Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(pukita999 @ 2007 11 05, 17:09)
Jau issirinkau, bet uzstato praeita savaite taip ir nenuveziau...abejot pradejau del savo pasirinkimo... Nezinau ar per daug i ta suknele atsiziurejau ar kas man pasidare, bet jau nebenorejau jos ir matyt  verysad.gif O ta antraja uzsisakiau internetu, atsiunte sestadieni...sakiau internetu tikrai daugiau neuzsisakinesiu, nes vienas dalykas atsiunte per didele ir pasiuta prastokai, visai neatininka orginalo..dabar nebezinau kur ir det ta suknele, nes jos tikrai nevilkesiu schmoll.gif  verysad.gif Tai va uz tat ir vel paskendusi paieskose... kazkas su manim negerai darosi ir pati nezinau kas... verysad.gif  doh.gif
Bet ta suknyte kur Nady idejo tikrai suvirpino sirdele... wub.gif

o grąžinti tos suknelės negalima?
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2007 11 05, 17:04)
o grąžinti tos suknelės negalima?

Kiek zinau, tai grazint galima tik tuo atveju, jeigu suknele pasiuta su broku ar sugadinta. Deja ten jokio broko nera...aisku galima butu siust atgal kad bent dydi pakeistu, bet kad pigiau iseitu pas siuveja siaurinti nei vel apmoketi pasto islaidas doh.gif Zodziu pas mane ta suknele guli numesta maise ir tiek. Vat uz tat zinau, kad daugiau nieko per interneta daugiau neuzsisakinesiu doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 11 05, 22:05)
Vat uz tat zinau, kad daugiau nieko per interneta daugiau neuzsisakinesiu  doh.gif  schmoll.gif

o kokį modeliuką užsakinėjai? Per ebay? Kiek kainavo? Draugė nori užsisakyti per internetą, žiūrinėjom Ebay, bet nežino ar užsisakinėti ar ne ax.gif

Šiaip biggrin.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2007 10 29, 11:58)
Mano pirma pamatyta trumpa vestuvine suknele buvo Guns n'Roses klipe "November rain", manau po jo sukneles smarkiai ispopuliarejo smile.gif

user posted image

man ir tas klipas iki siol yra superinis, o suknele tai is vis buvo svajoniu.... Be abejo, ruosdamasi vestuvems ieskojau panasios, bet kur ten 1997 ir dar klaipedoj bent ka panasaus rasi lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
oj.. daugokai čia jų man gavosi biggrin.gif blush2.gif nu bet visos man jos daugiau ar mažiau gražios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 11 05, 22:05)
Kiek zinau, tai grazint galima tik tuo atveju, jeigu suknele pasiuta su broku ar sugadinta. Deja ten jokio broko nera...aisku galima butu siust atgal kad bent dydi pakeistu, bet kad pigiau iseitu pas siuveja siaurinti nei vel apmoketi pasto islaidas  doh.gif  Zodziu pas mane ta suknele guli numesta maise ir tiek. Vat uz tat zinau, kad daugiau nieko per interneta daugiau neuzsisakinesiu  doh.gif  schmoll.gif

Bandyk i skelbima ideti..gal parduosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 11 09, 22:35)
oj.. daugokai čia jų man gavosi  biggrin.gif  blush2.gif nu bet visos man jos daugiau ar mažiau gražios  wub.gif

bigsmile.gif Kokiu groziu pridejai!!!
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2007 11 10, 21:20)
bigsmile.gif  Kokiu groziu pridejai!!!

aciuks.gif man antroji labai daili wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 11 11, 12:45)
aciuks.gif man antroji labai daili  wub.gif

Kad beveik visos labai labai grazios smile.gif
Atsakyti
[quote=tyli_tyla,2007 11 09, 22:35]

Labai grazios suknytes! super! mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
labai grazios suknutes
Atsakyti
Kol nepasiziurejau cia, tol mano nuomone apie trumpas suknutes buvo toks skeptiskas blush2.gif o cia kokiu groziu pamaciau... thumbup.gif Labai lengvos, trapios, daillios suknutes wub.gif
Atsakyti