Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(pukita999 @ 2007 10 30, 15:35)
O kurioj vietoj pas tave tatoo? Gal ja galima kaip nors paslepti?
As ta suknyte uzsisakiau internetu, dabar laukiu kada ja atves, turesiu ja kaip atsargini varianta, jeigu per diena pavargsiu su pusta suknele, vakare uzsidesiu sita  blush2.gif Gal kam ji atrodys per daug atvira, bet man dzin, esu jauna ir nezadu slpeti savo kojyciu  blush2.gif  4u.gif Zadu dar jos visa gorseta issiuvineti swarovskio kristaliukais, kad zibetu vaivorykstes spalvomis....tikiuosi jau kita savaite ji bus mane namuciuose wub.gif

Visiskai man ne per atvira schmoll.gif Tokia,kokios as noreciau wub.gif Zinoma,jei grazi figuryte,kojytes ir pan.Gal galetum idet nuoroda,kur tokios suknytes?Nes savo vestuvem noriu butent trumpos.Tatoo pas mane net dvi doh.gif Jaunystes klaidos biggrin.gif Na,viena yra ant kojos apacioj,tai ji man labai grazi ir netrukdo.O ant menties turiu spalvota,kazkas baisaus.Tai va ir ieskau tokios suknytes,kuri pasleptu mano ta trukuma.Remisitos pasiulyta man labai patiko,ji dengia.
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 29, 20:16)
man sita grazi  4u.gif

oi blink.gif pukita999, tik nepagalvok, cia nieko asmeniska 4u.gif bet dabar jau darosi aiskus tavo stilius biggrin.gif nes prie pamergiu sukneliu nesupratau blink.gif biggrin.gif dar pagalvojau, kad ant bajerio tas vaivorykstes idejei bigsmile.gif
mano galva suknele - klaiki ax.gif tokia "kaunietisko" stiliaus t.y. be jokio stiliaus unsure.gif (nieko neturiu pries Kauna) bet kauna uzuodziu is puskilometrio rolleyes.gif
Papildyta:
[quote=Ridikute,2007 11 01, 02:23]
user posted image

Sita miela ax.gif
Atsakyti
[quote=Markizze,2007 11 01, 09:16]
oi blink.gif pukita999, tik nepagalvok, cia nieko asmeniska 4u.gif bet dabar jau darosi aiskus tavo stilius biggrin.gif nes prie pamergiu sukneliu nesupratau blink.gif biggrin.gif dar pagalvojau, kad ant bajerio tas vaivorykstes idejei bigsmile.gif
mano galva suknele - klaiki ax.gif tokia "kaunietisko" stiliaus t.y. be jokio stiliaus unsure.gif (nieko neturiu pries Kauna) bet kauna uzuodziu is puskilometrio rolleyes.gif

Ir kur tas kaunietiskas stilius pasireiskia sitoj suknelej?Cia tokiu baisiu maciau sukneliu,ir ne is Kauno merginos siule.Kiekvienam savo,galima ir be ironijos apsieit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Markizze @ 2007 11 01, 08:16)
oi  blink.gif  pukita999, tik nepagalvok, cia nieko asmeniska  4u.gif  bet dabar jau darosi aiskus tavo stilius  biggrin.gif  nes prie pamergiu sukneliu nesupratau  blink.gif biggrin.gif dar pagalvojau, kad ant bajerio tas vaivorykstes idejei  bigsmile.gif
mano galva suknele - klaiki  ax.gif tokia "kaunietisko" stiliaus  t.y. be jokio stiliaus  unsure.gif  (nieko neturiu pries Kauna) bet kauna uzuodziu is puskilometrio  rolleyes.gif

As manau, kad mergaite is gilaus kaimo. Matyt bande kazkada Kaune pritapti, bet liko nesuprasta tai ir pyksta dabar ant viso pasaulio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukita999: 01 lapkričio 2007 - 14:19
QUOTE(pukita999 @ 2007 11 01, 14:18)
As manau, kad mergaite is gilaus kaimo. Matyt bande kazkada Kaune pritapti, bet liko nesuprasta tai ir pyksta dabar ant viso pasaulio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ispanija-Lietuva jos gyvenamoji vieta.Kaunas kazko neitiko,matyt,Ispanijoj apelsinus renka,o Lietuvoj vienkemyje teko gyvent lotuliukas.gif Matai,ji Kauna uzuodzia is toli.Bet ir is kur tokiu visaziniu,madoj taip stipriai nusimananciu?Va ta 80uju Burda savo daro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abc @ 2007 11 01, 13:22)
Ispanija-Lietuva jos gyvenamoji vieta.Kaunas kazko neitiko,matyt,Ispanijoj apelsinus renka,o Lietuvoj vienkemyje teko gyvent lotuliukas.gif Matai,ji Kauna uzuodzia is toli.Bet ir is kur tokiu visaziniu,madoj taip stipriai nusimananciu?Va ta 80uju Burda savo daro biggrin.gif

