Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ...

QUOTE(jutute @ 2007 12 20, 20:43)
Tavo darbai mimute  fantastiški 4u.gif ....noriu paklausti, iš kur perki tokio siūlo su burbuliukais( kaip tas baltas šalis padarytas) man jis labai labai patiko g.gif

Labai aciu uz pagyrimus! blush2.gif Tuos siulus as pirkau Kaune, savanoriuose, prie maximos siulu parduotuveje! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 12 21, 10:29)
MIMUTE 4u.gif tu visada labai graziai darai thumbup.gif  thumbup.gif Tik npriu paklausti:kai darai nertini-kaip apdoroji siules?Ar jos nebryzga?Susikerpi  su celofanu ir po to  susiuni ir galiausiai skalbi? g.gif

Aciu! aciuks.gif Iskarpas iskarto pasidarau is pleveles ir stengiuosi , kad nereiktu karpyti! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2007 12 21, 12:58)

ACIU biggrin.gif gudriai darai ax.gif reiks ir mqan pabandyti
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 12 21, 14:39)
ACIU biggrin.gif gudriai darai ax.gif reiks ir mqan pabandyti

Tik iskarpas truputi darau didesnes negu reikia, nes siunant susitraukia! 4u.gif
Atsakyti
taigi;rodausi biggrin.gif cia tipo senilo (niujovisko)rankinukas ir azurinis salis blush2.gif laukiu vertinimu blush2.gif

Foto
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 12 21, 21:01)
taigi;rodausi biggrin.gif cia tipo senilo (niujovisko)rankinukas ir azurinis salis blush2.gif laukiu vertinimu blush2.gif
Foto

nu.... kągi, aš apakus, šalis gražus wub.gif o rankinukas wub.gif man dar gražesnis blush2.gif (matyt visada žavi tai ko pats negali pasidaryti - nu numirk vietoj - nepasisiūčiau aš tokio grožio doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 12 21, 22:01)

Labai gražūs darbai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 12 21, 21:01)
Foto

nu suzaveta salis thumbup.gif , o tasiuka tai as wub.gif
Atsakyti
paskutinis prieššventinis kepinys (su neskaidria plėvele - ji man labaiu patiko) jau vakar padovanotas blush2.gif

user posted image
user posted image

Atsakyti
Na , isdykelee, tavo darbeliai tobuli thumbup.gif
Lauma super! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2007 12 22, 19:21)
Na , isdykelee, tavo darbeliai tobuli thumbup.gif
Lauma super! thumbup.gif

na, jeigu mano vaikų daktarė (ji gavo rudą) ir jos seselė (ji antra pilkajį) pasakys kad thumbup.gif tai tada jau riesiu nosį lotuliukas.gif , nes jie tikrai gan vykę 4u.gif
o tuos kitus "brokuotus" kolegės man nujojo lotuliukas.gif . Žodžiu , turiu tik viena savo pirmajį ružava šalikucį blush2.gif
po naujų laukia daug darbų biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
LAUMA,saunuole,tobuleji ir tobuleji! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
linksmu SVENCIU!GEROS NUOTAIKOS<KURIBINGUMO<DAUG GRAZIU DARBELIU! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti