Pagaliau ir aš apžiūrėjau ''Rankdarbių kraitelę'' su Mimutės šalikais.
QUOTE(Giega @ 2008 01 18, 10:14)
Aš irgi turiu kelis klausimus Ar galerijos (kad ir Žilėnienės) noriai priima darbus? Ar čia reikia turėti asmeninių pažinčių? Ir ar sudaro kokią autorinę sutartį?
Dėkui už atsakymsu
Dėkui už atsakymsu
Siaip tai priima noriai, bent kiek nesiau - eme. Va, ir mimute gali pasakyti, kad priima. Bet kad tu musu darbu super neisgraibsto - tai jeigu turite galimybe kitu budu parduoti - tai gal ir neverta su galerijom prasideti. Nebent darot kazka tokio, kurioj dar nelabai kas daro. O neperka, nes antkainis - 100 proc + PVM (ar koks ten velnias). O jeigu dar neturit verslo liudijomo - tai dar ir su mokesciais paskui problemu bus - 15 proc nuo sumos reikes pacioms valstybei grazinti Nebent dabar kas pasikeite, kuo as abejoju... Tad gal kiek negerai nuteikiau, bet... tegu dar kitos pasisako, kas turi patirties
Siaip, tai ir as nelabai noriu i galerijas atiduoti, Man labiau patinka su klijentu bendrauti asmeniskai. Ir kaina netokia didele gaunasi. Taip, kad ieskau ju viais imanomais budais! O galerijos priima noriai, jos gi gyvuoti nori!
QUOTE(mimute @ 2008 01 18, 20:05)
Siaip, tai ir as nelabai noriu i galerijas atiduoti, Man labiau patinka su klijentu bendrauti asmeniskai. Ir kaina netokia didele gaunasi. Taip, kad ieskau ju viais imanomais budais! O galerijos priima noriai, jos gi gyvuoti nori!
nu netikiu kad va iš tokios mėgėjos iš gatvės kaip aš ims galerija ir darbelį priims ,
nors aš kol kas dar viešai gamybai tai ir nesubrendau, nei su šaliais, nei su savo mezginiais (viena kepure su šaliku benrdadarbė priprašė dukrai numegzti), čia jau reiktų vien ant to sėdėt ir iš jo duona valgyti, o aš gi dar turiu ir pagrindinį savo darbą (aš medikė)
sos!!!!!!!!!!!
Labai reikalinga jūsų pagalba.
rašau referatą apie avaloną ir labai trūksta literatūros
gal galėtumėt padėti ir parašyti žurnalų pavadinimus ir leidimo metus su šia ažūro technika. Tinka ir straipsniai.
Būčiau labai dėkinga.
Labai reikalinga jūsų pagalba.
rašau referatą apie avaloną ir labai trūksta literatūros
gal galėtumėt padėti ir parašyti žurnalų pavadinimus ir leidimo metus su šia ažūro technika. Tinka ir straipsniai.
Būčiau labai dėkinga.
! | Forume draudžiama: Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ). rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu). rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis. Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos. Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos. |
Sveikutes, stai keletas mano naujasniu darbeliu! Tik spalvos nelabai tokios kokios istikruju!
QUOTE(mimute @ 2008 01 19, 20:51)
Sveikutes, stai keletas mano naujasniu darbeliu! Tik spalvos nelabai tokios kokios istikruju!
labai gražu
ir aš paskutinį savo kepinį pademonstruosiu
šalis mamai
(demonstruoja puskė seilę varvindama, jai jis tiesiog prilipo)
Labai grazus salis. Cia kiekviena ziuredama varvina seile.
Lauma salikelis laabai ,labai grazus
jetus panos kaip grazu man jusu darbeliai
mimute lauma
jetus jetus nu ir darbstuoles jus
o kiek laiko uzima vienas salikelis?
as dar kai nemoksa tai man visa diena su trupuciu uzima plonucio salikelio padarymas o jusiskiai tai tokie dideli platus turbut savaite kokia darote?
mimute lauma
jetus jetus nu ir darbstuoles jus
as dar kai nemoksa tai man visa diena su trupuciu uzima plonucio salikelio padarymas o jusiskiai tai tokie dideli platus turbut savaite kokia darote?
ačiū už gražius žodžius ir įvertinimus
ypač musų mokytojos mimutės, ir išdykėlės, kurios savo darbus į rinka jau tiekia
nu.... pabandysiu paskaičiuoti
per dvi val išklojau tris šalius ketvirtadienį, penktadienį ta paskutinį siuvau visa diena priešokiais, o kitiems dviems dar laiko neradau nes vakar svečių buvo o ir dukra (tuoj 2m bus) neleidžia, o šiandie para dirbu
ypač musų mokytojos mimutės, ir išdykėlės, kurios savo darbus į rinka jau tiekia
QUOTE(ItaBita @ 2008 01 20, 13:35)
nu.... pabandysiu paskaičiuoti
per dvi val išklojau tris šalius ketvirtadienį, penktadienį ta paskutinį siuvau visa diena priešokiais, o kitiems dviems dar laiko neradau nes vakar svečių buvo o ir dukra (tuoj 2m bus) neleidžia, o šiandie para dirbu