Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ...

Kekvienam savo... biggrin.gif Man gal lengviau, nes siuvamoji pramonine! Siuti nuobodoka, bet... bigsmile.gif
Atsakyti
rodausi:pirmas azurinis salis ir senilo sijonas dukrai ax.gif

Foto

Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 12 10, 12:41)

Foto

As suzaveta!!! Labai grazus darbeliai! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 12 10, 11:41)

labai gražu wub.gif wub.gif 4u.gif
vat senilo tokio pritaikymo ginkdie nebūč sugalvojus blush2.gif
Atsakyti
Šaunuolė, išdykėlee, matosi, kad fantazijos trūkumu negali skųstis thumbup.gif
Atsakyti
aciu visoms uz pagirimus ir ivertinimus ax.gif kyla noras ir toliau kazka daryti blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
išklojau aš vakar dar vieną šalį su mimutės atvežtais klijais, ale kaip ir praeitas (rudasis su stiprios fikacijos klijais) man atkėlus nuo grindų jį ir pradėjus siūti ir vynioti rulonan siuvimui - plėvelė sau siūlai sau, na ne visai kad išsisikyrė ale viena plėvelės pusė atlipo besiuvant doh.gif išilginio pakšraščio apdaila apsiardė... verysad.gif , žiūrėsim kas čia besigaus..... g.gif
ir šiaip siuvant permatoma plėvelė raukiasi nors ir ant siuvimo mašinos kojelės spec juostelė priklijuota, šalis tikrai gaunasi mažesnis nei išklotas.... 4u.gif
jaučiu bandysiu ant kitos - neskaidrios plėvelės... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 11 gruodžio 2007 - 07:55
QUOTE(lauma @ 2007 12 11, 08:54)
sveikos 4u.gif
išklojau aš vakar dar vieną šalį su mimutės atvežtais klijais, ale kaip ir praeitas (rudasis su stiprios fikacijos klijais) man atkėlus nuo grindų jį ir pradėjus siūti ir vynioti rulonan siuvimui - plėvelė sau siūlai sau, na ne visai kad išsisikyrė ale viena plėvelės pusė atlipo besiuvant doh.gif išilginio pakšraščio apdaila apsiardė... verysad.gif , žiūrėsim kas čia besigaus..... g.gif
ir šiaip siuvant permatoma plėvelė raukiasi nors ir ant siuvimo mašinos kojelės spec juostelė priklijuota, šalis tikrai gaunasi mažesnis nei išklotas.... 4u.gif

Sveikute! Va kai pradedi dirbti, tai visos bedos ir prasideda g.gif Kaip supratai , as tu saliu jau gyva velnia pridarius ir turiu jau savo sistema( kokiu kliju ir kiek purksti). As netgi plevele su plevele sulipinu, kad prasiplatincia. bigsmile.gif Taip, ir man visko buva, yra ir dar manau bus. Taip ,kad nenusimink, kuo daugiau dirbsi, tuo greiciau pajusi gamybos procesa! 4u.gif . Sekmes ir nepergyvenk! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2007 12 11, 07:54)
sveikos 4u.gif

labai noretusi pamatyti tavo darbeli mirksiukas.gif laukiam nuotraukyciu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2007 12 11, 07:54)
sveikos 4u.gif

Man kaip tik neskaidria sutrauke, bet cia buvo masinoje problema- pedele kazkaip per daug prispausta prie audionio ar pan, na, reikejo pareguliuoti, vargau vargau. O su neskaidria viskas gerai gavosi.
O klijus as purskiu is auksciau, ne prie pat, na isivaizduok, kad plaukus laku purski, nemalonu jei is arti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(renren @ 2007 12 13, 01:49)
Man kaip tik neskaidria sutrauke, bet cia buvo masinoje problema- pedele kazkaip per daug prispausta prie audionio ar pan, na, reikejo pareguliuoti, vargau vargau. O su neskaidria viskas gerai gavosi.
O klijus as purskiu is auksciau, ne prie pat, na isivaizduok, kad plaukus laku purski, nemalonu jei is arti tongue.gif

tai čia pačioj mašinoj pėdelę reik kilstelėti g.gif , nežinau ar pas man tai reguliuojasi g.gif
o klijus purškiu iš aukštai paskutinius du kartus - nupuiškiu visa plėvelę ir makalioju tada vėl purškiu, o vat pirma karta kai siaura šalikucį dariau purškiau po truputį - viena plotelį papuškiau padėliojau siųlūs, tada gretima ir t.t - tada geriau gavos, ir siuvau be lipduko ant kojelės irgi mažiau traukė, kol mimutė neužakcentavo kad plėvelę traukia paprasta kojelė tol per daug net neužkliuvo man tai... g.gif
žodžiu pirmas bynas gvaos visai nieko, o vat antras trečias svyla... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 13 gruodžio 2007 - 08:50
išploviau, vaizdas ne toks baisus koks atrodė siuvant, ryt kai išdžius pafotkinsiu 4u.gif
Atsakyti