Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit su one.lt

QUOTE(BigMama @ 2009 03 19, 17:39)
tai visi taip i one sulinde? O kas gal dar zino kokiu pokalbiu svetaine. Mes su klasiokais anskciau bendravome klasej bet dabar ten dizainas pasikeite. Niekam napatinka niekas nesilanko. ieskau kur kitur. Ka pasiulysit? kazkaip i ta one nesinori ...

pabandyk draugas.lt gal ten patiks biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Turiu problemele su one.lt, tiksliau su slaptazodziu. Pamirsau slaptazodi, kad parsisiuti i mob negaliu, nes telefona esu pametus. Norejau paklausti ar yra koks kitas variantas , kad primintu slaptazodi blush2.gif

Siaip as tuo one.lt nelabai naudojosi, bet man yra vieno labai svarbaus zmogaus e-mail adresas isaugotas doh.gif kurio labai reikia, doh.gif

Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2010 03 08, 20:07)
Siaip as tuo one.lt nelabai naudojosi, bet man yra vieno  labai svarbaus zmogaus  e-mail adresas isaugotas doh.gif  kurio labai reikia

Nepykit, bet labai svarbių žmonių kontaktai turėtų būti saugomi kur kas saugiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 03 09, 03:38)
Nepykit, bet labai svarbių žmonių kontaktai turėtų būti saugomi kur kas saugiau wink.gif

juk visi mokomes is klaidu 4u.gif
Atsakyti
Man su ta one.lt visada problemos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2010 03 08, 20:07)
Sveikos 4u.gif

Turiu problemele su  one.lt, tiksliau su slaptazodziu. Pamirsau slaptazodi, kad parsisiuti i  mob negaliu, nes telefona esu pametus. Norejau paklausti ar yra koks kitas variantas , kad primintu slaptazodi blush2.gif

Siaip as tuo one.lt nelabai naudojosi, bet man yra vieno  labai svarbaus zmogaus  e-mail adresas isaugotas doh.gif  kurio labai reikia,  doh.gif

čia vyro blondiniu auditas?
nu kaip galima neatkasti turėto numeriaus?
neskaitant kad servo personalas gal ką pasiūlytu dar wink.gif
ir greičiau tikrai pirma pagal adresa kreiptis
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2010 03 08, 21:07)
Sveikos 4u.gif

Turiu problemele su  one.lt, tiksliau su slaptazodziu. Pamirsau slaptazodi, kad parsisiuti i  mob negaliu, nes telefona esu pametus. Norejau paklausti ar yra koks kitas variantas , kad primintu slaptazodi blush2.gif

Siaip as tuo one.lt nelabai naudojosi, bet man yra vieno  labai svarbaus zmogaus  e-mail adresas isaugotas doh.gif  kurio labai reikia,  doh.gif

Deja, jau nieko nepavyks, man atrodo. Nes jei į žinutes neatrašinėja, kad ir kokios svarbios jos būtų. Ypač dėl slaptažodžių. Esu pati tai patyrus, kad su slapiku ten kažkas atsitiko, tai parašiau jiems žinučių keletą ir iki šiol niekas neatrašė. Teks naują kurt. mirksiukas.gif
Atsakyti
tai jai rimtai kreipeisi ir servui dzin tavo problemos...
tai ar verta tokiam šikane tada sėdėti?
na ar jais tada galima ir pasitikėti?
Atsakyti
sveiki norejau paklausti ir as 4u.gif vyras isvaziavo i uzsieni ir noretu pakeist telf nr ir uzsisakyti wap kad galetume bendrauti bet prumpais sms jam zinutes neissisiuncia gal zinot ka tokiu atveju daryt 4u.gif dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
o man kažkaip išsiderino visa one.lt, viskas padrikai baltam lape, nerodo nei nuotraukų nei žmonių foto nei šypsniukų doh.gif kažkokia nesamonė pasidarėm gal kas įtaria kas galėjo nutikt? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal žinote, ar įmanoma iš one ištrinti svečius, kurie apsilankė anketoje? Nerandu tokios paslaugos.
Atsakyti
QUOTE(#vilmine# @ 2007 02 15, 15:42)
na tuomet nieko nesuprantu.tame ir reikalas,kad anksčiau būdavo titulinis puslapis iš kurio patekdavai į elektronin paštą, o dabar išmeta kaip ir sakiau tik draugus ir registraciją į juos,krūvas nuotraukų.nors aš ten niekada nesiregistravau įjuos ir viskas.daugiau nieko nėra.nesuprantu.užkniso totaliai,o laukiu svarbaus laiško doh.gif

Siūlau mesti tokį tinklapį kaip one.lt ir prisiregistruoti prie patikimų tinklapių. One.lt tokius „pokštus“ mėgsta.
Atsakyti