Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ...

QUOTE(ItaBita @ 2008 01 10, 08:44)
Sveikutes smile.gif
na aptikau toki grozi kad sakes,  doh.gif  kaip as anksciau jusus nemaciau  g.gif  g.gif

tik vat klausimuka turiu
pabandziau as delioti tuos siuliukus ant pleveles ir man jie nelimpa nors pries tai papusrskiau klijais

ka as ne taip padariau?  ax.gif

pasakysiu kaip as darau:isdelioju siulus ,apipurskiu plauku laku,uzkloju avalonu,ir pagrindinius motyvus prismaigstau adatelem.kad niekas nepabegtu .Susuku i tuta ir siuvant truputi tempiu,kad nesutrauktu -nors naudoju ir skaidria plevele mirksiukas.gif man gerai tada gaunasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykelee_: 10 sausio 2008 - 15:25
Na ir as pasakysiu kaip darau: istiesiu plevele, pasipurskiu klijais, delioju siulus, purskiu klijais, delioju siulus, purskiu klijais, delioju siulus... purskiu klijais ir dedu antra sluoksni pleveles! Susisuku i tuta ir tada siunu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2008 01 10, 21:46)
Na ir as pasakysiu kaip darau: istiesiu plevele, pasipurskiu klijais, delioju siulus, purskiu klijais, delioju siulus, purskiu klijais, delioju siulus... purskiu klijais ir dedu antra sluoksni pleveles! Susisuku i tuta ir tada siunu! 4u.gif

nu vadinas tikrai per mažai purškiu doh.gif max trys kartus esu nupurškusi bedėliodama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2008 01 10, 23:11)
nu vadinas tikrai per mažai purškiu  doh.gif  max trys kartus esu nupurškusi bedėliodama 4u.gif

As purskiu tiek, kiek delioju sluoksniu. Man gerai buna ,kai visi sluoksniai tarpusavyje sulimpa!
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2008 01 11, 09:00)
As purskiu tiek, kiek delioju sluoksniu. Man gerai buna ,kai visi sluoksniai tarpusavyje sulimpa!

nu sakykim plėvėlę papurškiau, vienu siūlu dėliojau fona, papurškiau tada dėliojao piešinuka vėl papurškaiu ir uždėjau plėvelę - bet nesulipo. gal fona reikėjo daugaiu papukrkšti ar ji bedėliojant dar papurkšti, nu kažkas ten nesulipę buvo ir tiek.... 4u.gif
Atsakyti
labai dekui uz atsakymus smile.gif
na bandysiu dar karteli smile.gif
gal pavyks ax.gif blush2.gif
Atsakyti
valio smile.gif
kazkas gavosi smile.gif aisku krivas sleivas ale kaip pirmam blynui visai pakenciamas smile.gif
ax.gif ax.gif
Atsakyti
dziugu kad pavyko 4u.gif gal foto imesi?butu idomu bigsmile.gif
Atsakyti
Ir as bandau kazka sukurpti. Paziuresim kaip gausis. smile.gif
Atsakyti
tik man kazkaip su krastais nelabai graziai gavosi apspure kazkokie sad.gif tai gal apnerti reikia? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2008 01 12, 22:42)
tik man kazkaip su krastais nelabai graziai gavosi apspure kazkokie sad.gif tai gal apnerti reikia?  g.gif  g.gif

tai čia visas šalio grožis wub.gif tie tokie nevienodo ilgio siūlai, pažiūrėk gerai foto pas mimutę, man tai toks jausmas kad ir mašininis siūlas toks palaidas paliekamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2008 01 12, 22:42)
tik man kazkaip su krastais nelabai graziai gavosi apspure kazkokie sad.gif tai gal apnerti reikia?  g.gif  g.gif

apnerti tikrai nereikia,nebent labai blatnais siulais rolleyes.gif O kad krastas lygesnis butu -deliok siulus lygiau prie krasto mirksiukas.gif
Atsakyti