Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(srauni_upe @ 2008 02 16, 15:00)
Va man ši labai graži iš Cymbeline

Labai graži 4u.gif Kažką panašaus esu matavusis, labai dailiai atrodo, nors tada jau matavaus ne savo, o draugės vestuvėms.

Šiaip iš čia įdėtų man daugelis nevestuvinės, nors pati tekėjau su trumpa blush2.gif ir iki šiol negaliu atsidžiaugti šiuo sprendimu dėl įvairių aspektų :
1.aš neaukšta, tad savęs su ilga suknele neįsivaizdavau,
2.mano vestuvių diena buvo gana lietinga, o va suknelė taip ir liko nesutepta kreminė,
3. man mano suknelė buvo tikrai puošni ir antrą kartą jos užsivilkti kaip ir nebūtų kur - pernelyg ji efektinga ir ryški, kad po to kažkur paprastai išeiti 4u.gif

Linkiu Jums visoms geros ir laimingos šventės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviripilė: 27 vasario 2008 - 16:07
QUOTE(Sviripilė @ 2008 02 27, 17:06)
Labai graži  4u.gif Kažką panašaus esu matavusis, labai dailiai atrodo, nors tada jau matavaus ne savo, o draugės vestuvėms.

Šiaip iš čia įdėtų man daugelis nevestuvinės, nors pati tekėjau su trumpa  blush2.gif  ir iki šiol negaliu atsidžiaugti šiuo sprendimu dėl įvairių aspektų :
1.aš neaukšta, tad savęs su ilga suknele neįsivaizdavau,
2.mano vestuvių diena buvo gana lietinga, o va suknelė taip ir liko nesutepta kreminė,
3. man mano suknelė buvo tikrai puošni ir antrą kartą jos užsivilkti kaip ir nebūtų kur - pernelyg ji efektinga ir ryški, kad po to kažkur paprastai išeiti 4u.gif

Linkiu Jums visoms geros ir laimingos šventės  4u.gif

Gal parodytum smile.gif ???

Labai jau smalsu biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudre7 @ 2008 02 27, 22:41)
Gal parodytum  smile.gif ???

Labai jau smalsu  biggrin.gif

4u.gif

įkelti tikrai neįkelinėsiu, jei smalsu gali į až atsiųsti e-mail, porą nuotraukų smalsumui patenkinti atsiųsčiau blush2.gif
Atsakyti
Tokios neatsisakyčiau, ale vėlu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 02 16, 15:00)
Va man ši labai graži iš Cymbeline

grazi thumbup.gif man apskrtai sukneles tokiom apaciom (tik nezinau, ar tai kaip nors vadinasi) yra thumbup.gif
Atsakyti
Man sita grazi
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2008 02 28, 14:54)
Man sita grazi

tikrai labai grazute smile.gif
Atsakyti
Yra labai mielu ir trumpesniu suknyciu (na bet zinoma, kiekvienos skonio reikalas)... bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Trumpi modeliukai... bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Pora trumuciu:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamka22: 01 kovo 2008 - 23:19
QUOTE(Timida @ 2008 03 01, 17:49)

Aš žadu šią suknutę siūtis ax.gif . Tik nežinau kur Klaipėdoje rasti gerą siuvėją verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
daug graziu modeliuku sioje temoje maciau, imetu ir as keleta smile.gif
user posted imageuser posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti