Tu jau antarme poste uzsimini apie mano gyvenamaja vieta. Tai patenkinsiu tavo smalsuma ir pasakysiu, kad kai bunu LT, apsistoju Vilniuje, esu is ten ir kilusi. O siaip pries kaimo zmones nereikia buti tokiai priesiskai, nes jie taip pat zmones ir nekalti del to kad del savo finasines padeties negali tiek skirti savo isvaizdai pinigeliu
[/quote]
Tavo vietoj nekalbeciau apie kazkoki intelekto lygi ar manieras,nes pas tave jo is viso nera.Chamiskumas,savo nuomones itaiga,kad ir kokia ji butu-sitas tik pasireiskia tavo postuose.Jei sukneles ne pagal tavo skoni,ne pagal"paskutiniu Ispanijos mados zurnalo stiliu",jos yra turgines,beskonybes ir pan.Atsigauk,moterie,pirma issiaiskink pries rasydama postus :mirksiukas:As nieko neturiu pries kaimo zmones,bet kai pradeda kalbet aukstom temom,tik kelia juoka.Gali vartyt tu kokius nori zurnalus,stiliu reikia tureti,o jei jo nera,niekas nepades
Papildyta:
QUOTE(pukita999 @ 2007 11 03, 01:57)
Na tiesiog gadina nuotaika tokie pasisakymai ir tiek.Kalba dar apie manieras,kazkoki lygi,kai pas ja o su ziburiu nerastum
Zmogus,kuris yra issiauklejas,mandagus,niekada kito zmogaus neizeistu,nesumenkytu.Na,nepatinka tos sukneles,nepatinka,man nepatinkanciu cia yra daug,bet niekada neisdrysciau parasyt,kad kvepia Kaunu,yra turgines,tikra beskonybe
Juk skonis yra toks dalykas,ne visiems turi patikt,kas man patinka,n visos turi rengtis taip,kaip as galvoju,kad tai yra graziausia ir madingiausia.Bet kai atsiranda tokiu chamku,kurios pradeda diktuoti madas,apie jas nenuraukdamos nieko,darosi pikta,net labai.