Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(pukita999 @ 2007 11 01, 16:22)
Na manoji bus ilga suknele, bet ji bus netradicine ir atrodys visiskai kitaip nei yprasta, ir dar ji nebus balta  blush-anim-cl.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 11 02, 01:22)
Na manoji bus ilga suknele, bet ji bus netradicine ir atrodys visiskai kitaip nei yprasta, ir dar ji nebus balta  blush-anim-cl.gif

kaip mane dabar smalsumas žudo... kaip norėčiau jau dabar pamatyt smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikule... @ 2007 11 02, 09:56)
kaip mane dabar smalsumas žudo... kaip norėčiau jau dabar pamatyt smile.gif  ax.gif

Atsiusk man i AZ savo email adresiuka, as tau atsiusiu nuotraukyte paziureti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 11 02, 16:42)
Atsiusk man i AZ savo email adresiuka, as tau atsiusiu nuotraukyte paziureti  mirksiukas.gif  4u.gif

parasiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blaxtiena @ 2007 11 01, 18:18)
daznai pasako nuotaikos, jau kokia nepatogi suknele buvo...
Bet svarbu grazi g.gif .Na as viena matavausi ilga, na grazi buvo labai labai wub.gif , bet kaip man ja atnese, as ja vos pakeliau, tai as i ja net nelindau schmoll.gif , kam reikia valkioti man ta suknele, per pacia graziausia diena wub.gif

Va va, o as saviske dar dziaugiausi del to, kad ja galesiu ir veliau nesioti, uzsivilkusi kad ir ant kokio spalvoto golfuko ar pan. Jau dabar laukiu kitu metu vasaros, kad galeciau ja istraukti "i trasa" smile.gif
Be to, buvo labai patogi, nereikejo pergyventi, kad kur nors prades spausti, kad negalesiu kvepuoti ar pan...
Atsakyti
QUOTE(Markizze @ 2007 11 01, 18:39)
Kaunietiskas stilius tame ir pasireiskia, kad neturi [b]jokio stiliaus[/B]  rolleyes.gif
Bet vis del to pataikiau, kad tu is Kauno tongue.gif
Deja, Kaune pritapti nemeginau  rolleyes.gif
Tau idomu ka as veikiu Ispanijoje?  ax.gif
Papasakosiu jeigu taip domiesi  rolleyes.gif

Nemaisyk mano pasisakymo apie vestuvines ir pamergiu sukneles...

Na zinai,man visai neidomu,ka tu ten veiki toje Ispanijoj,tik idomu is kur toks madu nusimanymas uztikrintas?Ir kitu peikimas.Juokinga,kai mergele is kaimo pradeda aiskinti, kas madinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abc @ 2007 11 02, 21:30)
Na zinai,man visai neidomu,ka tu ten veiki toje Ispanijoj,tik idomu is kur toks madu nusimanymas uztikrintas?Ir kitu peikimas.Juokinga,kai mergele is kaimo pradeda aiskinti, kas madinga smile.gif

O kaip gyvenamoji vieta susijus su nusimanymu apie mada? g.gif
Ir siaip siulau neisvelti i bereikalingas diskusijas su izeidinejimais, nes tai neprideda pliuso nei tai apie kuria kalba, nei, juo labiau, tai kuri kalba smile.gif

Geriau dekim sukneles kurios kam grazios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2007 11 02, 20:35)
O kaip gyvenamoji vieta susijus su nusimanymu apie mada? g.gif
Ir siaip siulau neisvelti i bereikalingas diskusijas su izeidinejimais, nes tai neprideda pliuso nei tai apie kuria kalba, nei, juo labiau, tai kuri kalba smile.gif

Geriau dekim sukneles kurios kam grazios bigsmile.gif

Man tai visai neidomu,ar prideda pliusa ar ne.Tik nekenciu tokiu visaziniu.Tai ji cia uzsimine apie Kauna,kad ten jokio stiliaus isvis nera.Juokas ima ir pyktis.Dedam tas suknes,galim pasakyti,ar grazios ar nea,bet nepradet izeidinet zmogaus.
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 11 02, 01:45)
Ne tau panele aiskint apie beskonybe jeigu pati nei velnio neismanai apie mada ir stiliu. Net nezinai kokios spalvos siemet madingos, tai ka cia su tavim ir besneket,del kaimo nepaneigei vadinasi pataikem, esi tikra kaimo merga kuri cia forume bando atkreip i kazka demesi sapaliodama nesamones apie dalykus kuriu net neismano.. Ka veiki gali nepasakot manau cia niekam neidomu, o ir siaip aisku kad kokiam fabrike pomidorus skini lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tikrai nepakenktu jeigu bent kartais nusipirktum siu metu zurnalus apie stiliu, gal tada daugiau ismanytum ir visiems cia nepaisytum Kauno stiliaus, kuris mano manymu nieko nesiskiria nuo visos Lietuvos stiliaus  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Klausyk brangioji, kam tie izeidinejimai? blink.gif O tai tik parodo tavo intelekto lygi unsure.gif Su tavim diskusijas baigiu, nes matau kad tai tiesiog beprasmiska, pasakiau, kad tavo idetos sukneles yra baisios, visiska beskonybe ir turgaus lygio, o tu isizeidei ir uzsvirei kazkokius "koliojimus" blink.gif

QUOTE(abc @ 2007 11 02, 21:30)

