sveikutės
su šenil technika teko ir man susipažinti. tai tikrai yra japonų technika. svarbiausia šioje technikoje pasirinkti tinkamus audinius. pirmiausia jie turi gerai spurti, nes jei audinys nespursta- jokio efekto nebus. labiai įspūdingai atrodo babulkyčių senovinės skarytes( turguose yra pirkti). aišku kai dabar ateina babulkų mada tai labiau bus galima priderinti tuos masyvius gėlių vainikus. jokių čia ypatingų įrankių kaip ir nereikia, svarbiausia- aštrios žirklutės.
Na štai,ir sulaukėme
Labai jau čia viskas gražu.Ir as noriu pamėgint.Klausimas-ar s(š)enilo technika dirbant audiniai turi but vienodos sudėties(ta prasme-jei linas-tai linas ir t.t.)ar tai neturi reikšmės?Ir apie ažurą-ar teisingai supratau,kad vienu metu galima naudoti įvairias medžiagas ir siūlus?
Labai
P.S. O kokia kaina tos plėvelės ir klijų?
Labai jau čia viskas gražu.Ir as noriu pamėgint.Klausimas-ar s(š)enilo technika dirbant audiniai turi but vienodos sudėties(ta prasme-jei linas-tai linas ir t.t.)ar tai neturi reikšmės?Ir apie ažurą-ar teisingai supratau,kad vienu metu galima naudoti įvairias medžiagas ir siūlus?
Labai
dar biski ažūro.....
nelabai kokybiskai....bet gal vis kas matosi.....
Papildyta:
žinau kad ažūrui gali viską dėti ką tik tavo fantazija leidžia...medžiagos gabalėlius, mėgstas virvutes, aptelius,...ir t.t.
pleveles metras 10Lt plotis 1m
klijai apie 26Lt
nelabai kokybiskai....bet gal vis kas matosi.....
Papildyta:
QUOTE(Liudmilka @ 2007 08 09, 16:55)
Na štai,ir sulaukėme
Labai
Labai
žinau kad ažūrui gali viską dėti ką tik tavo fantazija leidžia...medžiagos gabalėlius, mėgstas virvutes, aptelius,...ir t.t.
pleveles metras 10Lt plotis 1m
klijai apie 26Lt
:oro buckis: aciu
Na ir grožis!
Na ir grožis!
QUOTE(Liudmilka @ 2007 08 09, 15:25)
Na štai,ir sulaukėme
Labai
Labai
Senilui galima naudoti ivairiausias medziagas, tik nenaudokite sintetiku ,nes jos nespura.
Ot pagalvojau, kad į siūlus galima pažiūrėti naujai. Mezgimas dabar ilsisi , o likę visko gana daug. Nuostabu O pas mus Burdoj , man atrodo už plėvelę daugiau ima. Mimute , ar neteks tau intern. parduotuvę atidaryti? Aš šiandien ir puršk. tekstilinių klijų neradau Vilniuje. Pirkau tiesiog purškiamą standiklį skalbiniams . Žiūrėsim , ką čia pridirbsiu. ( tik kada )
Papildyta:
O kaip tas žodis Senilas rašomas angliškai ?
Papildyta:
QUOTE(Sedona @ 2007 08 09, 20:24)
Ot pagalvojau, kad į siūlus galima pažiūrėti naujai. Mezgimas dabar ilsisi , o likę visko gana daug. Nuostabu O pas mus Burdoj , man atrodo už plėvelę daugiau ima. Mimute , ar neteks tau intern. parduotuvę atidaryti? Aš šiandien ir puršk. tekstilinių klijų neradau Vilniuje. Pirkau tiesiog purškiamą standiklį skalbiniams . Žiūrėsim , ką čia pridirbsiu. ( tik kada )
Papildyta:
Papildyta:
Sedona, truputi pakentek, vidury rugsejo atvaziuosim i Vilniu, tai atsivesim ir tos pleveles ,ir kliju, ir darbu! O angliskai rasosi CHENILLE.
Papildyta:
Stai idedu savo darbeliu nuotraukas.
Papildyta:
nepykit , kad tokios dideles nutraukos , bet taip aiskiau matosi rastai.
Oho kaip gražu
Mimute, gal ir kvailai paklausiu, atsiprašau, tu minėjai kad dedi 5 sluoksnius senilui, 1 pagrindui, o kiti karpymui. Tai tu visus tuos 4 sluoksnius ir sukarpai? Ar aš teisingai supratau ar blūdiju ?
Mimute, gal ir kvailai paklausiu, atsiprašau, tu minėjai kad dedi 5 sluoksnius senilui, 1 pagrindui, o kiti karpymui. Tai tu visus tuos 4 sluoksnius ir sukarpai? Ar aš teisingai supratau ar blūdiju ?
Nu, smagumėlis žiūrėti Man kyla klausimėlis - KADA tu viską spėji? . Ar po darbo , ar darbas sutampa su tuo ???
QUOTE(mėlinytė @ 2007 08 09, 22:52)
Oho kaip gražu
Panasiai! Viena dedu pagrinda ir+5sluoksniai sukarpymui.
QUOTE(Sedona @ 2007 08 09, 23:16)
Nu, smagumėlis žiūrėti Man kyla klausimėlis - KADA tu viską spėji? . Ar po darbo , ar darbas sutampa su tuo ???
Mano darbas toks! Jei tureciau fotika, tai as tiek jums visko prirodyciau! Padarai kokia grozybe ir iskart atiduodi klijentei, net nufotkint neturiu su kuo. o ko taip greit nepasiima, vezu pas draue ir fotkinam. Tie senilo pavyzdukai tai sueina pagalvelems arba tasems. As ju prisidarau, o paskui renkasi klijentes ko nori . O megstini tai jau siaip ne taip sau pasidariau kelionei.
Būsi vėl graži kelionėje Prisimenu , buvai pasipuošusi kažkokiu drobės faktūros dažytu šilko šaliu... ar klystu?