Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ...

QUOTE(mimute @ 2007 12 14, 22:59)
Sveikutes! Na lauma nesinervink, daryk taip kaip tau geriau. Aisku, jei tau gerai siuna su paprasta kojale, tai ir siuk( o gal jinai pas tave teflonine?). Man tai su paprasta kojele visai nesiuna, vietoj tik mina!  doh.gif Ir klijus purks taip kaip tau labiau tinka, gi nera griestu taisykliu. Sekmes tau darbuose. Pasidarykit baltas kaledines staltieseles, labai grazios iseina!    Kerpena sveikinu, labai krazus tasiukas! 4u.gif

As tai tiap pat manau, kad kiekviena berankdarbiaudama randa savo buda, kaip padaryti grazius daiktelius. Ir kas tinka vienai - netinka kitai. Bet geriau jau paklausyti zmogaus su patirtim 4u.gif Kuo daugiau budu isbandai - tuo daugiau atrandi. Ir kartu atrandi savo buda 4u.gif
As va vis svajoju rasti laisvo laiko ir pabandyti senila. Tokius grazius darbelius darote, supermamos bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos,
va mano antrasis susitraukęs blynas ax.gif , nu ant foto aiškų defektų nesimato ir darbe kai parodžiau nieks labai neįžiūrėjo netolygaus pločio (ale nu aš tai žinau blush2.gif )

user posted image
Atsakyti
O tu ir nepergyvenk! Man kaip tik graziau kai jisai nelygus! Gali specialiai padaryti viena gala platesni, kita siauresni! Viskas gerai! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(auksaranke @ 2007 12 15, 20:39)
As tai tiap pat manau, kad kiekviena berankdarbiaudama randa savo buda, kaip padaryti grazius daiktelius. Ir kas tinka vienai - netinka kitai. Bet geriau jau paklausyti zmogaus su patirtim 4u.gif Kuo daugiau budu isbandai - tuo daugiau atrandi. Ir kartu atrandi savo buda 4u.gif
As va vis svajoju rasti laisvo laiko ir pabandyti senila. Tokius grazius darbelius darote, supermamos bigsmile.gif  drinks_cheers.gif

O tu senila butinai pabandyk, taip pat labai uzdegantis dalykas! As kaledom kosmeticku ir pagalveliu pridariau! Labai grazu! O jau kai pradedi daryti, tai sustoti negali! 4u.gif
Papildyta:
Misty, tavo salis nuostabus! thumbup.gif
Atsakyti
Misty šalis labai gražus. Mačiau kaip džiaugėsi ta, kuri gavo jų dovanų.

O Laumos šalis irgi gražus. Man atrodo ažūrui visokie variantai tinka ir labai aiškūs ornamentai ir tokie kreizi nevienodo pločio, be aiškaus rašto. Priklauso nuo stiliaus...

Man šenilo siuvime sunkiausia dalis tas sukarpymas. Tiesiog pirštus susitryniau, kol sukarpiau. Reikia labai aštrių nedidelių žirklių. Dar geriau, kad pati kerpamoji dalis būtų maža, o tos vietos, kur kišam pirštus storesnės, platesnės. biggrin.gif
Kokias kitos naudojat? Aš iš pradžių karpiau mažom metalinėm smailom žirklutėm. Bet buvo pavojus perdurti ir patį apatinų sluoksnį ir beto pirštus "įspaudė". Tada pasiėmiau vaikų plastmasiniais galais. Rankoms buvo geriau, bet tos pastmasės greit neatlaikė doh.gif
Atsakyti
n u va mano šaliai
1 čia tas "nevykėlis" ant modelio

user posted image
user posted image

2. o čia kitas

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2007 12 13, 08:48)
tai čia pačioj mašinoj pėdelę reik kilstelėti g.gif , nežinau ar pas man tai reguliuojasi g.gif
o klijus purškiu iš aukštai paskutinius du kartus - nupuiškiu visa plėvelę ir makalioju tada vėl purškiu, o vat pirma karta kai siaura šalikucį dariau purškiau po truputį  - viena plotelį papuškiau padėliojau siųlūs, tada gretima ir t.t  - tada geriau gavos, ir siuvau be lipduko ant kojelės irgi mažiau traukė, kol mimutė neužakcentavo kad plėvelę traukia paprasta kojelė tol per daug net neužkliuvo man tai... g.gif
žodžiu pirmas bynas gvaos visai nieko, o vat antras trečias svyla... 4u.gif

Na ta pedele pareguliavau tokiu varztu (drauge aiskino, tik nezinau ar tai padejo doh.gif ir nezinau ar ta varzta sukau), bet po sutraukto salio , kuris nera labai prastas, kitas siutas salis su skaidria plevele visai nesitrauke.
O kliju purskiau nemazai ir dtiprios fiksacijos, nes siulu daugoka ir keliais sluoksniais, bet viskas issiplove gerai g.gif Nezinau net ka patarti, gal toliau siuvant paciai reiks patarimo doh.gif
Atsakyti
iškoljau vakar šalį ant neskaidrios plėvelės
siuvasi gerai, traukia dar mažiau nei skaidrią be jokių kojelės probombasų (nu keista mano mašina) lotuliukas.gif
tik va kai antra sluoksnį plėvelės uždejau tai apatinis toks koks buvo pasilamdęs toks ir prilipo - tai vat tos garankštys ir banguojasi, o daugiau jokių problemų.. biggrin.gif
ar galima tą plėvelę lyginti lygintuvu g.gif
Atsakyti
doh.gif kai padariau du senilo[ tipo ] darbelius tik tada supratau kad tur but ne taip as ji darau doh.gif doh.gif doh.gif nusiunu tiesiai ataudu kryptimi,sukarpau,astraukiu visus ataudus ir lieka metmenys-tokie kutai g.gif tieek vargo kol visus penkis sluoksnius ispasai.tur but jus ne taip darot?rezultatas neblogas-idomiai gaunasi ,bet ne taip kaip jums :mmmPATARKIT kaip siuti:gal istrizai? g.gif g.gif
Atsakyti
Taip, siūt reikia įstrižai. Tada sukarpyti tarp isūlių (išskyrus apatinį audinį)ir gautą darbą pašiaušti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 19 gruodžio 2007 - 12:07
Lauma, labai idomus tavo salikai! 4u.gif O stai pora mano naujasniu darbeliu!
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tavo darbai mimute fantastiški 4u.gif ....noriu paklausti, iš kur perki tokio siūlo su burbuliukais( kaip tas baltas šalis padarytas) man jis labai labai patiko g.gif
Atsakyti
MIMUTE 4u.gif tu visada labai graziai darai thumbup.gif thumbup.gif Tik npriu paklausti:kai darai nertini-kaip apdoroji siules?Ar jos nebryzga?Susikerpi su celofanu ir po to susiuni ir galiausiai skalbi? g.gif
Atsakyti