Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ...

hi.gif
Sveikos darbštuolės,darbeliai visi thumbup.gif .O aš vis niekaip negaliu užbaikt savo šalį blush2.gif .
Bet parodisiu ką radau (manau,kad nevisai tokia technika...bet kaip gražu blink.gif )
user posted image
O dar daugiau galima pažiūrėt va čia..My Webpage
Idėjų tikrai galima pasisemti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 01 16, 19:29)
Matkeliu sunaudoju  kelis -keliu rusiu,ir dar perku mahera,tai susidaro nemazai(30lt)vien tik siulai.Salio ilgi darau virs 2m.tai gaunasi virs 30lt. Ir visa kita ka paminejai blush2.gif

šiandie išklojau tris šalius tai galiu paskaičiuoti
1-as plėvelė 180x70cm 28lt ir du matkeliai siūlų po 6,5lt taigi vien tik tas gaunas 41lt
2-as plėvelė 180x70cm 28lt ir matkelis po 6,5lt ir puse motkelio mocheros (po 7lt matkelis gariūnuos) 3,5lt 38lt
3-ias plėvelė skaidri 165x50cm 16,50lt matkelis 6,5lt ir likučiai macheros (gal kokia 1/7 matkelio ) sakykim 1lt
+ dar visos kitos sunkiau paskaičiuojamos sanaudos 4u.gif
Atsakyti
jum gerai Gariunai netoli,tai siulai pigiau atseina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 01 17, 11:54)
jum gerai Gariunai netoli,tai siulai pigiau atseina ax.gif

nu žinok tikrai gerai, nes sėdi busan 1,10lt (kaip miesto buse tarifas) ir sulakstai kai netingi, ale buvau tai pernai... 4u.gif
Atsakyti
as tai net nepaskaiciavau smile.gif tiksliai tiesa vietoj kliju naudojau super fiksacijos plauku laka smile.gif
ir siulu galiukus liekaninius tai tai gal nebrangiai smile.gif
ale vistiek sumele susidaro ax.gif ax.gif
jei rimciau uziimant situo tai tikrai nepigus dziaugsmas biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2008 01 17, 19:29)
as tai net nepaskaiciavau smile.gif
ale vistiek sumele susidaro  ax.gif  ax.gif
jei rimciau uziimant situo tai tikrai nepigus dziaugsmas biggrin.gif  ax.gif

o tu įsivaizduoji kiek jie prekyboj kainuoja g.gif
aš vat vis mastau iš kiekos dauginti reikėtų g.gif
bet čia matyt tik mimutė galėtų ta paslaptį išduoti biggrin.gif nes niekur dar jų pardavime nesu mačiusi schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
na manau pardevime tikrai kaina butu ohoho smile.gif
jei jie nepigus savaime tai gi da reiketu vertinti ideja laika ir siaip tai kad cia vienetinis daiktas yra ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes! Siaip ne taip prisedauir galiu truputi isduoti paslaptis biggrin.gif Tas salis kuris yra ant "Rankdarbiu kraiteles" virselio mano buvo ikainuotas 200lit, bet gavau velniu , kad per mazai( cia kekvienas pagal save) blink.gif Zilenienes galerijoj jis kainavo virs 400lit. Viena sali nupirko, mano kaina buvo140lit, o su ankainiu gavosi virs300lit. jo dydis buvo 150-45. Tai spresti reikia pacioms kiek ivertinti savo darba! 4u.gif Visalaika atsiras kam per pigu, o kam per brangu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2008 01 17, 23:37)
Sveikutes! Siaip ne taip prisedauir galiu truputi isduoti paslaptis biggrin.gif Tas salis kuris yra ant "Rankdarbiu kraiteles" virselio mano buvo ikainuotas 200lit, bet gavau velniu , kad per mazai( cia kekvienas pagal save) blink.gif Zilenienes galerijoj jis kainavo virs 400lit. Viena sali nupirko, mano kaina buvo140lit, o su ankainiu gavosi virs300lit. jo dydis buvo 150-45. Tai spresti reikia pacioms kiek ivertinti savo darba! 4u.gif  Visalaika atsiras kam per pigu, o kam per brangu! 4u.gif

Aš irgi turiu kelis klausimus smile.gif Ar galerijos (kad ir Žilėnienės) noriai priima darbus? Ar čia reikia turėti asmeninių pažinčių? g.gif Ir ar sudaro kokią autorinę sutartį?
ax.gif
Dėkui už atsakymsu 4u.gif
Atsakyti
SVEIKUTES 4u.gif

Zaviuosi senilu ax.gif Stai mano paskutinis tasiukas ax.gif

user posted image

Atsakyti
Labai gražus tašiukas.. Toks meniškas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangek @ 2007 08 08, 13:18)
radau knygoje šiek tiek parodytą kaip tas darosi, čia tik vietoj plėvelės dedasi koks tai audinys kuris irgi sutirpsta vandenyje.....
ir siūlai sudėti labai tankiai...bet čia pagal norus ir skonį.... bigsmile.gif
pradžiai tiek....

user posted image

Aš namatau blush2.gif neatsidaro noreciau vaizdines medziagos pamatyti
Atsakyti