QUOTE(pukita999 @ 2007 10 30, 15:35)
O kurioj vietoj pas tave tatoo? Gal ja galima kaip nors paslepti?
As ta suknyte uzsisakiau internetu, dabar laukiu kada ja atves, turesiu ja kaip atsargini varianta, jeigu per diena pavargsiu su pusta suknele, vakare uzsidesiu sita Gal kam ji atrodys per daug atvira, bet man dzin, esu jauna ir nezadu slpeti savo kojyciu Zadu dar jos visa gorseta issiuvineti swarovskio kristaliukais, kad zibetu vaivorykstes spalvomis....tikiuosi jau kita savaite ji bus mane namuciuose
As ta suknyte uzsisakiau internetu, dabar laukiu kada ja atves, turesiu ja kaip atsargini varianta, jeigu per diena pavargsiu su pusta suknele, vakare uzsidesiu sita Gal kam ji atrodys per daug atvira, bet man dzin, esu jauna ir nezadu slpeti savo kojyciu Zadu dar jos visa gorseta issiuvineti swarovskio kristaliukais, kad zibetu vaivorykstes spalvomis....tikiuosi jau kita savaite ji bus mane namuciuose
Visiskai man ne per atvira Tokia,kokios as noreciau Zinoma,jei grazi figuryte,kojytes ir pan.Gal galetum idet nuoroda,kur tokios suknytes?Nes savo vestuvem noriu butent trumpos.Tatoo pas mane net dvi Jaunystes klaidos Na,viena yra ant kojos apacioj,tai ji man labai grazi ir netrukdo.O ant menties turiu spalvota,kazkas baisaus.Tai va ir ieskau tokios suknytes,kuri pasleptu mano ta trukuma.Remisitos pasiulyta man labai patiko,ji dengia.