Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2007 12 05, 18:38)

Idomu kaip atrodytu ant ant merginos o ne ant manekenes, nes labai skiriasi ... smile.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 12 06, 17:54)

Nuostabi wub.gif
Atsakyti
grazu bet trumpos tikrai nenoreciau ax.gif
Atsakyti
Ho, o man ilga visai netinkamas variantas, nes vestuvės nusimato kuklios tongue.gif Ketinu siūdintis korsetą ir pūstą sijoną sulig keliais, nes šitas siluetas man labai gerai tinka ax.gif

Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 11 27, 19:42)
dar kelios suknytės  smile.gif
user posted image

QUOTE(tyli_tyla @ 2007 12 06, 17:54)

Šios man gražios labai, tikrai trumpa graži suknutė - puikus varinatas. Tada galima ir batukus gražius priderint smile.gif

O beto labai jau juokingi atrodo, kai svečiai skoningai apsirengę ir laisvai, o jaunoji tarsi karnavalas, ilga besivelkančia suknele, kurią taisyt nuolat reik, negali laisvai judėti ir t.t.

ir dar va
user posted image

[Iurl]http://www.houseofbrides.com/product_image.php?imageid=150869[/url]

O šiaip pradėjau užusienio puslapius žiūrėt ta trumpų pasirinkimas mažas g.gif

beveik visas jau forume mačius
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2007 12 09, 20:46)

[Iurl]http://www.houseofbrides.com/product_image.php?imageid=150869[/url]
O šiaip pradėjau užusienio puslapius žiūrėt ta trumpų pasirinkimas mažas  g.gif

beveik visas jau forume mačius

man atrodo, trumpos suknutes tik ateina i mada. Mano buvo trumpa, tekejau sia vasara. Suknute buvo 2007 metu kolekcijos. Sestu metu kolekcijose nei vienos nemaciau, o dabar kai aptikau nauja kolekcija, pasigailejau, kad paskubejome (tikrai kokios 5-7 trumpos suknytes)!!! Ir tokios!!! Niu, buvau ziauriai patenkinta savaja, bet sitos dar geresnes! Aisku, del sukneles vestuviu neatkelciau, bet ... Vyras sake, kad per metines galesiu vel suknele pasipuosti!
Dar patarimas - ziurekite i nelabai isreklamuotus Lietuvoje prekes zenklus - busite ir skirtingai nuo kitu apsirengusi, ir pasirinkimas padides.
Atsakyti
Dar manau visai apsimoka per butikus pasivaikščiot, visai manau imanoma ka rasti beveik balto, beveik dailaus smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2007 12 11, 17:23)

Del "mados" tai pritariu. As siai vasarai kai dar ziema ieskojausi trumpos vestuvines sukneles, tai nuomotojos ziurejo i mane nustebusios. ir poroje vietu tik pasiule toki varianta a la Zvonkes smile.gif . O jau kai pavasari uzejau, tai jau pradejo kalbeti, kad vis daugiau merginu iesko trumpu vestuviniu sukneliu.
O dar skaiciau kazkur apie 2007-2008 metu vestuviniu sukneliu madas, tai irgi rasoma, kad trumpa, lengva suknele madinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2007 12 11, 17:23)

Super thumbup.gif smile.gif
Atsakyti