Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

man asmeniskai grazu bet tokia suknele ir i baliu gali uzsideti, o ilga nemanau kad desies i baliu
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2007 11 03, 10:43)
man asmeniskai grazu bet tokia suknele ir i baliu gali uzsideti, o ilga nemanau kad desies i baliu

Reiketu isiskaityt ,ka parase mirksiukas.gif Ta suknele bus vakarui persirengt,kai su ilga jau bus nepatogu.
Atsakyti
QUOTE(abc @ 2007 11 03, 10:51)
Reiketu isiskaityt ,ka parase mirksiukas.gif Ta suknele bus vakarui persirengt,kai su ilga jau bus nepatogu.

sorry bet as cia pasakiau savo nuomone i tos mergaites kuri uzvede sia tema.
Atsakyti
http://www.watters.c...amp;showid=590#
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nady: 05 lapkričio 2007 - 15:27
Dar
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nady @ 2007 11 05, 16:26)

laaabai graži man šita suknytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nady @ 2007 11 05, 14:55)

wub.gif wub.gif wub.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif Nady kur sita grozi radai....!!!!!!!!! Pasakyk is kokios cia kolekcijos??? Galeciau tave isbuciuoti, kad radai tokia suknele, man ji pati graziausia is visu matytu trumpu sukneliu, cia groziu grozis wub.gif wub.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif blink.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 11 05, 16:58)
laaabai graži man šita suknytė  wub.gif

Man ši taip pat labai miela wub.gif
QUOTE(pukita999 @ 2007 11 05, 17:03)
:...Pasakyk is kokios cia kolekcijos??? Galeciau tave isbuciuoti, kad radai tokia suknele, man ji pati graziausia is visu matytu trumpu sukneliu, cia groziu

Pukita, bučkius priimu, bet žinok čia iš rusiško tinklapio...bandau atkapstyt kur radau...rasiu-įkelsiu nuorodą mirksiukas.gif

O gal dar ši labiau patiks? biggrin.gif
user posted image

Va nuoroda: http://foto.mail.ru/mail/m_kristi/25/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nady: 05 lapkričio 2007 - 16:16
QUOTE(Nady @ 2007 11 05, 15:13)
Man ši taip pat labai miela  wub.gif

Pukita, bučkius priimu, bet žinok čia iš rusiško tinklapio...bandau atkapstyt kur radau...rasiu-įkelsiu nuorodą  mirksiukas.gif

bis.gif uz tokia informacija visos geles tik tau Nady ir dar buckiai oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif . Jei tik rasi adresiuka butinai parasyk...net sirdis smarkiau dauzytis pradejo pamacius ta suknele, tiesiog tai turbut pati graziausia suknele kuria tik kada teko matyti wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Nenoriu jau jokiu sukneliu is My Lay kolekcijos, noriu sitos ir viskas...Nady tu man padejai rasti kazka tokio ko as norejau, bet net pati nezinojau ko noriu, bet vos pamaciau ta suknele tai viskas tarsi apsiverte manyje....Tu mano auksas ir isgelbetoja aciuks.gif ploja.gif 4u.gif yahoo.gif
Papildyta:
Aciu Nady uz nuoroda, ten tokiu groziu pamaciau wub.gif Man visada patinka tai kas neiprasta, kas netradiciska...nu busiu tau dekinga iki gyvenimo galo aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Papildyta:
Va sita irgi grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 11 05, 16:03)
wub.gif  wub.gif  blink.gif  blink.gif  Nady kur sita grozi radai....!!!!!!!!! Pasakyk is kokios cia kolekcijos??? Galeciau tave isbuciuoti, kad radai tokia suknele, man ji pati graziausia is visu matytu trumpu sukneliu, cia groziu grozis  wub.gif  wub.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  blink.gif  wub.gif

Pukita, betgi tu jau išsrinkai suknelę... netgi dvi kiek prisimenu, negi trečią pirksi? lotuliukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
Pukita, man ta tavo paskutinė kiek perkrauta atrodo...na permarginta ax.gif (bet čia tik man)

O tą suknytę su skrybėle kur, tai žinok gali paprašyt, kad tau siuvėja pasiūtų, manau tikrai pigiau kainuotų nei pirktis ar nuomotis už 5 tūkstantėlius mirksiukas.gif

Pukita999,

Man regis dar ir šios tavo stiliaus ax.gif tik nuoroda
http://picasaweb.goo...186205222094002
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nady: 05 lapkričio 2007 - 16:49
QUOTE(bamba @ 2007 11 05, 15:30)
Pukita, betgi tu jau išsrinkai suknelę... netgi dvi kiek prisimenu, negi trečią pirksi?  lotuliukas.gif hihihi.gif

Jau issirinkau, bet uzstato praeita savaite taip ir nenuveziau...abejot pradejau del savo pasirinkimo... Nezinau ar per daug i ta suknele atsiziurejau ar kas man pasidare, bet jau nebenorejau jos ir matyt verysad.gif O ta antraja uzsisakiau internetu, atsiunte sestadieni...sakiau internetu tikrai daugiau neuzsisakinesiu, nes vienas dalykas atsiunte per didele ir pasiuta prastokai, visai neatininka orginalo..dabar nebezinau kur ir det ta suknele, nes jos tikrai nevilkesiu schmoll.gif verysad.gif Tai va uz tat ir vel paskendusi paieskose... kazkas su manim negerai darosi ir pati nezinau kas... verysad.gif doh.gif
Bet ta suknyte kur Nady idejo tikrai suvirpino sirdele... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Nady @ 2007 11 05, 15:33)
Pukita, man ta tavo paskutinė kiek perkrauta atrodo...na permarginta  ax.gif (bet čia tik man)

O tą suknytę su skrybėle kur, tai žinok gali paprašyt, kad tau siuvėja pasiūtų, manau tikrai pigiau kainuotų nei pirktis ar nuomotis už 5 tūkstantėlius  mirksiukas.gif

Pukita999,

Man regis dar ir šios tavo stiliaus  ax.gif tik nuoroda
http://picasaweb.goo...186205222094002

Aga man ji irgi per marga, bet as ja issivaizduoju jeigu visa baltute butu, tai butu grazi...pats modeliukas labai panasus i Agnes is"gelbetoju" laidos kai tekejo suknyte, tik pas ja gorsetas buvo su draugeliais.Dar ten visa vaizda gadina tos tinklines kojines doh.gif
As ir manau, kad tokia suknyte gautusi pigiau pasiuti, ir dar si ta galima pakoreguot pagal save wub.gif drinks_cheers.gif
Aciu uz nuoroda, kokiu groziu ten radau wub.gif 4u.gif
Atsakyti