Tai reikia suprasti, gal panele labai pinigus taupo ir ant nauju zurnalu pinigu neuzdirba biggrin.gif Televizoriaus apskritai turbut neturi tai ir negali paziuret ka apie stiliaus naujienas rodo biggrin.gif Nu gaila vargseles istikruju, tik va pykcio pas ja ir geros nuomones apie savo skoni tikrai daugiau nei ismanymo apie mada thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vestuvinės suknelės spalva. Regis 2007/2008 metais spalvų pasirinkimas plečiasi ir priima naujas spalvų gamas. Jei iki šių dienų vestuvinės suknelės spalva buvo nesunkiai nuspėjama, tai šiandien nuotaka skatinama būti drąsesne. Seniau jaunosios suknelės balta spalva simbolizavo nekaltybę, kadangi mūsų laiku ši spalva nebetenka simbolinės prasmės, nereikėtų laikytis ir senų papročių.
Dizaineriai siūlo ir džiugina avantiūristes vestuvinių suknelių spalvingumu. Dabar jau ir balta suknelės su vanilės, šampano, late ar švelniu aukso atspalviu nebeatrodo tokia netikėta ir šokiruojanti.
Toms, kurios nebijo būti kitokios, siūloma spalvų gama su įvairiausiais jūros atspalviais: tamsiai žydra, rugiagėlių spalva, turkio, kurios derinamos kartu su balta.
Beje, ypač madinga tendencija – baltą derinti su laukinio dobilo ar orchidėjos spalva , kurios simbolizuoja pasauliui nešamą džiaugsmą. Argi ne tokį „koduotą laišką“ slepia jaunamartės?

Pasiskaityk,Markizze,apie tavo nuomone vaivorykstes spalvas mirksiukas.gif Ar tai 80uju metu?
Atsakyti
ne nu jūs čia gerai biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=abc,2007 11 01, 11:45]
[quote=Markizze,2007 11 01, 09:16]

Ir kur tas kaunietiskas stilius pasireiskia sitoj suknelej?Cia tokiu baisiu maciau sukneliu,ir ne is Kauno merginos siule.Kiekvienam savo,galima ir be ironijos apsieit mirksiukas.gif
[/quote]

Kaunietiskas stilius tame ir pasireiskia, kad neturi [b]jokio stiliaus[/B] rolleyes.gif
Bet vis del to pataikiau, kad tu is Kauno tongue.gif

[quote=pukita999,2007 11 01, 15:18]
As manau, kad mergaite is gilaus kaimo. Matyt bande kazkada Kaune pritapti, bet liko nesuprasta tai ir pyksta dabar ant viso pasaulio
[/quote]

Deja, Kaune pritapti nemeginau rolleyes.gif

[quote=abc,2007 11 01, 15:22]
[/quote]

Tau idomu ka as veikiu Ispanijoje? ax.gif
Papasakosiu jeigu taip domiesi rolleyes.gif

[quote=abc,2007 11 01, 15:45]
Vestuvinės suknelės spalva. Regis 2007/2008 metais spalvų pasirinkimas plečiasi ir priima naujas spalvų gamas. Jei iki šių dienų vestuvinės suknelės spalva buvo nesunkiai nuspėjama, tai šiandien nuotaka skatinama būti drąsesne. Seniau jaunosios suknelės balta spalva simbolizavo nekaltybę, kadangi mūsų laiku ši spalva nebetenka simbolinės prasmės, nereikėtų laikytis ir senų papročių.
Dizaineriai siūlo ir džiugina avantiūristes vestuvinių suknelių spalvingumu. Dabar jau ir balta suknelės su vanilės, šampano, late ar švelniu aukso atspalviu nebeatrodo tokia netikėta ir šokiruojanti.
Toms, kurios nebijo būti kitokios, siūloma spalvų gama su įvairiausiais jūros atspalviais: tamsiai žydra, rugiagėlių spalva, turkio, kurios derinamos kartu su balta.
Beje, ypač madinga tendencija – baltą derinti su laukinio dobilo ar orchidėjos spalva , kurios simbolizuoja pasauliui nešamą džiaugsmą. Argi ne tokį „koduotą laišką“ slepia jaunamartės?

Pasiskaityk,Markizze,apie tavo nuomone vaivorykstes spalvas mirksiukas.gif Ar tai 80uju metu?
[/quote]

Nemaisyk mano pasisakymo apie vestuvines ir pamergiu sukneles...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Markizze: 01 lapkričio 2007 - 18:54
Mano suknele buvo balta, trumpa, megzta smile.gif
Bet niekaip nepavyksta prisegti nuotraukytes sad.gif
Atsakyti
valio! pavyko thumbup.gif
jusu vertinimui ax.gif
Atsakyti