LAUMA,kad tu zinotum man irgim taip buvo.Lauksim lauksim nuotraukyciu
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 12 13, 13:48)
LAUMA,kad tu zinotum man irgim taip buvo.Lauksim lauksim nuotraukyciu
nu... matos kad šleivas kreivas, ale ne tep baisiai kaip rudasis
iš to azarto dar viena išklojau ir pusę susiuvau nulupus spec lipnia juostelę nuo kojelės ir "senaisiais " klijais supurškus (jau nebežinau tai limpa jie tai ne ), ir atrodo mažiau traukia siuvant
Sveikutes. Kaip Jus manote sitie klijai tinka tai plevelei?
http://www.rankdarbi...roducts_id=1427
Raso, kad tinkami naudoti ir klijuojant tirpias vandenyje, tai sakau, gal tinkami. Gal kas naudojote???
Dabar paskaiciavau, kad visai nepigus malonumas tie saliai Nu, bet vistiek norisi pabandyti.
http://www.rankdarbi...roducts_id=1427
Raso, kad tinkami naudoti ir klijuojant tirpias vandenyje, tai sakau, gal tinkami. Gal kas naudojote???
Dabar paskaiciavau, kad visai nepigus malonumas tie saliai Nu, bet vistiek norisi pabandyti.
Sveikos. Pasidemonstruosiu, kas man išėjo
Kažkaip sunkiausia buvo nufotografuoti. Gal ką ir įžiūrėsit. Spalva labai nedėkinga fotografavimui.
Kažkaip sunkiausia buvo nufotografuoti. Gal ką ir įžiūrėsit. Spalva labai nedėkinga fotografavimui.
stilinga tasiuke su tokia ir as i miesta is siausciau gerai padirbejai
O man nerodo
JAu pamačiau Puiki tašiukė
JAu pamačiau Puiki tašiukė
QUOTE(Kerpena @ 2007 12 13, 22:59)
Sveikos. Pasidemonstruosiu, kas man išėjo
oi koks fainas tasiukas gavosi, kaip suprantu tai ant juodo kaskokia marga medziaga ir tada siuta ir karpyka ar atvirksciai
Ačiū visoms už gerus žodžius
Ten tašiuko didieji šonai pasiūti šenilo technika. Dėjau kelis margų medžiagų sluoksnius, viršutinis juodas. O siaurieji kraštai iš tos pačios juodos medžiagos pakietintos flizelinu. Yra dar pamušalas su kišenėm, bet nieko nesimato ant juodos medžiagos, neišeina parodyt.
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 12 14, 12:17)
medziaga ir tada siuta ir karpyka ar atvirksciai
Ten tašiuko didieji šonai pasiūti šenilo technika. Dėjau kelis margų medžiagų sluoksnius, viršutinis juodas. O siaurieji kraštai iš tos pačios juodos medžiagos pakietintos flizelinu. Yra dar pamušalas su kišenėm, bet nieko nesimato ant juodos medžiagos, neišeina parodyt.
Sveikutes! Na lauma nesinervink, daryk taip kaip tau geriau. Aisku, jei tau gerai siuna su paprasta kojale, tai ir siuk( o gal jinai pas tave teflonine?). Man tai su paprasta kojele visai nesiuna, vietoj tik mina! Ir klijus purks taip kaip tau labiau tinka, gi nera griestu taisykliu. Sekmes tau darbuose. Pasidarykit baltas kaledines staltieseles, labai grazios iseina! Kerpena sveikinu, labai krazus tasiukas!
Gal mimute nuotraukytę kalėdinės staltiesės gali įdėti, labai parūpo pažiūrėti kaip atrodo...
Jau galiu ir aš savo primąjį blyną parodyti
QUOTE(Misty @ 2007 12 15, 14:39)
Jau galiu ir aš savo primąjį blyną parodyti
gražus tavo blynas