Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ...

LAUMA,kad tu zinotum man irgim taip buvo.Lauksim lauksim nuotraukyciu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykelee_: 13 gruodžio 2007 - 13:50
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 12 13, 13:48)
LAUMA,kad tu zinotum  man irgim taip buvo.Lauksim lauksim nuotraukyciu ax.gif  biggrin.gif

nu... matos kad šleivas kreivas, ale ne tep baisiai kaip rudasis doh.gif
iš to azarto dar viena išklojau ir pusę susiuvau nulupus spec lipnia juostelę nuo kojelės ir "senaisiais " klijais supurškus (jau nebežinau tai limpa jie tai ne doh.gif ), ir atrodo mažiau traukia siuvant g.gif
Atsakyti
Sveikutes. Kaip Jus manote sitie klijai tinka tai plevelei?

http://www.rankdarbi...roducts_id=1427

Raso, kad tinkami naudoti ir klijuojant tirpias vandenyje, tai sakau, gal tinkami. Gal kas naudojote???

Dabar paskaiciavau, kad visai nepigus malonumas tie saliai g.gif Nu, bet vistiek norisi pabandyti.
Atsakyti
Sveikos. Pasidemonstruosiu, kas man išėjo blush2.gif
Kažkaip sunkiausia buvo nufotografuoti. Gal ką ir įžiūrėsit. Spalva labai nedėkinga fotografavimui.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
stilinga tasiuke thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif su tokia ir as i miesta is siausciau ax.gif gerai padirbejai thumbup.gif
Atsakyti
O man nerodo schmoll.gif

JAu pamačiau thumbup.gif Puiki tašiukė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misty: 14 gruodžio 2007 - 10:54
QUOTE(Kerpena @ 2007 12 13, 22:59)
Sveikos. Pasidemonstruosiu, kas man išėjo blush2.gif
Kažkaip sunkiausia buvo nufotografuoti. Gal ką ir įžiūrėsit. Spalva labai nedėkinga fotografavimui.

oi koks fainas tasiukas gavosi, kaip suprantu tai ant juodo kaskokia marga medziaga ir tada siuta ir karpyka ar atvirksciai
Atsakyti
Ačiū visoms už gerus žodžius 4u.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 12 14, 12:17)
medziaga ir tada siuta ir karpyka  ar atvirksciai

Ten tašiuko didieji šonai pasiūti šenilo technika. Dėjau kelis margų medžiagų sluoksnius, viršutinis juodas. O siaurieji kraštai iš tos pačios juodos medžiagos pakietintos flizelinu. Yra dar pamušalas su kišenėm, bet nieko nesimato ant juodos medžiagos, neišeina parodyt.

Atsakyti
Sveikutes! Na lauma nesinervink, daryk taip kaip tau geriau. Aisku, jei tau gerai siuna su paprasta kojale, tai ir siuk( o gal jinai pas tave teflonine?). Man tai su paprasta kojele visai nesiuna, vietoj tik mina! doh.gif Ir klijus purks taip kaip tau labiau tinka, gi nera griestu taisykliu. Sekmes tau darbuose. Pasidarykit baltas kaledines staltieseles, labai grazios iseina! Kerpena sveikinu, labai krazus tasiukas! 4u.gif
Atsakyti
Gal mimute nuotraukytę kalėdinės staltiesės gali įdėti, labai parūpo pažiūrėti kaip atrodo...
Atsakyti
Jau galiu ir aš savo primąjį blyną parodyti blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2007 12 15, 14:39)
Jau galiu ir aš savo primąjį blyną parodyti blush2.gif

gražus tavo blynas wub.gif
Atsakyti