Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

Mano suknytes medziaga jau atkeliavo wub.gif Ji bus trumpute ( iki keliu) todel dabar formas tobulinu fitness3.gif fitness4.gif
Atsakyti
QUOTE(Nady @ 2007 11 05, 15:33)
Man regis dar ir šios tavo stiliaus  ax.gif tik nuoroda
http://picasaweb.goo...186205222094002

koks grozis wub.gif sakes kaip patiko, gaila as jau istekejus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste20 @ 2007 11 26, 18:49)
Mano suknytes medziaga jau atkeliavo  wub.gif  Ji bus trumpute ( iki keliu) todel dabar formas tobulinu  fitness3.gif  fitness4.gif

sveikinu 4u.gif o kokia suknytė bus? kaip atrodys? gal pagal kokį modeliuką bus siuvama?
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 11 27, 18:25)
sveikinu  4u.gif o kokia suknytė bus? kaip atrodys? gal pagal kokį modeliuką bus siuvama?

suknytes modeliuka nusiziurejau ankstesnese temose smile.gif Truputi pridejau savo minciu. Jos dvasia paprastume ( va kaip issireiskiau) cool.gif
pasiuvimas kainuos max. 600lt kadangi labai parastas modelis.
Atsakyti
dar kelios suknytės smile.gif
user posted image user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(burrbuliukas @ 2007 11 27, 14:20)
koks grozis wub.gif sakes kaip patiko, gaila as jau istekejus cool.gif

visai ne mano skonio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste20 @ 2007 11 27, 18:42)
suknytes modeliuka nusiziurejau ankstesnese temose  smile.gif Truputi pridejau savo minciu. Jos dvasia paprastume ( va kaip issireiskiau)  cool.gif
pasiuvimas kainuos max. 600lt kadangi labai parastas modelis.

labai smalsu pamatyti kokia bus smile.gif
Atsakyti
aha, parodyk modeliuka ax.gif
Atsakyti
Trecia kokia grazute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nady @ 2007 11 05, 16:33)
Pukita, man ta tavo paskutinė kiek perkrauta atrodo...na permarginta  ax.gif (bet čia tik man)

O tą suknytę su skrybėle kur, tai žinok gali paprašyt, kad tau siuvėja pasiūtų, manau tikrai pigiau kainuotų nei pirktis ar nuomotis už 5 tūkstantėlius   mirksiukas.gif

Pukita999,

Man regis dar ir šios tavo stiliaus  ax.gif tik nuoroda
http://picasaweb.goo...186205222094002

ui doh.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
cia as apie suknyte (nuorodoje)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskytia: 03 gruodžio 2007 - 08:53
Man tai grazu, ypac vasara lb gerai, be to jai grazios kojos tai ir reikia jas rodyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arfeja @ 2007 12 03, 19:18)
Man tai grazu, ypac vasara lb gerai, be to jai grazios kojos tai ir reikia jas rodyti  biggrin.gif

Aha, trumpos sukneles privalumas tame ir yra, kad kai karsta diena arba daug aktyvios veiklos vestuviu diena, arba balius, pvz, laive, ar kokioje patalpoje, kur daug siauru laiptu smile.gif ir pan., tai tiesiog super ! Juk taip gaila nuotaku, kurioms i masina "ikelti" reikia triju pagalbininku (sukamsyti sijona ) arba kuri stovi beveik kampe baliaus metu, nes visi linksminasi, soka, duksta, o ji negali - nes suknele tam nepritaikyta.. Vat tada ir isryskeja trumpos sukneles privalumas smile.gif
Atsakyti