Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

man sita grazi 4u.gif
Atsakyti
pukita999 super smile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
5 suknelė pasakiška wub.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 08 10, 23:27)

thumbup.gif wub.gif pastebejau,kad musu skoniai sutampa.Ir muzika, ir kvepalai ,ir rubai-tokie pat.Geras drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikule... @ 2007 10 29, 18:54)
pukita999 super smile.gif  wub.gif  thumbup.gif

Aciu Monikute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 10 29, 12:24)

Labai grazus tos ketvirtosios sukneles "svarkelis" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 29, 19:16)
man sita grazi  4u.gif

Be zodziu wub.gif thumbup.gif Tokios as be galo noreciau savo vestuvem,bet pas mane tatoo matytusi,o to as labai nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 29, 20:16)
man sita grazi  4u.gif

o man negraži schmoll.gif čia skonio reikalas, bet ji man per atvira. smarkiai per atvira rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(abc @ 2007 10 30, 12:00)
Be zodziu wub.gif  thumbup.gif Tokios as be galo noreciau savo vestuvem,bet pas mane tatoo matytusi,o to as labai nenoriu schmoll.gif

O kurioj vietoj pas tave tatoo? Gal ja galima kaip nors paslepti?
As ta suknyte uzsisakiau internetu, dabar laukiu kada ja atves, turesiu ja kaip atsargini varianta, jeigu per diena pavargsiu su pusta suknele, vakare uzsidesiu sita blush2.gif Gal kam ji atrodys per daug atvira, bet man dzin, esu jauna ir nezadu slpeti savo kojyciu blush2.gif 4u.gif Zadu dar jos visa gorseta issiuvineti swarovskio kristaliukais, kad zibetu vaivorykstes spalvomis....tikiuosi jau kita savaite ji bus mane namuciuose wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 29, 18:16)
man sita grazi  4u.gif

gal gali parasyt internetini puslapi kur tokiu yra...gal dar daugiau zinai bigsmile.gif
man tokio dizaino thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(uk-girl @ 2007 10 30, 15:28)
gal gali parasyt internetini puslapi kur tokiu yra...gal dar daugiau zinai  bigsmile.gif
man tokio dizaino  thumbup.gif

reiks paieskot, nes va internetiniu adresu nelabai issisaugoju....kai rasiu parasysiu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
pukita999 ale zinai ka musu skoniai sutampa smile.gif wub.gif man ta antra sukne super
Atsakyti