QUOTE(Nady @ 2007 11 05, 15:33)
koks grozis sakes kaip patiko, gaila as jau istekejus
QUOTE(aiste20 @ 2007 11 26, 18:49)
Mano suknytes medziaga jau atkeliavo Ji bus trumpute ( iki keliu) todel dabar formas tobulinu
sveikinu o kokia suknytė bus? kaip atrodys? gal pagal kokį modeliuką bus siuvama?
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 11 27, 18:25)
sveikinu o kokia suknytė bus? kaip atrodys? gal pagal kokį modeliuką bus siuvama?
suknytes modeliuka nusiziurejau ankstesnese temose Truputi pridejau savo minciu. Jos dvasia paprastume ( va kaip issireiskiau)
pasiuvimas kainuos max. 600lt kadangi labai parastas modelis.
dar kelios suknytės
QUOTE(burrbuliukas @ 2007 11 27, 14:20)
koks grozis sakes kaip patiko, gaila as jau istekejus
visai ne mano skonio
QUOTE(aiste20 @ 2007 11 27, 18:42)
suknytes modeliuka nusiziurejau ankstesnese temose Truputi pridejau savo minciu. Jos dvasia paprastume ( va kaip issireiskiau)
labai smalsu pamatyti kokia bus
aha, parodyk modeliuka
Trecia kokia grazute
QUOTE(Nady @ 2007 11 05, 16:33)
Pukita, man ta tavo paskutinė kiek perkrauta atrodo...na permarginta (bet čia tik man)
O tą suknytę su skrybėle kur, tai žinok gali paprašyt, kad tau siuvėja pasiūtų, manau tikrai pigiau kainuotų nei pirktis ar nuomotis už 5 tūkstantėlius
Pukita999,
Man regis dar ir šios tavo stiliaus tik nuoroda
http://picasaweb.goo...186205222094002
O tą suknytę su skrybėle kur, tai žinok gali paprašyt, kad tau siuvėja pasiūtų, manau tikrai pigiau kainuotų nei pirktis ar nuomotis už 5 tūkstantėlius
Pukita999,
Man regis dar ir šios tavo stiliaus tik nuoroda
http://picasaweb.goo...186205222094002
ui
cia as apie suknyte (nuorodoje)
Man tai grazu, ypac vasara lb gerai, be to jai grazios kojos tai ir reikia jas rodyti
QUOTE(Arfeja @ 2007 12 03, 19:18)
Man tai grazu, ypac vasara lb gerai, be to jai grazios kojos tai ir reikia jas rodyti
Aha, trumpos sukneles privalumas tame ir yra, kad kai karsta diena arba daug aktyvios veiklos vestuviu diena, arba balius, pvz, laive, ar kokioje patalpoje, kur daug siauru laiptu ir pan., tai tiesiog super ! Juk taip gaila nuotaku, kurioms i masina "ikelti" reikia triju pagalbininku (sukamsyti sijona ) arba kuri stovi beveik kampe baliaus metu, nes visi linksminasi, soka, duksta, o ji negali - nes suknele tam nepritaikyta.. Vat tada ir isryskeja trumpos sukneles privalumas