissinuomovau aš trumpos suknelės.... Pairinkau paprasta, lygią ,su skeltuku, ilga suknelę, bet jeigu susirasiu trumpą, kuri man l.patiktų, tikrai ją ir vilkėsiu....
QUOTE(anomis098 @ 2008 03 17, 07:56)
Savo vestuvėms visada norėjau paprastos, gal net trumpos suknelės. Bet kai nuėjau nuomotis į vieną saloną, ir paprašiau trumpos suknelės iš katalogo, ta moteris mane net aprėkė: "- kaip tu gali galvoti apie tokia suknelę, taigi tik pamergės su tokiomis eina?"
o dar buna taip, kad salone neleidzia bet ko matuotis??? na, nezinau, tokioj situacijoj, ka buciau tai motriskei prisnekejus
o as jau viena koja pas siuveja siusiuos trumpa
QUOTE(krevete6 @ 2008 03 17, 11:08)
o dar buna taip, kad salone neleidzia bet ko matuotis??? na, nezinau, tokioj situacijoj, ka buciau tai motriskei prisnekejus
As kai sau nuomos punktuose ieskojausi trumpos sukneles, tai irgi kai kurios kreivai ziurejo , bet kurios "placiau i pasauli" ziurincios, tai kaip tik sake, kad reikia galvoti apie sukneliu salone atnaujinima ir butent trumpu sukneliu, nes nuotaku, ieskanciu trumpu sukneliu, vis daugeja.
Merginos, kaip manot, jeigu parsivesiau sita suknele, ar susidometu kas nors pirkimu.
QUOTE(zeni @ 2008 03 21, 15:30)
sorry
man panašu į pirmos nakties apatinius su povo uodega (na čia mano asmeninė nuomonė )
QUOTE(srauni_upe @ 2008 03 21, 15:53)
sorry
man panašu į pirmos nakties apatinius su povo uodega (na čia mano asmeninė nuomonė )
manęs tokia ir neaprengtum, pirmai nakčiai irgi
QUOTE(prieblanda @ 2008 03 21, 16:03)
manęs tokia ir neaprengtum, pirmai nakčiai irgi