padėkit Nesuprantu kur dingo ONE ELEKTRONINIS paštas.visada kur įeidavau į one dabar išmeta tik draugus,ir registraciją įeiti į juos,o pašto nėra...nesuprantu jau beveik savaitė negaliu pasitikrinti savo pašto.Gal žinot kame reikalas?

QUOTE(vilminė @ 2007 02 15, 14:11)
padėkit Nesuprantu kur dingo ONE ELEKTRONINIS paštas.visada kur įeidavau į one dabar išmeta tik draugus,ir registraciją įeiti į juos,o pašto nėra...nesuprantu jau beveik savaitė negaliu pasitikrinti savo pašto.Gal žinot kame reikalas? 

One paliko vienas didelis didelis sh.. Cia placiau apie juos gali paskaityti

http://kriu.lt/faktai/one-lt
O siaip tai gali ieiti i ta one.lt kaip visada, kai pateksi i draugus virsuj ieskok nuorodos e-pastas. Bet patarimas susikurt emaila kokiam gmail.com, nes cia tai pastas nebe laiskams.
QUOTE(mamyte03 @ 2007 02 15, 15:25)
One paliko vienas didelis didelis sh.. Cia placiau apie juos gali paskaityti

geras

aš one paskutinį kartą naudojaus tikriausiai prieš kokius 5-6 metus. vaikų darželis kažkoks

QUOTE(Taktas @ 2007 02 15, 15:26)
Viskas kaip ir veikia. Nors nė vieno laiško nesiunčiau per one.
na tuomet nieko nesuprantu.tame ir reikalas,kad anksčiau būdavo titulinis puslapis iš kurio patekdavai į elektronin paštą, o dabar išmeta kaip ir sakiau tik draugus ir registraciją į juos,krūvas nuotraukų.nors aš ten niekada nesiregistravau įjuos ir viskas.daugiau nieko nėra.nesuprantu.užkniso totaliai,o laukiu svarbaus laiško 
QUOTE(vilminė @ 2007 02 15, 14:42)
na tuomet nieko nesuprantu.tame ir reikalas,kad anksčiau būdavo titulinis puslapis iš kurio patekdavai į elektronin paštą, o dabar išmeta kaip ir sakiau tik draugus ir registraciją į juos,krūvas nuotraukų.nors aš ten niekada nesiregistravau įjuos ir viskas.daugiau nieko nėra.nesuprantu.užkniso totaliai,o laukiu svarbaus laiško 

Tai ir prisiregistruok. Tuomet ir galesi eiti i e-maila.
registracija tik į draugus. o aš ten nesiregistravus,o kai suvedu savo duomenis rodo -neteisingi.Š...... iš didžiosios raidės.

automatiskai kai tik registruojies i one.lt prisiregini prie draugu. Na cia tipo toks "navarotas". Bet nervina juodai. Spjoviau i ta pasto dezute, susikuriau kitur.
reiks taip ir padaryt

Nu man tai ir e-pastas ir draugai veikia kuo puikiausiai, aisku su tuo pastu neissiusi dideles apimties laisku ar nuotrauku gi tik 5 MB. Tam reikalui turiu kita. Kazkada ir sakiau kad tie draugai nesamone, bet dabar daug pazystamu ten radau su kuriais jau senai bendravom tai daba smagiai leidziam laika

As tai irgi seniausiai nesinaudoju one.lt pastu - tiksliau, turiu tik viena vienintele drauge, kuri man ten vis dar raso. O priezastis tik ta, kad as ten dar turiu 14 likusiu zinuciu nuo senu laiku, tai bijau, kad jos neisnyktu, jeigu ilgai nepasijungsiu i pasta
Tai kol dar drauge rasineja, vis prisimenu, kad reikia pasijungt

o as jau kokias tris savaites taip vargstu, ir kas svarbiausia daviau uzklausima kodel taip tai man nieko niekas ir nepasake
o pastarosiomis dienomis net neleidzia ir prisiregistruoti
ka daryt neisivaizduoju nes buciau siuntusi i kita pasta bilieta atsispausdinimui, o dabar ir negaliu niekaip atsispausdinti bilieto kuris kainuoja ne viena ir du litus