Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

va šita man dar graži blush2.gif (tik spalvos baltos gal norėčiau)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(PONIUTE @ 2007 08 10, 15:14)
Nesamonė -vėstuvėms, tik igla nuotakos suknytė. doh.gif  schmoll.gif

Trumpa ,galima dėvėti kas diena, o vėstuvinė išskirtinė wub.gif PRINCESIŠKA wub.gif

ne visos nori but tom princesem doh.gif
Papildyta:
QUOTE(PONIUTE @ 2007 08 13, 00:10)
Trumpa -galima užsidėti bet kada biggrin.gif  O,  vėstuvine ilga tik karta wub.gif  Aš nesakau kad turi būti tortinė, bet  graži ilga flirt.gif

Na jums spresti, bet trumpa ..Ai ,tyngiu rašyti mirksiukas.gif  blush2.gif

ilga taip pat galima uzsidet nebutinai tik karta doh.gif
beje o ka tu parasytum g.gif kad trumpa suknele,trumpa laime,cia kazkas jau taip rase doh.gif biggrin.gif ir gerai kad tingi rasyt,nelabai ir idomu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 08 13, 12:00)
ne visos nori but tom princesem doh.gif
Papildyta:

ilga taip pat galima uzsidet nebutinai tik karta doh.gif
beje o ka tu parasytum  g.gif kad trumpa suknele,trumpa laime,cia kazkas jau taip rase doh.gif  biggrin.gif ir gerai kad tingi rasyt,nelabai ir idomu irnesakyk.gif

Ne, netikiu tokiais prietarais lotuliukas.gif schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,

ar kas bandėte ieškoti trumpos suknelės nuomotis ar pirkti? Kur geriausia ieškoti?
Ieškau net nebūtinai baltos. Ir tikrai ne princesiškos.

Atsakyti
user posted image
user posted image

Is nugaros:
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(rmtx @ 2007 08 13, 20:13)
Sveikos,

ar kas bandėte ieškoti trumpos suknelės nuomotis ar pirkti? Kur geriausia ieškoti?

neisivaizduoju, ar yra trumpu sukneliu salonuose nuomotis, bet, pavyzdziui, sita suknute yra is Maggie Sotterro, kurios sukneliu beveik kiekviena ssalonas turi, kolekcijos. Tad pabandyk nuejus pasiteiratu, gal turi. jei ne, manau, gal uzsakyt is katalogo galima ne tik sia, bet ir kitas kataloguose pamatytas suknutes mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
50-uju stiliaus:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rmtx @ 2007 08 13, 21:13)
Sveikos,

mano suknyte buvo sampano spalvos, trumpa (iki keliu), su nediduku sleifu (labai lengvuciu, kuris buvo prikabinamas). nuomavausi bohemoj (iki tol buvau pasirinkusi kita suknele, bet kai atejau jos paimti (liepos 5 d., vestuves vyko liepos 7) jie tik buvo gave nauju. kai pamaciau sita savo, pirmos atsisakiau bo jokiu svarstymu (pirma buvo nepusta, A formos, bet ilga). tai dabar tokia patenkinta!!! tiesiog pasisieke. nueik pasiziureti, gal ir tau patiks
Atsakyti
O cia mano suknyte wub.gif
http://public.fotki....inesuknele.html

Tiesa sakant jau nuspresta, kad su ja eisiu antra diena, nors kai pirkau tai ji buvo skirta pirmai dienai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpuryte: 14 rugpjūčio 2007 - 12:55
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
o man trumpa suknute laabai grazu ir miela wub.gif mano jaunikiui busimam irgi tik tokios patinka ir nenoriu as buti jokia princese, noriu buti jauki, romantiska.
suknute siuosiuosi o paskui gal kazkas noresite isigyti kad ir is sio forumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitten @ 2007 08 14, 11:42)
mano suknyte buvo sampano spalvos, trumpa (iki keliu), su nediduku sleifu (labai lengvuciu, kuris buvo prikabinamas). nuomavausi bohemoj (iki tol buvau pasirinkusi kita suknele, bet kai atejau jos paimti (liepos 5 d., vestuves vyko liepos 7) jie tik buvo gave nauju. kai pamaciau sita savo, pirmos atsisakiau bo jokiu svarstymu (pirma buvo nepusta, A formos, bet ilga). tai dabar tokia patenkinta!!! tiesiog pasisieke. nueik pasiziureti, gal ir tau patiks

O gali savo vestuviu foto parodyt ax.gif Labai idomu... smile.gif
Atsakyti
Sveikos,kadangi netiketai pastojau nestuke.gif , tai laukia ir greitos vestuves, tad ieskau vestuvines sukneles, gal zinote koks salonas kaune nuomoja priekyje trumpa ir gale ilgejancia suknele?laiko nera siutis, nes kita men isteku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milioke @ 2007 08 17, 11:36)
Sveikos,kadangi netiketai pastojau nestuke.gif , tai laukia ir greitos vestuves, tad ieskau vestuvines sukneles, gal zinote koks salonas kaune nuomoja priekyje trumpa ir gale ilgejancia suknele?laiko nera siutis, nes kita men isteku ax.gif

jei nebijai sampano spalvos, galiu pasiulyti savo suknyte-prekis iki keliu, gale ilgesne su prikabinamu sleifuku (ja nuomavausi is Bohemos)
Atsakyti