Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit su one.lt

Kaip cia ziuriu visiems linksma,kai zmogus ne tiesiogine prasme suklupsta. mirksiukas.gif As pvz nei zinau to Jusu Palemonciko nei ka.ir nezn turi jis ta zmona ar pana neturi. mirksiukas.gif ir man nerupi,bet savo sarkazmus galit prie saves palikt.
Tai kas nors gali padet ar ne? ar cia nera pas jus jokio supratimo apie tokius dalykus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 03 06, 17:35)
Kaip cia ziuriu visiems linksma,kai zmogus ne tiesiogine prasme suklupsta. mirksiukas.gif As pvz nei zinau to Jusu Palemonciko nei ka.ir nezn turi jis ta zmona ar pana neturi. mirksiukas.gif ir man nerupi,bet savo sarkazmus galit prie saves palikt.
Tai kas nors gali padet ar ne? ar cia nera pas jus jokio supratimo apie tokius dalykus? bigsmile.gif

Galime padėti. Tačiau jeigu vaikinas užblokavo vadinasi tam buvo priežastis. Tarkis su juo.
Atsakyti
As nesuprantu..argi Jums gaila? as is principo noriu..atblokuot. Kad internete negaliu rasti ..yra su exloveriu..bet operos ner...per opera ziurejau..nieko nera..jis kazka kompe padare...sad.gif
Atsakyti
one.lt netinka emailui smile.gif ten vis tiek tik 5mb vietos o uz papildoma MB reikia po lita moket doh.gif nesamone...
Atsakyti
o as isvis neieinu i one portala kaskodeltai ,naudoju narsykle Mozilla g.gif
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 03 10, 19:12)
o as isvis neieinu i one portala kaskodeltai ,naudoju narsykle Mozilla  g.gif

g.gif
Atsakyti
AsataN jei zinociau tikrai padeciau negaila, bet deja opera nesinaudoju unsure.gif o beje one.lt tikrai daznai pakimba bet ir atstringa. Bet nereik varyt kad tai visiskas Š.... tikrai ne... as pati emeilu ten nesinaudoju bet susisiekti su draugais tikrai geras ir greitas budas, ypac su tais kurie toli thumbup.gif
Atsakyti
tai visi taip i one sulinde? O kas gal dar zino kokiu pokalbiu svetaine. Mes su klasiokais anskciau bendravome klasej bet dabar ten dizainas pasikeite. Niekam napatinka niekas nesilanko. ieskau kur kitur. Ka pasiulysit? kazkaip i ta one nesinori ...
Atsakyti
QUOTE(BigMama @ 2009 03 19, 16:39)
... Niekam napatinka niekas nesilanko. ieskau kur kitur. Ka pasiulysit? kazkaip i ta one nesinori ...

Man patinka klasėj ir aš ten lankausi, taip kad už visus nešnekėk.
Atsakyti
Na pas mus tiek grupiokai tiek klasiokai nustojo lankytis. tad čia aišku kiekvieno nuomonė, bet mano draugų rate gaunasi taip kad nustojo...
Atsakyti
QUOTE(BigMama @ 2009 03 19, 17:04)
Na pas mus tiek grupiokai tiek klasiokai nustojo lankytis. tad čia aišku kiekvieno nuomonė, bet mano draugų rate gaunasi taip kad nustojo...

Tai apie juos ir kalbėk.
Atsakyti
QUOTE(BigMama @ 2009 03 19, 15:39)
tai visi taip i one sulinde? O kas gal dar zino kokiu pokalbiu svetaine. Mes su klasiokais anskciau bendravome klasej bet dabar ten dizainas pasikeite. Niekam napatinka niekas nesilanko. ieskau kur kitur. Ka pasiulysit? kazkaip i ta one nesinori ...

galima google groups'ą susikurt, arba bendra skype conversation'ą pasidaryt
Atsakyti