Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ...

ŠTAI kokias nuostabias pinigines pasiuvo man mimutė..... wub.gif
user posted image
user posted image

Atsakyti
Dangrk, aciu uz labai grazias nuotraukas! 4u.gif
Atsakyti
KOkios gražios wub.gif Ech, mano šenilo pabandymas vis dar tolikmoje ateityje... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dangek @ 2008 01 03, 13:41)
ŠTAI kokias nuostabias pinigines pasiuvo man mimutė..... wub.gif
user posted image
user posted image

laabai puikios thumbup.gif thumbup.gif Kiek suprantu tik virsutinis sluoksnis margas? g.gif
Atsakyti
idedu paskutini sio modelio zalia rankinuka.bandziau dryzuota medziaga;matot kas gavosi g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 01 04, 15:49)
idedu paskutini sio modelio zalia rankinuka.bandziau dryzuota medziaga;matot kas gavosi g.gif

user posted image

Tavo tasiukes labai fainos thumbup.gif . Pas mane virsutinis sluoksnis margas! 4u.gif
Atsakyti
Ajai- gražios tos piniginės. Ir išdykėlės rankinė idomi. O tai suabejojai kažko dėl jos?
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2008 01 07, 01:20)
Ajai- gražios tos piniginės.  Ir išdykėlės rankinė idomi. O tai suabejojai kažko dėl jos?

supranti dariau is dryzuotos medziagos-ir gavosi tik biezine kazkokia juosta per viduri g.gif man tai nelabai tas bendras vaizdas doh.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif noriu paklausti Mimutes -kokia medziaga graziausiai spura(senile}as bandziau visokias ir rezultatu vis dar nelabai patenkinta.Gal reikia kokio retesnio audimo?cia as apie lina. g.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 01 09, 16:42)
sveikutes mirksiukas.gif noriu paklausti Mimutes -kokia medziaga graziausiai spura(senile}as bandziau visokias ir rezultatu vis dar nelabai patenkinta.Gal reikia kokio retesnio audimo?cia as apie lina. g.gif

Labukas! Isbandziau daug medziagu, graziai man atrodo flanele, linas, medvilne. O retos medziagos man nelabai. Tiesa, turejau plonos vilneles, tai labai graziai susivele! 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
na aptikau toki grozi kad sakes, doh.gif kaip as anksciau jusus nemaciau g.gif g.gif

tik vat klausimuka turiu
pabandziau as delioti tuos siuliukus ant pleveles ir man jie nelimpa nors pries tai papusrskiau klijais
gal per daug nes nelipo siulai ir uzdejus ant virsaus kita plevele tai jos kaip cia pasakius 'plaukiojo" nebuvo sulipusios kaip kad as isivaizdavau sulips ir bus kaip medziaga o buvo taip skystai g.gif
ka as ne taip padariau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2008 01 10, 08:44)
Sveikutes smile.gif
na aptikau toki grozi kad sakes,  doh.gif  kaip as anksciau jusus nemaciau  g.gif  g.gif

tik vat klausimuka turiu
pabandziau as delioti tuos siuliukus ant pleveles ir man jie nelimpa nors pries tai papusrskiau klijais
gal per daug nes nelipo siulai ir uzdejus ant virsaus kita plevele tai jos kaip cia pasakius 'plaukiojo" nebuvo sulipusios kaip kad as isivaizdavau sulips ir bus kaip medziaga  o buvo taip skystai  g.gif
ka as ne taip padariau?  ax.gif

ir man taip buvo su skaidria plėvele, kame ten reikalas taip ir neįsikirtau, tik šaliai labai susiaurėjo besiuvant doh.gif ir gavosi ne tai ko norėjau doh.gif , nes ka čia gali pasakyti tik 4 šalius padarius - ekperimentas kol kas ir tiek irnesakyk.gif
Atsakyti