Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ...

QUOTE(Sedona @ 2007 08 10, 08:51)
Būsi vėl graži kelionėje  4u.gif Prisimenu , buvai pasipuošusi kažkokiu drobės faktūros dažytu šilko šaliu... ar klystu?

Ne, neklysti. Ir vel pasisiuvau is drobinio silko(man jis labai patinka) kostiumeli ir aplikavau azurais. Labai fainai atrodo. Kelionej nusifotkinsiu ir butinai idesiu nuotraukyte.
Atsakyti
dar azuro...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

geros tau keliones...parvesk naujoviu...ir ispudziuuuuu...
Atsakyti
Ei merginos, neliudekit ir netingyniaukit! As 11dienu isvykstu pasizmoneti ir parsivezti nauju ideju. O jus dirbkit ir rodykit kas isejo, kad gryzus tureciau i ka pasiziureti! Aciu dangek uz nuotraukas! cray.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
aš jau turiu tą plėvelę sokiai.gif
Atsakyti
Už kiek pirkai ir kokioj parduotuvėj?
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2007 08 10, 21:30)
Už kiek pirkai ir kokioj parduotuvėj?

Kaune, Tekstilininkų gildijoj, metras 10 Lt (plotis irgi 1 m) mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar apie senilą ... Kokiu atstumu tarp siūlių susiuvinėjate tuos audinius? Iš schemų man neaišku.
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2007 08 11, 18:40)
Dar apie senilą ... Kokiu atstumu tarp siūlių susiuvinėjate tuos audinius? Iš schemų man neaišku.

cia priklauso nuo siulu ar kazkokiu medziagu storumo ir kaip tankiai jas sudesi....jei siulai ploni ir retai sudelioti reikia labai daug prisiuvineti...tiksliai nepasakysiu...bet isivaizduoji....

sitose foto siulai sudeti tankiai kaip audinys todel susiuta dideliais tarpais....gal ne labai matosi......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangek: 12 rugpjūčio 2007 - 10:18
QUOTE(dangek @ 2007 08 12, 11:18)
cia priklauso nuo siulu ar kazkokiu medziagu storumo ir kaip tankiai jas sudesi....jei siulai ploni ir retai sudelioti reikia labai daug prisiuvineti...tiksliai nepasakysiu...bet isivaizduoji....

sitose foto siulai sudeti tankiai kaip audinys todel susiuta dideliais tarpais....gal ne labai matosi......

as klausiau apie senila... Jei teisingai supratau, atsakiai apie azura, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2007 08 12, 22:52)
as klausiau apie senila... Jei teisingai supratau, atsakiai apie azura, ar ne?

jo apie azura....o senile tiksliai nezinau paskui kokia nesamone parasysiu.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Kazkada senokai maciau to azuro nuotraukytes, tai as buvau sygalvojusi daryt taip- det siulus ant lengvo tiulio, na turejau ne tokio kaip dabar kietas kaip kaulas ir siut su masina, bet taip ir nepriejo rankos. Na dabar jau knieti pabandyti, o ta kita technika jau bandziau, tik nezinojau kad det kelis sliuoksnius reik biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 08 10, 21:34)
Kaune, Tekstilininkų gildijoj, metras 10 Lt (plotis irgi 1 m)  mirksiukas.gif

Gal kuri kauniete apsiimtu mumi vilnietem siuntinuka "paruosti" blush2.gif Mes pervedam pinigelius, o mumi nupirktu audinuko ir kliju, atsiustu i Vln. g.gif A? ax.gif
Atsakyti