Sveikos darbštuolės,darbeliai visi .O aš vis niekaip negaliu užbaikt savo šalį .
Bet parodisiu ką radau (manau,kad nevisai tokia technika...bet kaip gražu )
O dar daugiau galima pažiūrėt va čia..My Webpage
Idėjų tikrai galima pasisemti
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 01 16, 19:29)
Matkeliu sunaudoju kelis -keliu rusiu,ir dar perku mahera,tai susidaro nemazai(30lt)vien tik siulai.Salio ilgi darau virs 2m.tai gaunasi virs 30lt. Ir visa kita ka paminejai
šiandie išklojau tris šalius tai galiu paskaičiuoti
1-as plėvelė 180x70cm 28lt ir du matkeliai siūlų po 6,5lt taigi vien tik tas gaunas 41lt
2-as plėvelė 180x70cm 28lt ir matkelis po 6,5lt ir puse motkelio mocheros (po 7lt matkelis gariūnuos) 3,5lt 38lt
3-ias plėvelė skaidri 165x50cm 16,50lt matkelis 6,5lt ir likučiai macheros (gal kokia 1/7 matkelio ) sakykim 1lt
+ dar visos kitos sunkiau paskaičiuojamos sanaudos
jum gerai Gariunai netoli,tai siulai pigiau atseina
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 01 17, 11:54)
jum gerai Gariunai netoli,tai siulai pigiau atseina
nu žinok tikrai gerai, nes sėdi busan 1,10lt (kaip miesto buse tarifas) ir sulakstai kai netingi, ale buvau tai pernai...
as tai net nepaskaiciavau tiksliai tiesa vietoj kliju naudojau super fiksacijos plauku laka
ir siulu galiukus liekaninius tai tai gal nebrangiai
ale vistiek sumele susidaro
jei rimciau uziimant situo tai tikrai nepigus dziaugsmas
ir siulu galiukus liekaninius tai tai gal nebrangiai
QUOTE(ItaBita @ 2008 01 17, 19:29)
as tai net nepaskaiciavau
o tu įsivaizduoji kiek jie prekyboj kainuoja
aš vat vis mastau iš kiekos dauginti reikėtų
bet čia matyt tik mimutė galėtų ta paslaptį išduoti nes niekur dar jų pardavime nesu mačiusi
na manau pardevime tikrai kaina butu ohoho
jei jie nepigus savaime tai gi da reiketu vertinti ideja laika ir siaip tai kad cia vienetinis daiktas yra
jei jie nepigus savaime tai gi da reiketu vertinti ideja laika ir siaip tai kad cia vienetinis daiktas yra
Sveikutes! Siaip ne taip prisedauir galiu truputi isduoti paslaptis Tas salis kuris yra ant "Rankdarbiu kraiteles" virselio mano buvo ikainuotas 200lit, bet gavau velniu , kad per mazai( cia kekvienas pagal save) Zilenienes galerijoj jis kainavo virs 400lit. Viena sali nupirko, mano kaina buvo140lit, o su ankainiu gavosi virs300lit. jo dydis buvo 150-45. Tai spresti reikia pacioms kiek ivertinti savo darba! Visalaika atsiras kam per pigu, o kam per brangu!
QUOTE(mimute @ 2008 01 17, 23:37)
Sveikutes! Siaip ne taip prisedauir galiu truputi isduoti paslaptis Tas salis kuris yra ant "Rankdarbiu kraiteles" virselio mano buvo ikainuotas 200lit, bet gavau velniu , kad per mazai( cia kekvienas pagal save) Zilenienes galerijoj jis kainavo virs 400lit. Viena sali nupirko, mano kaina buvo140lit, o su ankainiu gavosi virs300lit. jo dydis buvo 150-45. Tai spresti reikia pacioms kiek ivertinti savo darba! Visalaika atsiras kam per pigu, o kam per brangu!
Aš irgi turiu kelis klausimus Ar galerijos (kad ir Žilėnienės) noriai priima darbus? Ar čia reikia turėti asmeninių pažinčių? Ir ar sudaro kokią autorinę sutartį?
Dėkui už atsakymsu
SVEIKUTES
Zaviuosi senilu Stai mano paskutinis tasiukas
Zaviuosi senilu Stai mano paskutinis tasiukas
Labai gražus tašiukas.. Toks meniškas
QUOTE(dangek @ 2007 08 08, 13:18)
radau knygoje šiek tiek parodytą kaip tas darosi, čia tik vietoj plėvelės dedasi koks tai audinys kuris irgi sutirpsta vandenyje.....
ir siūlai sudėti labai tankiai...bet čia pagal norus ir skonį....
pradžiai tiek....
ir siūlai sudėti labai tankiai...bet čia pagal norus ir skonį....
pradžiai tiek....
Aš namatau neatsidaro noreciau vaizdines medziagos pamatyti