As nieko nepeikiau, o pasakiau savo nuomone apie idetas sukneles, jeigu man jos baisios, tai ir sakau, kad jos baisios !
Tu jau antarme poste uzsimini apie mano gyvenamaja vieta. Tai patenkinsiu tavo smalsuma ir pasakysiu, kad kai bunu LT, apsistoju Vilniuje, esu is ten ir kilusi. O siaip pries kaimo zmones nereikia buti tokiai priesiskai, nes jie taip pat zmones ir nekalti del to kad del savo finasines padeties negali tiek skirti savo isvaizdai pinigeliu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Markizze: 02 lapkričio 2007 - 22:10
QUOTE(Markizze @ 2007 11 02, 21:09)
Klausyk brangioji, kam tie izeidinejimai?  blink.gif O tai tik parodo tavo intelekto lygi  unsure.gif  Su tavim diskusijas baigiu, nes matau kad tai tiesiog beprasmiska, pasakiau, kad tavo idetos sukneles yra baisios, visiska beskonybe ir turgaus lygio, o tu isizeidei ir uzsvirei kazkokius "koliojimus"  blink.gif
As nieko nepeikiau, o pasakiau savo nuomone apie idetas sukneles, jeigu man jos baisios, tai ir sakau, kad jos baisios !

Lyg cia kam buvo idomi tavo nuomone tuo labiau kai nieko net neismanai apie mada ar apskritai bent pasidomejai kokiu dizaineriu tos sukneles buvo? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Baisu kai paskutine kvaile vaidina visazine biggrin.gif Ir apie intelekta ne tau sneketi, nes pati nei is tolo nekvepi gerom manierom. As tarkim vien is pagarbos zmogui, jeigu man ir nepatinka kokia suknele tai patyliu ir neigiama nuomone pasilieku sau, o jeigu patinka tai pagiriu. Manau tai ir vadinama geroms manieroms. Dar yra toks posakis: Kaip sauksi taip ir atsilieps. Tiesiog jau is tavo pirmo pasisakymo susidariau nuomone, kad esi zemo lygio zmogus tai ir atitinkamai bendravau taikydama i tavo lygi.
PS. Ir nesigink kad nieko nepeikiai savo postuose, nes aiskiai pazeminai Kauna, kad ten paneles neturi skonio. Taip kad turek bent drasos atsakyt uz savo zodzius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukita999: 03 lapkričio 2007 - 00:56
QUOTE(abc @ 2007 11 02, 19:39)
Man tai visai neidomu,ar prideda pliusa ar ne.Tik nekenciu tokiu visaziniu.Tai ji cia uzsimine apie Kauna,kad ten jokio stiliaus isvis nera.Juokas ima ir pyktis.Dedam tas suknes,galim pasakyti,ar grazios ar nea,bet nepradet izeidinet zmogaus.

Nesiparink del tokiu nuliniu zmoniu kalbu. Paprasciausiai panelei labai stigo demesio, tai neresi matyt is kailio kol rado prie ko prikibti. Matai kad ji tik 80-uju burdas skaito ir po turgus vaiksto, tai ko noret is tokio zmogaus lotuliukas.gif
Zinai po tos Markizaiteines pasisakymu manau turetu uzdaryti beveik visus UK sukneliu salonus, tokia pasirodo beskonybe ir turgaus lygis, fu kaip baisu lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Tu jau antarme poste uzsimini apie mano gyvenamaja vieta. Tai patenkinsiu tavo smalsuma ir pasakysiu, kad kai bunu LT, apsistoju Vilniuje, esu is ten ir kilusi. O siaip pries kaimo zmones nereikia buti tokiai priesiskai, nes jie taip pat zmones ir nekalti del to kad del savo finasines padeties negali tiek skirti savo isvaizdai pinigeliu unsure.gif

[/quote]
Tavo vietoj nekalbeciau apie kazkoki intelekto lygi ar manieras,nes pas tave jo is viso nera.Chamiskumas,savo nuomones itaiga,kad ir kokia ji butu-sitas tik pasireiskia tavo postuose.Jei sukneles ne pagal tavo skoni,ne pagal"paskutiniu Ispanijos mados zurnalo stiliu",jos yra turgines,beskonybes ir pan.Atsigauk,moterie,pirma issiaiskink pries rasydama postus :mirksiukas:As nieko neturiu pries kaimo zmones,bet kai pradeda kalbet aukstom temom,tik kelia juoka.Gali vartyt tu kokius nori zurnalus,stiliu reikia tureti,o jei jo nera,niekas nepades smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pukita999 @ 2007 11 03, 01:57)
Nesiparink del tokiu nuliniu zmoniu kalbu. Paprasciausiai panelei labai stigo demesio, tai neresi matyt is kailio kol rado prie ko prikibti. Matai kad ji tik 80-uju burdas skaito ir po turgus vaiksto, tai ko noret is tokio zmogaus  lotuliukas.gif
Zinai po tos Markizaiteines pasisakymu manau turetu uzdaryti beveik visus UK sukneliu salonus, tokia pasirodo beskonybe ir turgaus lygis, fu kaip baisu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

Na tiesiog gadina nuotaika tokie pasisakymai ir tiek.Kalba dar apie manieras,kazkoki lygi,kai pas ja o su ziburiu nerastum smile.gif Zmogus,kuris yra issiauklejas,mandagus,niekada kito zmogaus neizeistu,nesumenkytu.Na,nepatinka tos sukneles,nepatinka,man nepatinkanciu cia yra daug,bet niekada neisdrysciau parasyt,kad kvepia Kaunu,yra turgines,tikra beskonybe schmoll.gif Juk skonis yra toks dalykas,ne visiems turi patikt,kas man patinka,n visos turi rengtis taip,kaip as galvoju,kad tai yra graziausia ir madingiausia.Bet kai atsiranda tokiu chamku,kurios pradeda diktuoti madas,apie jas nenuraukdamos nieko,darosi pikta,net labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abc: 03 lapkričio 2007 - 09:59