va šita man dar graži (tik spalvos baltos gal norėčiau)
QUOTE(PONIUTE @ 2007 08 10, 15:14)
Nesamonė -vėstuvėms, tik igla nuotakos suknytė.
Trumpa ,galima dėvėti kas diena, o vėstuvinė išskirtinė PRINCESIŠKA
Trumpa ,galima dėvėti kas diena, o vėstuvinė išskirtinė PRINCESIŠKA
ne visos nori but tom princesem
Papildyta:
QUOTE(PONIUTE @ 2007 08 13, 00:10)
Trumpa -galima užsidėti bet kada O, vėstuvine ilga tik karta Aš nesakau kad turi būti tortinė, bet graži ilga
Na jums spresti, bet trumpa ..Ai ,tyngiu rašyti
Na jums spresti, bet trumpa ..Ai ,tyngiu rašyti
ilga taip pat galima uzsidet nebutinai tik karta
beje o ka tu parasytum kad trumpa suknele,trumpa laime,cia kazkas jau taip rase ir gerai kad tingi rasyt,nelabai ir idomu
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 08 13, 12:00)
ne visos nori but tom princesem
Papildyta:
beje o ka tu parasytum kad trumpa suknele,trumpa laime,cia kazkas jau taip rase ir gerai kad tingi rasyt,nelabai ir idomu
Papildyta:
Ne, netikiu tokiais prietarais
Sveikos,
ar kas bandėte ieškoti trumpos suknelės nuomotis ar pirkti? Kur geriausia ieškoti?
Ieškau net nebūtinai baltos. Ir tikrai ne princesiškos.
ar kas bandėte ieškoti trumpos suknelės nuomotis ar pirkti? Kur geriausia ieškoti?
Is nugaros:
Papildyta:
QUOTE(rmtx @ 2007 08 13, 20:13)
Sveikos,
neisivaizduoju, ar yra trumpu sukneliu salonuose nuomotis, bet, pavyzdziui, sita suknute yra is Maggie Sotterro, kurios sukneliu beveik kiekviena ssalonas turi, kolekcijos. Tad pabandyk nuejus pasiteiratu, gal turi. jei ne, manau, gal uzsakyt is katalogo galima ne tik sia, bet ir kitas kataloguose pamatytas suknutes
Papildyta:
50-uju stiliaus:
QUOTE(rmtx @ 2007 08 13, 21:13)
Sveikos,
mano suknyte buvo sampano spalvos, trumpa (iki keliu), su nediduku sleifu (labai lengvuciu, kuris buvo prikabinamas). nuomavausi bohemoj (iki tol buvau pasirinkusi kita suknele, bet kai atejau jos paimti (liepos 5 d., vestuves vyko liepos 7) jie tik buvo gave nauju. kai pamaciau sita savo, pirmos atsisakiau bo jokiu svarstymu (pirma buvo nepusta, A formos, bet ilga). tai dabar tokia patenkinta!!! tiesiog pasisieke. nueik pasiziureti, gal ir tau patiks
O cia mano suknyte
http://public.fotki....inesuknele.html
Tiesa sakant jau nuspresta, kad su ja eisiu antra diena, nors kai pirkau tai ji buvo skirta pirmai dienai
http://public.fotki....inesuknele.html
Tiesa sakant jau nuspresta, kad su ja eisiu antra diena, nors kai pirkau tai ji buvo skirta pirmai dienai
QUOTE(Kitten @ 2007 08 14, 11:42)
mano suknyte buvo sampano spalvos, trumpa (iki keliu), su nediduku sleifu (labai lengvuciu, kuris buvo prikabinamas). nuomavausi bohemoj (iki tol buvau pasirinkusi kita suknele, bet kai atejau jos paimti (liepos 5 d., vestuves vyko liepos 7) jie tik buvo gave nauju. kai pamaciau sita savo, pirmos atsisakiau bo jokiu svarstymu (pirma buvo nepusta, A formos, bet ilga). tai dabar tokia patenkinta!!! tiesiog pasisieke. nueik pasiziureti, gal ir tau patiks
O gali savo vestuviu foto parodyt Labai idomu...
Sveikos,kadangi netiketai pastojau , tai laukia ir greitos vestuves, tad ieskau vestuvines sukneles, gal zinote koks salonas kaune nuomoja priekyje trumpa ir gale ilgejancia suknele?laiko nera siutis, nes kita men isteku
QUOTE(Milioke @ 2007 08 17, 11:36)
Sveikos,kadangi netiketai pastojau , tai laukia ir greitos vestuves, tad ieskau vestuvines sukneles, gal zinote koks salonas kaune nuomoja priekyje trumpa ir gale ilgejancia suknele?laiko nera siutis, nes kita men isteku
jei nebijai sampano spalvos, galiu pasiulyti savo suknyte-prekis iki keliu, gale ilgesne su prikabinamu sleifuku (ja nuomavausi is Bohemos)