Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ...

Šiltų, minkštų, mielų, džiaugsmingų, spalvotų laimingų, kūrybingų, sveikatingų Kalėdų, mielos auksarankėswub.gif

Žmogui reikia tiek daug ir tuo pačiu mažai
Kad sveikata būtų amžina, kaip amžinas laikas,
Kad laimė žibėtų kaip negęstanti žvaigždė danguje,
Kas džiaugsmas žydėtų kaip kvepiantis žiedas gėlės
Kad meilė liespnotų negęstančia ugnimi visiems.
/Laimutė Navickaitė/

atidirbau Kaledų seniu, bet vistiek nesimiega.... doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 25 gruodžio 2007 - 01:07
Vias, visas su graziausiomis metu sventemis! Linkiu jums daug energingu , kuribingu akimirku! Svarbiausia bukit laimingos! 4u.gif
Atsakyti
Naujų kūrybinių sumanymų visoms ir sveikatos viskam įgyvendinti 4u.gif
Atsakyti
rodau paskutinius tris senilo rankinukus ax.gif ruosiu gimtadienio dovanas draugems,sesei mirksiukas.gif

Foto
Atsakyti
Visos rankinės nuostabios, šaunuolė 4u.gif O gal turi tašytės brėžinuką? g.gif
Atsakyti
turiu matus -pagal kuriuos sukirpau visas is karto.dabar bandysiu kita modeliuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 12 29, 19:09)
rodau paskutinius tris senilo rankinukus ax.gif ruosiu gimtadienio dovanas draugems,sesei mirksiukas.gif
Foto

Labai gražios tašikės 4u.gif Kokio jos dydžio maždaug ?
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 12 30, 12:44)
turiu matus -pagal kuriuos sukirpau visas is karto.dabar bandysiu kita modeliuka ax.gif

O gal gali įmesti pažiūrėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 12 29, 18:09)
Foto

LABAI SIMPATISKOS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 12 29, 19:09)
Foto

Tavo tasiukai labai, labai... thumbup.gif
Atsakyti
aciu uz pagirimus ax.gif tasiukiu matai: aukstis 23cm ant 34cmplotis-apacioje ir plotis virsuje 27cm.-sonelio plotis 9cm.apacioje ir plotis virsuje 6cmTokios -pats tas ax.gif
Atsakyti
As apakusi paneles, na tiesiog nuostabu, net akys raibuliuoja...
Deja kiek as cia be skaitineju nelabai as tu techniku suprantu, gal kas galite man kvailai grubiai bet aiskiai paaiskinti kaip viskas gaminasi???

Beje nezinau kokios paneles bet man labai istrigo vienas salis, na man jis pasaka:
http://s66.photobuck...nt=100_3632.jpg
Tiesiog noreciau paklausti gal galite man kas ji pagaminti bei kiek tai kainuotu???
Labai laukiu atsakymo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kašaras @ 2008 01 03, 11:41)
As apakusi paneles, na tiesiog nuostabu, net akys raibuliuoja...
Deja kiek as cia be skaitineju nelabai as tu techniku suprantu, gal kas galite man kvailai grubiai bet aiskiai paaiskinti kaip viskas gaminasi???

Beje nezinau kokios paneles bet man labai istrigo vienas salis, na man jis pasaka:
http://s66.photobuck...nt=100_3632.jpg
Tiesiog noreciau paklausti gal galite man kas ji pagaminti bei kiek tai kainuotu???

Labai laukiu atsakymo  4u.gif

Atsakyti