Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

Aš taip pat mąstau apie trumpą, elegantišką, prabangiai kuklią suknelę wub.gif Čia pridėta tiek gražių nuotraukyčių, kad pamiršti ko tiksliai nori biggrin.gif Man tos visos ilgos, pūstos - visiškai neee schmoll.gif
Atsakyti
Paprasta, kaip du kart du rolleyes.gif
Atsakyti
Man asmeniskai, kai pasiziuriu i tas tortines ilgas sukneles man vemti norisi, negi nuotakos taip nori buti visos vienodos, man visiska beskonybe, nes jos man visos vienodos, tik akcentai skiriasi, o as vestuvem pirkau iki keliu suknele, taciau esu labai patenkinta, nes vasara karsta, su savo suknele galejau sokti su visais kartu, nereikejo po vidurnakcio persirengti, ir atrodziau tikrai stilingai, romatiskai,o ne nuo konvejerio nulipus, neisizeiskit, kam patinka pustos suknios, cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Salma00 @ 2008 03 15, 17:57)
as vestuvem pirkau iki keliu suknele

Būtų labai įdomu pamatyti ax.gif
Keletas suknučių:
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Keletas trumpu suknyciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niina: 16 kovo 2008 - 17:08
Net akys apraibo nuo grozybiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2008 03 16, 20:23)
Net akys apraibo nuo grozybiu  bigsmile.gif

aga ...ziauriai grazu.... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salma00 @ 2008 03 15, 17:57)
Man asmeniskai, kai pasiziuriu i tas tortines ilgas sukneles man vemti norisi, negi nuotakos taip nori buti visos vienodos, man visiska beskonybe, nes jos man visos vienodos, tik akcentai skiriasi, o as vestuvem pirkau iki keliu suknele, taciau esu labai patenkinta, nes vasara karsta, su savo suknele galejau sokti su visais kartu, nereikejo po vidurnakcio persirengti, ir atrodziau tikrai stilingai, romatiskai,o ne nuo konvejerio nulipus, neisizeiskit, kam patinka pustos suknios, cia tik mano nuomone  smile.gif

nu as desiuosi,ilga laaaabai pusta,bet tikrai nesijausiu kaip nuo konverio nulipusi,manau dabar tokios turetu pasijaustu su ilgom ir nepustom sukneles nuotakos.o siaip tai vien siluetas,dar ne rodiklis 4u.gif o cia dairausi patogios suknytes vakaro daliai ir matau labai graziu yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lovelyvixen @ 2008 03 16, 22:36)
aga ...ziauriai grazu....  ax.gif  4u.gif

laaaaaaabai grazu wub.gif ,kai galesiu saviske ikelsiu jusu teismui ax.gif
Atsakyti